2022. január 14.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sokoldalu szolgáltatást nyújt, tavasztól őszig strandbüfé, táncos zenés és discos műsorok, minőségi kaják és nagy italválaszték. Családbarat hely! Egesz évben DARTSZ versenypályák és sport bár, remek hangulata van, figyelmes a kiszolgálás és privát parkolo is van kozvetlen 11 es főutról.
Ilyen nivós vendéglátóhelyet régen láttam
Rólam tudni érdemes, hogy nagyon kritikus szemmel latok, mindezek ellenére hibatlan ez a hely! ! ! Remélem sokáig ilyen marad? !
2015. október 4.a párjával járt itt 35 A pékség indulásától törzsvásárló vagyok, nyugtáztam,hogy végre egy remek pizzaszelet lelőhelyre bukkantam. . ÁR/ MINŐSÉG/MENNYISÉG tekintetében kíválóra értékeltem anno, ám elmúlt hetekben új személyzettel üzemel és három észrevételem van: - vékonyabb let a pizzatészta és kb 3centis feltét nélküli széle van. .
-eltünt a kedvenc pepperonis-kolbászos pizzza a kinálatból és azeladó meghazudtolva engen, állitja , hogy "nem is volt soha és nem is lesz". . . - lelassult a kiyzolgálás és az eyti záráskori kedvezményt csak akkor adják,ha hivatkozok rá. . . .