Szörnyű
2017. június 8.egyedül járt itt 15 A krumplit jóval a fogyasztás előtt megpucolják,majd ládákba és vízbe helyezve érlelődik,büdösödik. Ami nem fogy el,azt kissé elősütik,ha már szaga van. A szarvasgerinc tál soha nem látott vadhúst. Ha valaki bélszínt szeretne az nincs,de helyette kap olcsóbb hátszínt bélszínként. .
A borjú bécsiként készített húst papírvékonyra klopfolják,ezzel azt a látszatot keltik,hogy milyen nagy az adag,pedig nem. Számlát általában nem adnak. A dolgozókat kizsigerelték,munkaidő délelőtt 11-másnap 2-3-ig (15-16 óra)hétvégén. Pótlékokat hírből sem ismerték,jattot mindig elvette a főnök. A húsgombócok sokszor büdös,romlott húsból készültek. . De ez csak egy kis ízelítő -az étteremnek nem nevezhető- háttérből.
1Ételek / Italok
3Kiszolgálás
3Hangulat
1Ár / érték arány
1Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.