2017. július 27.a párjával járt itt 15 Nagy reményekkel mentünk a Párommal. Három órai utazás után a tulajdonos fia közölte hogy csak másfél óra múlva tudtuk elfoglalni a szobát mert nincs kitakarítva. Ezen felháborodva a házigazda elintézte hogy húsz perc alatt elfoglalhattuk a szobának
nevezett kis lyukat pici tetőablakkal.
Nyár lévén elviselhetetlen meleg volt a takarítónő adott egy láb nélküli ventilátort ami csak a meleg levegőt forgatta. Mi a Bőség vacsora asztal őrségi ízekkel foglaltuk le a szállást. A vacsora finom volt de nem mondhatnám hogy ötfogásos. Leves,főétel,köret,savanyú,édesség. Nekünk elég volt
mert nem vagyunk nagy étkűek. A reggeli 8-tól lehetett volna még negyed 9-kor pakoltak. Lefőzött tea kétféle felvágott kévéért fizetni kellett. Kértem tojásrántottát de mai napig nem kaptam meg. Másnap reggel minden zárva volt még fél 9-kor. A tulajdonosnő mikor megérkezett közölte hogy vasárnap később nyitnak. Ezután nem kértük a reggelt fizetés után távoztunk. Számla nélkül. Látni való nincs a panzió egy kukoricás közepén. Lentire kellet el autózni hogy valamit lássunk,de a kisvasutazás gyönyörű volt. Összességében a takarítónő volt kedves és segítő kész.
2015. augusztus 5.családjával járt itt 55Újfent nagyon jól éreztük magunkat. Tavaly nyáron voltunk és elhatároztuk elmegyünk újra. Nem volt kétség hogy a 36. -dik házassági év fordulónkat ott tartjuk. Nem bántuk meg. Gazdag élménnyel távoztunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki pihenni vágyik. Mindennel meg voltunk elégedve. A szállás a vendég látás színvonalon felüli. Ahogy van lehetőségünk újra elmegyünk.
2015. július 6.a párjával járt itt 55Nagyon jól éreztük magunkat.Csodálatos hétvégét töltöttünk ott.
Az ellátás pazar,nagyon kiváló volt étel.Nagyon kedves személyzet volt.A gyógyfürdőt mindenkinek ajánlanám.Remélem nemsokára vissza tudunk menni.A panziót csak ajánlani tudom olyan pároknak akik egy kellemes hétvégét szeretnének együtt tölteni.
2015. április 7.a párjával járt itt 55 A gyerekektől kaptuk ajándékba ezt a pihenést. Nagyon jól éreztük magunkat. Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. Mind a szállodai dolgozók mind a szálloda kiváló. Három csillagos a szálloda de mi meg adnánk a negyediket is. Kiemelném a szakács tudományát minden alkalommal csodákat tett. Ha tudunk minél előbb el megyünk újra.
Nem csak a szálloda kiváló de város is csodálatos. Nagyon sok látni való van. Ebben a személyzet is nagy segítséget ad.
2014. november 3.gyerekekkel járt itt 55Mindennel megvoltunk elégedve.Hirtelen jött ötlet vezérelt ebbe a Fogadóba.Párommal és az Unokámmal voltunk.Nagyon kedves volt a személyzet.A szobával is meg voltunk megelégedve.Az étel is megfelelő és elég is volt,és ízletes.A Fogadóban is ebédeltünk.Nem bántuk meg hogy elmentünk.Szerintem máskor is elmegyünk.
2014. július 25.a párjával járt itt 45 Sokszor jártunk itt lehet azt is mondani hogy minden évben. Mindig itt tartottunk a házassági év fordulónkat. Eddig nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Ezért jártunk vissza. Jó volt a szállás az ellátás a személyzet. Ezért idén is úgy gondoltuk a 35 éves házassági év fordulónkat. A szobával a tisztasággal nem volt semmi baj azt a szobát kaptuk amit kértünk.
De a reggelivel már gondok voltak. Négy napot voltunk Az első nap még úgy ahogy elment,de második napon minősithetetlen volt. Ez alatt azt értem hogy nem svédasztalos volt ha nem ketten két pici vajat és vagy egypár virslit vagy bundás kenyeret kérhettünk volna ivólé nem volt amikor a vendégek és mi is fel voltunk háborodva akkor az volt a válsz hogy kevesen vagyunk így nincs svédasztal az inni valót ha akarunk akkor hoznak. Ezután meg gondoljuk hogy még egyszer ide megyünk.
2014. február 14.a párjával járt itt 55 Sziasztok. Nem régen voltunk a Párommal nem elöször ebbe a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat. Az interneten sok rossz véleményt olvastam, de mi nem tapasztaltunk ilyeneket. Kedvesek voltak mikor megérkeztünk. A szállás tiszta kényelmes. A szállodába most alakitják ki a benti uszoda részt de ebből nem lehet semmit hallani.
A fürdő müködött mi ugyan nem sokszor vettük igénybe mert a szobánkba jakuzzi volt. Kaja finom böséges volt pedig alig voltunk a szállodában. Bármi kérdésünk,kérésünk volt segitettünk. Az ital fogyasztás a vacsoránál pénztárca kimélő. Mindekinek csak ajánlani tudom aki kellemes pihenésre vágyik. Ha tudunk újra megyünk.
2014. január 27.családjával járt itt 55 Tavaly voltunk az unokámmal és a párommal ebbe a szállodában nagyon kellemesen csalódtunk. Hírből hallottuk hogy ezek a retró szállodák elégé le van pukkanva. Ez a szállodával ez nem volt rendbe voltak a szobák, a fürdök és a kaja is ízletes és sok volt. Az én unokám volt egyedül gyerek de képesek voltak neki reggelire tejbegrízt főzni.
Persze sok nyugdíjas is örült neki. Bőséges és választékos volt a svédasztal. Voltunk drágább és több csillagos szállodába is és még is rosszabb volt az ellátás. Nem akarom megnevezni azt a szállodát akik bababarátnak hirdetik magukat de étkezésnél nekik nem járt kaja mert úgy mond nem fizettünk a gyerekért de még arra sem vették a fáradságot hogy hozzanak külön tányért. Amikor kértem grimaszokat vágtak mintha szívességet tennének nekünk. A gyerek medencéről meg ne is beszéljünk. De térjek vissza erre a szállodára. Itt a személyzet nagyon kedvesek voltak. Bármi kéréssel,kérdéssel nyugottan fordulhattunk. Mindenkinek tudom ajánlani.
2013. december 27.a párjával járt itt 55 Szeretünk ide járni. Évek óta látogatjuk volt olyan év hogy többször is. Télen is nyáron is. A házassági év fordulonkat minden évben itt tartjuk. Nagyon kedvesek szép tiszta,csendes barátságos. Ha az ember ki akar kapcsolodni ide kell jönni-e. Innen mindig feltöltödve megyünk haza. Nagy kirándulásokat lehet tenni a túrista utvonalokon.
Megfáradva jó izü ételel várnak. Jövöre is jövünk megünnapelni a 35-ig házzasági évfordulonkat.