2018. június 19.gyerekekkel járt itt 45 Egy hétvégét töltöttünk el a családommal ezen a szuper helyen. = fő, kicsik és nagyok egyaránt. Mindenki megtalálta a kedvére való ételeket, italokat. A választék lehetett volna kicsit bőségesebb, de ami volt, az nagyon finom, nagyon ízletes volt. Az már csak plusz olt, hogy remek időben érkeztünk és ez végig kitartott.
Így a fürdőt is élveztük. Kiváló kikapcsolódás egy gyönyörű környéken.
2018. május 12.családjával járt itt 45 Egy vasérnapi ebédet terveztünk elkölteni az étteremben. Én még sosem jártam itt, nagyon kíváncsi voltam. Nem okozott csalódást a hely. A választék bőséges, az ételek finomak voltak. A személyzet nagyon gyorsan és zökkenőmentesen végezte a dolgát. Két dolog van, amit negatívumként említenék meg.
Az ebéd alatt 3 szülinapos köszöntés is volt. Olyan hangerővel szólt a köszöntő, hogy az a többi asztalnál helyet foglalókat már zavarta . A másik ami számomra negatívum a világítás. Az ételek felett elég a fény de az asztaloknál inkább szürkület volt. Én szeretek világosban enni, amikor jól látom mi van a tányéromon.
2017. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 45 Egy vasárnap délután értünk az étteremhez,kb. 3 óra körül. 4 felnőtt és egy 3 éves gyerek. Az étterem nem volt zsúfolásig megtelve de azért sokan voltak. A pincét hamar jött, felvette a rendelésünket és közölte, hogy kicsit várnunk kell. Ez a kicsi több mint 1 órát tartott. Körülöttünk már mindenki elfogyasztotta az ebédjét,mire mi is megkaptuk.
Az ételek finomak voltak, az adagok normál méretűek és az árak is elfogadhatóak. Annyi javaslatom lenne: egy forgalmas határon álló étterem miért nem készül fel úgy(főleg a nyár szezonban , hogy a vendégeknek ne kelljen órákat várnia . Nálunk már nem csak a kisgyermek de a felnőttek is igen türelmetlenek voltak.
2017. június 20.gyerekekkel járt itt 55Vasárnap délután 3 óra körül érkeztünk meg a vendéglőbe. Barátságos személyzet sietett a segítségünkre. Gyors rendelés, még gyorsabb kiszolgálás. Igazi terülj-terülj asztalkám. Minden étel olyan nagy adag volt , hogy nem tudtuk elfogyasztani. Természetesen elcsomagolták.
Nagyon jóllakottan és jó érzéssel hagytuk el a helyt, Még biztosan visszatérünk.
2017. április 19.gyerekekkel járt itt 55 Három éjszakát töltöttünk a szállodában a családdal, 3 éves kisgyermekkel. A szoba berendezése, felszereltsége semmi kívánnivalót nem hagy maga után. Kényelmes ágy, modern berendezés. Tisztaság mindenhol és apró figyelmességek. A strandáska bekészítéssel itt találkoztink először. remek ötlet.
Rengeteg apró figyelmesség a fürdőben szintén nagyon jó gondolat. A személyzet figyelmes és kedves. Az étteremben a reggeli lehetne változatosabb, nagyon egyhangú mindennap ugyanaz a kínálat. A vacsora nagyon finom volt , azonban lehetne több a választék. Volt olyan este, hogy nem tudtam levest enni mert mindkettő távol állt az ízlésemtől Éhesek azért sosem maradtunk . Hatalmas előny, hogy a termálfürdővel közvetlen összeköttetésben van, bármikor átmehettünk fürödni. A 4. emeleti welness is nagyon jó, tiszta és igényes. Húsvét kapcsán nagyon ötletes játékokkal készültek úgy a gyerekeknek, mint a felnötteknek . Kisgyermekes családoknak is bátran ajánlom. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. összességében nagyon jól éreztük magunkat
2015. október 27.gyerekekkel járt itt 45 5 éjszakát töltöttünk itt és nagyon jól éreztük magunkat. A szoba igényesen berendezett és tökéletesen tiszta volt. A wellness részleg szolgáltatásaival mi meg voltunk elégedve. A beltéri medence elég nagy, élményelemekkel felszerelt, a jacuzzi viszint pici. Mindkét fűrdőis karbantartott volt, a hőmérséklete megfelelő.
A szálloda gyengesége az éttermi szolgáltatás. A reggelinél a rántotta finom volt, viszont afelvágottak nem túl jó minőségűek és állandó volt a választék. Néhány nap után már ráuntunk. A vacsoránál nem volt nagy választék de az ételek finomak és változatosak voltak. Mindeki talált kedvére valót. A gyerekeknek külön menü volt. A salátabár nem hagyott semmi kivánnivalót, rengeteg friss saláta volt. A desszert lehetett volna kicsit választékosabb és a szeletek nagyobbak Ha az étterem is felfejlődne a 4 csillagtól elvárható színvonalra, szívesen visszamennénk és ajánlanánk másoknak is.
