2016. május 5.családjával járt itt 55 2015. októberében, az őszi szünetben jártunk Bakonybélen, a Hotel Bakonyban. öten. Szüleim, nagybátyám, a fiam, és jómagam. A szálloda gyönyörű helyen van, és ami nagyon tetszett, hogy kimondottan családias. Az étkezéseknél senkit sem láttam csokinyakiban vagy könnyen éghető nájlon blúzban (elnézést, az már nem is divat!
) feszengeni, otthonosan, kényelmesen felöltözve mászkált mindenki a szállodában, és így jártunk az étterembe is. Az ételek nagyon finomak voltak, kimondottan háziasan elkészítve. Félpanziós ellátásunk volt, az úgynevezett leves ebédet csak egy nap vettük igénybe, az is nagyon jó és bőségesen elég is volt. Az alkalmazottak kedvesek, segítőkészek, és külön kiemelném azt az úriembert (szégyen, de a nevére nem emlékszem), aki minden nap szervezett nappali és éjszakai túrákat, és ha ez még nem lenne elég, esténként még a gyerekekkel is játszott. Próbáltunk minél több helyre eljutni a négy nap alatt, bejártuk Bakonybélt, voltunk kisvonatos kiránduláson, elbuszoztunk Zircre és Veszprémbe. Azóta is emlegetjük, milyen jól éreztük magunkat a Hotel Bakonyban, valamikor mindenképp megyünk még (már csak azért is, mert Pápára el sem jutottunk)!