2016. január 8.a párjával járt itt 15 A párommal jártam a szállodában, gondoltuk, hogy meglepjük magunkat egy kis wellness-el. Félpanziós ellátást kértünk, amelyből a vacsora ízében és mennyiségben kifogástalan volt, a reggeli azonban egy alacsonyabb szintű panziós reggelinek felel meg.
Volt egy alkalom borvacsora is a csomagban, amelyről azt gondolná az ember - a leírás alapján is -, hogy minden fogáshoz a pincér külön-külön egy pohár bort ajánl az ételhez megfelelően. Ennek ellenére a vacsorakor közölték velünk, hogy választhatunk egy fehér, egy rozé és egy vörös borból, döntsük el mi, a mennyiség összesen 2 dl és valami említésre sem méltó silány minőségű borok voltak persze. Ennyi volt a borvacsora. A wellness részleggel nem lett volna baj, ha minden a megfelelően működik. Délben a wellnessben lévő úr közölte, hogy akkor kapcsolta be a szaunát, tehát az még nem használható. Kérésünkre, látszólag nehezére esve az infra szaunát is bekapcsolta, ami így szintén nem volt használható. A gőzkabin egyáltalán nem is működött. Tehát a wellness leghamarabb délután 3-4 óra körül volt használható, a 11 órás nyitás ellenére. A szobák hőmérséklete a téli hideg ellenére max. 19 fok lehetett, ami a fürdőből kilépve nem egy kellemes hőmérséklet. Ezt jeleztük is a recepción, ahol nem nagyon találtak megoldást rá, felajánlottak először egy hősugárzót (4 csillagos szállodáról beszélünk), majd egy másik szobát, ha gondoljuk, azonban nem hinném hogy ott melegebb lett volna, mivel a folyosó hőmérséklete sem volt túl magas. A szobákban egyáltalán nincs bekészítve pipere cikk, folyékony szappan tartó van a zuhanyban és a csapnál, ami természetesen nem volt feltöltve, tehát egy újabb kör a recepción, hogy tisztálkodni tudjunk. A játékteremnek nevezett terem említésre sem méltó, kicsit olyan érzése van az embernek,mintha egy raktárba menne be, ahol minden csak úgy be van pakolva. Mi a biliárddal próbálkoztunk, de miután rájöttünk, hogy minden dákó inkább visszafelé hajlik, feladtuk. Elég nehéz volt így eltalálni bármit is, nemhogy a golyót. A Mindent összegezve ez a szálloda nem érdemli meg semmilyen szempontból a 4 csillagot, csak a kettőt. Egyébként szép helyen van, de talán a vacsora mellett ennyi a pozitívum amit mondani tudok róla. Sajnos nagy csalódás volt, pedig a képek és a leírás a szállodáról nem ezt tükrözi. Nem tudnám jó szívvel ajánlani senkinek.
2015. március 22.a párjával járt itt 55Nagyon jó vadászház hangulatú csárda. Gyönyörű parkkal, tóval. Budapesthez közel. Mindenképp megér egy kis autózást! Megfizethető áron óriási adagok,jó kiszolgálás,ízletes vad és magyaros ételek jellemzik. Nagyon hangulatos berendezés, fa gerendás mennyezet, kandalló, kemence, rusztikus asztalok, gyönyörű fa bárpult. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2015. március 22.a párjával járt itt 55 Kívülről nem túl biztató a Hotel, de belülről nagyon kellemes. Nagyon tetszett, hogy belátni a konyhába, rend és tisztaság van. Fantasztikusan finom és különleges ételek közül lehet válogatni.
(Pl: Mustáros vadragu leves, Almás sütőtökkrém leves túrógombóccal, Sült kacsacomb tepertős lángossal, grillezett káposztával, hagymalekvárral,Ököruszály karottás tésztával, Fehér csoki trüffel szarvasgombás olajjal,himalája sóval) A kiszolgálás remek, nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom!
2014. február 17.családjával járt itt 45 Nagyon jó választék, óriási adagok, gazdag tálalás,jó kiszolgálás! Hétvégén érdemes asztalt foglalni, mi legutóbb vasárnap voltunk,tele volt az étterem. A telt ház ellenére sem kellett a szokásosnál többet várni az ételre. A személyzet kiválóan helytált (igaz a mosdó tisztán tartására már nem jutott energia, ott azért elég nagy volt a baj.
. . )
A bőséges finom ebéd után jólesett egy kis séta a Duna parton.
2014. január 5.a párjával járt itt 15 Az étlap rettentően koszos, ragad és büdös. A rendelést azzal kezdtem, hogy kértem egy másik étlapot mert orrfacsaró szaga volt. Amit hoztak ugyanolyan mocskos volt, csak épp kevésbé büdös. A kukoricaleves a tetején meleg majd lejjebb alig langyos. (mikrógyanús). Nem is esett valami jól. A jalapeno sajtkrémleves az finom, friss és kellően forró volt.
A vörös csili nagyon nem friss, az újramelegítéstől száraz. Az iguana quesadilla szintén kritikán aluli volt, nem friss újramelegített, a melegítéstől kiszáradt csirkével a belsejében. Mire az első szeletet megettem (pedig nem eszem lassan) teljesen kihűlt az egész. Az előétel csipsz mellé felszolgált szószok teteje be volt bőrösödve, elsötétedve. Óriási csalódás volt, a két üdítővel együtt kereken 10. 000-et hagytunk ott a párommal. Ebből többet nem kérünk, köszönjük.
2014. január 4.a párjával járt itt 45 Vásárlás közben egy eladó ajánlotta, mikor megérkeztünk egy kicsit visszahőköltünk a szegényes, lepukkadt bejárat láttán, de azért bementünk. Láss csodát odalent a pincében egy nagyon hangulatos régi tradíciókat idéző kellemes helyen találtuk magunkat. A személyzet nagyon szimpatikus és segítőkész volt.
Fantasztikus helyi magyar ételek, stílusos tálalással. (pl. borjú paprikás piros zománcozott virágos kis lábosban, a halászlé bográcsban stb. ) Finom ízletes levesek, igazi magyar ízek és persze magyar pálinkák több régióból. Nagyon jól éreztük magunkat, legközelebb is megyünk ha Debrecenben járunk. Mindenkinek ajánlom! Az árak teljesen elfogadhatóak.