2014. január 16., kollégákkal járt itt 55Már több alkalommal volt szerencsém itt járni. Legyen az esküvő, keresztelő vagy céges party a kiszolgálás mindig tökéletes! ! ! !
Udvarias, kedves személyzet, bőséges választék ,családias légkör. Mindenki talál kedvére való ételt. Nincs az a kérés, amit ne próbálnának meg teljesíteni. Mindezt magas szakmai tudás, emberség kíséri. Nem ismernek lehetetlent.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2013. augusztus 4.barátokkal járt itt 25 2013 júliusában - 6 év után - jártunk újra a szállodában. Már a megérkezés pillanatában nagyot csalódtunk. A szálloda mögötti részén , a medencék mellett volt a parkoló. A füves területet szerintünk hetek óta nem nyírták. Egy-egy kisebb részt kivéve kb. 20 cm-es gaz volt.
Olyan gaz is ágaskodott, ami másoknak allergiás tüneteket okoz :(
A bejelentkezést követően- ahol a recepciós is tájékoztatott, hogy nem történt fejlesztés az utóbbi időben - elfoglaltuk a szobákat. Kétágyas szobát kértünk, azt is kaptunk. Két külön fenyőágy, 2 db éjjeliszekrény egy pici hűtő és egy Tv, aminek nem működött a távirányítója. Pici terasz 2 db műa. székkel. A falakról itt-ott mállott a tapéta, a fűtés csöveken barna lefolyások,a plafon itt -ott sárgás foltokkal tarkított. Hát eléggé lehangoló volt. Legszívesebben azonnal kijelentkeztünk volna, de hol talál az ember hirtelen 6 főnek szállást. . . . maradtunk. Az előző évekhez képest a szobák és a fürdő színvonala jelentősen csökkent. A belső termálvizes medence alja, a kavicsos tengerpartra hasonlított. Valószínüleg feljött a burkolat és a fugák is kimozdultak. A külső medence vize zöld volt. Először csodálkoztunk, hogy utolsó alkalommal az is barna színű volt, de nem törődtünk vele különösen, gondoltuk másképpen higították. Később közölték, hogy örüljünk, hogy nem kaptunk el valami fertőzést , mert ebben a melegben algásodott a víz. Ezért volt zöld. Régebben volt annyi nyugágy, hogy minden vendég le tudott feküdni. Most komoly harc volt az ágyakért. A személyzet azt monda annak, akinek nem jutott, hogy menjen oda egy olyan ágyhoz, ahol nem fekszenek és nyugodtan vigye el. Ha van rajta valami, azt tegye le a földre. Komoly vita kerekedett belőle a vendégek között. Az étterem szolgáltatása sem volt mindenben kielégítő. Aki nem ment elég korán , annak már nem jutott mindenből. ( svédasztalos reggel, és vacsora)A személyzet nagyon lassan töltötte fel a készletet. Egyik reggel csak olyan asztalt találtunk, ahol még ott volt az előző vendég terítéke, kértem a pincért, hogy legyen kedves elvinni és megteríteni, a válasz, hogy van kinn evőeszköz terítsünk meg magunknak. A szennyest azért elvitte. A terítők időnként előző estéről ott maradtak- ami nem baj ha tiszta, de ezek koszosak voltak. Az ételek minősége, a választék egyébként jó volt. Több vendég szeretett volna panaszt tenni az igazgatónál, de nem volt elérhető mert nyaralt. Más pedig nem foglalkozott a problémákkal. Majd a 4. napon megérkezett az igazgató. Estére kb 30 db nyugágy érkezett. Az aznapi vacsorától kezdve mintha kicserélték volna a személyzetet. A külső medence vizét leengedték és feltöltötték a gyógyvízzel. Az étkezések során gyönyörűen megterítettek és folyamatosan újratöltötték az ételeket. Ha ez csak azon múlott, hogy nem volt jelen az igazgató, akkor ezen komolyan el kellene gondolkodnia a vezetésnek. Biztos vagyok benne, hogy veszítettek el vendégeket. A szálloda egyébként egy csöndes, nyugodt hely lehetne. Aki nem vágyik a strandok tömegére, itt valóban nyugodt körülmények között tud pihenni. A medencék elhelyezése, a külső úszómedence minden igényt ki tudna elégíteni. Egy kis felújítással és néhány fejlesztéssel jól működő hely lehetne. A vendégek továbbra is visszajárnának és a szálloda is jobban működhetne. Ne felejtsük el, hogy azért tudnak nyitva tartani mert van VENDÉG. Becsüljék meg Őket ! ! !