2015. november 7.a párjával járt itt 55 Spontán délutáni kirándulás alkalmával tértem be barátnőm társaságában. A választás több a közelben fellelhető étterem közül azért a Kovács-Kertre esett mert az utcafronton kihelyezett menüsor jó reményekkel kecsegtetett. A lécet saját magának magasra rakta, de már a leves elfogyasztása után tudtam, jó választás volt.
A májgaluska leves forró volt, a gombócok finomak és átfőttek. /Sajnos már találkoztam nyers közepüvel máshol. / Főételnek velővel töltött rántott csodát választottam. Valami mennyei volt! Roppanós a bunda, átsült a hús és omlós a töltelék. . . Vissza térek még oda az biztos! Az ételek tökéletesek voltak, a köretek úgyszintén, egyedül a paradicsomsaláta volt egy gyenge hármas, mivel inkább volt frissen karikázott és ecetes, mint egy összeérett saláta. De legalább friss volt ami kompenzálta eredeti célját. Tehát az ételekkel meg voltam elégedve. Az italok nem érdemelnek különösebb említést, bár a rozét nagyon dícsérte a barátnőm. A kávé viszont nagyon jó volt, örültem, hogy nem olcsó vacakból főzték. A felszolgálása már már kávéházi színvonal volt. Egyetlen kivetnivalóm az az volt, hogy az étteremben semmilyen zene nem szólt és néha kínos tud lenni a túl nagy csend. Összességében egy emlékezetes nap emlékezetes falatozása volt! Ajánlom mindenoinek!
Kovács-Kert Étterem válasza
Nagyon szépen köszönjük az értékelést! Szeretettel várjuk Önöket vissza!
2015. december 22., Kovács Gábor, tulajdonos
2015. október 10.a párjával járt itt 55 Az étellel, annak mennyiségével és minőségével teljes mértékben meg voltunk elégedve. A kiszolgálás gyors volt, előzékeny és udvarias. Az ital ajánlatuk passzol az ételeikhez, az árak az értékhez tökéletesen passzoltak! Barátnőm és Én örömmel távoztunk, ha alkalmunk akad ismét felkeressük majd a Calvados éttermet!
Egyetlen hátránya az a jó parkolási lehetőségek hiánya, de ez sajnos a város sajátosságából adódik. Ajánlom szintén fiatal pároknak és finom falatokra vágyóknak egyaránt. Köszönjük!