2013. december 29.egyedül járt itt 35 Én csak egyszer voltam ott, mivel kedvelem a mexikói konyhát, már egy ideje szerettem volna oda benézni. A Széll Kálmán téren voltam, a hely kinézetre elég egyszerű, nem túl szép legalábbis ami a bútorokat illeti, az viszont tetszett, hogy egyből megtudtam mosni a kezemet az asztaloknál. Az ételek jól néznek ki, tetszett, hogy a választék.
Sokféle dolog közül lehetett választani, hogy mit kérek bele kb. mint egy Subwaynél. Ennek ellenére én eléggé íztelennek éreztem a burritomat. Összességében az árat is figyelembe véve nem érte meg.
2013. december 29.a párjával járt itt 55 Eddig kétszer vettem ott süteményt és nem csalódtam. Igaz nem olcsó viszont hihetetlenül finom és rendkívül dekoratív minden süteményük. Ami ott található az már igazi művészet. Én a Mammut melletti cukrászdában voltam, barátnőmmel. Hihetetlenül nyálcsorgató a kínálat.
A sütiken érezni hogy minőségi alapanyagokból készítik, így teljesen érthető az ár amit elkérnek. Ilyen minőségért szerintem megéri néha több pénzt kiadni.
2013. december 29.családjával járt itt 55 Sokszor voltam ott, már régóta szemezgettem a hellyel főleg az ételkülönlegességei és a steakjei miatt voltam kíváncsi a helyre. Nem csalódtam benne. Az ételek igényesek, és tényleg kiváló minőségűek. A hús sosem volt száraz, az adagok nagyok. Ugyan nem a legolcsóbb de azért a pénzért tényleg azt kapja az ember amit vár, bár sajnos újonnan a köreteket külön számolják.
Az ételeken és az étlapon látszik hogy a szakács külföldön tanulhatott főzni. A hely belül hangulatos, viszont kissé szűkös a hely az asztaloknál. A kiszolgálás változó, többnyire készségesek és gyorsak a pincérek, de időnként találkoztunk lassú pincérekkel is. Összességében ajánlom mindenkinek akit érdekelne egy jó steak, de a többi étel is nagyon finom.
2013. december 29.a párjával járt itt 45 Két alkalommal jártam ebben az étteremben, mind kétszer ugyanazt a 2 személyes tálat rendeltük. Alapvetően finom volt, de azért hagy maga után kívánnivalót. A marhahús nagyon rágós volt, viszont a köret, a bab, a szósz amit adtak hozzá, finom volt, a csirke szintén kellemesen ropogós volt. Maga a hely kialakítása nagyon hangulatos, új építésűnek tűnik.
Nekem személy szerint a legjobban a téglás fal melletti helyek tetszettek. Télen nagyon kellemes oda beülni a hideg után. A kiszolgálásra nem volt kifogás, a pincér készséges volt. Összességében érdemes oda elmenni. Ráadásul csütörtökönként 50%-os kedvezmény van az ételekre.