2017. február 19.a párjával járt itt 55 Február 13-tól 16-ig három éjszakát töltöttünk ebben a csodálatos szállodában. Pontosan tudtuk,hogy mit várhatunk a helytől mivel nem először látogattunk el ide. A szobák tiszták és tágasak, az ételek változatosak és izesek,a személyzet profi és kedves,a wellnes részleg tiszta és ötletes, egyszóval tökéletes a hely.
A környezet csodálatos, a kinti medencék is nagyon ötletesek, főleg a meleg vizes élmény medence ami télen is üzemel. Több igényes szállodában jártunk már,de ez a legjobbak között van. Biztosan visszajövünk még,ebben az évben.
2014. június 5.családjával járt itt 25 Majáliskor töltöttünk a szállodában 4 napot a családdal. Az első hideg zuhany mindjárt érkezéskor ért amikor 30 ezer forint kauciót kért a recepciós, ha szeretnénk szobára íratni a fogyasztásainkat. A mélygarázs árát is előre ki kellett fizetni a 3 éjszakát mielőtt be parkoltam volna.
Az ételek választéka egyhangú, és sietni kellett mert nem töltötték újra. A wellness törölközőt 4 napig kellett használnunk vagy pénzért lehetett mosatni. Az ülő alkalmatosság nagyon koszos volt, ami szégyen egy ilyen kaliberű szállodára nézve. Mi biztosan nem jövünk többet ebbe a szállodába.