2014. július 25.gyerekekkel járt itt 55 Gyönyörű helyen szép, megfizethető szállás. A Lak-völgyi-tó közelében található a vendégház, hatalmas füves udvarral, ahol a gyerekek szabadon futkározhatnak, vagy éppen homokozhatnak. Szabadtéri játékokhoz rengeteg eszközt biztosítanak. Bográcsot, nyársat sem kell vinni, minden adott a szabadtéri sütés-főzéshez, mindez kilátással a Bél-kőre, amely minden napszakban más arcát mutatja.
Kirándulásokhoz, túrákhoz kiváló szállás, közelben van az apátság, bevállalósok - mint mi - felmászhatnak a Bélkőre, lazítósabbak lesétálhatnak a tóhoz, Szilvásvárad, Szarvaskő csak pár km-re! Szépen berendezett, tiszta helyiségek, nagyon kedves vendéglátók, akik csöppet sem zavarják a vendég pihenését.
2014. július 25.gyerekekkel járt itt 55Gyönyörű erdei környezetben található a vendégház és étterem. Nincs tömeg, mint a többi Szalajka-völgyi étteremnél, mert pár métert fel kell sétálni az útról. Megéri, mert finoman főznek, szép a tálalás, udvarias személyzet. Nagyon finom a pisztráng, kár kihagyni! Igazán jól esett a hűsítő, szuper gusztusos limonádé az Istállóskői-barlang megmászása után :)
2013. november 7.családjával járt itt 55 Igaz, hogy nem ebédeltünk, nem vacsoráztunk itt, délelőtt 10 óra lévén csak egy kávéra vágytunk, azért értékelnék. A kávé finom volt. Tisztaság csillagos ötös, beleértve a mellékhelyiséget is! Nagyon szép a csárda, kívül-belül. Nagyon hangulatos az éttermi rész. Külön gratulálok a múzeumhoz.
Annak ellenére, hogy ingyenesen látogatható, nagyon színvonalas, érdekes kiállítást láthatunk, egyszóval gyönyörű! Nem csalódtam! Biztosan visszatérek még, és akkor enni is fogok, mert az étlapról tudnék mit választani!