2023. május 29.családjával járt itt 55 Évekkel ezelőtt már jártunk itt, most Szarvason járva egy jó pizza reményében felkerestük. Pünkösdkor, ebédidőben voltunk ott, mégis gyorsan hozták a vékony tésztás, olaszos pizzánkat. Nem csalódtunk, most is finom volt. Ár-érték arányban is megfelelő, pl. egy Margheríta pizza még 3. 000 Ft alatt van, üdítővel, kávéval 13.
000 Ft-ból hárman megebédeltünk. Felszolgálók gyorsak, udvariasak. Egy "negatívum", ami persze nem igazán negatívum: régebben stílszerűen olasz zene szólt, most valamelyik magyar rádióadó. De ez semmit nem von le a minősítésből. Továbbra is ajánlom!
2023. március 19.gyerekekkel járt itt 55 A Vácrátóti Arborétum gondozott, kellemes, akár több órás sétára, kikapcsolódásra nyújt lehetőséget kicsiknek és nagyoknak. A pálmaházat, pozsgás növényeket is érdemes megnézni. Ajánlom mindenkinek, minden évszakban. Egy negatívumot jegyeznék meg. A betonozott parkoló nagyon kicsi, porban parkolásért az arborétum kerítése mellett 500 Ft- ot szedtek.
Néhány " kedves" autós, aki már autóban ült, elindulva nagy gázt adott, és azzal csöppet sem foglalkozott, hogy a poros- földes úton gyerek és felnőtt nyeli az út felkavart porát. Egy világszínvonalú arborétum és látogatói kulturáltabb parkolót érdemelnének.
2023. március 16.gyerekekkel járt itt 55Félpanziós ellátás keretében és a la carte is kipróbáltuk. Ízletes ételeket kínálnak, tájjellegű és különleges kínálat is van a félpanzió keretében, nehéz választani.
A la carte étlapjuk különleges, bőséges adagokat adnak.
A felszolgálók kedvesek, segítőkészek.
2023. március 16.a párjával járt itt 55Évekkel ezelőtt már jártunk itt, és most sem csalódtunk!
Kedves, segítőkész mindenki, a szobák szépek, kényelmesek. Tisztaság mindenhol.
Kellemes a wellness részleg. Az étterem is kíváló.
Hamarosan visszatérünk és mindenkinek ajánlom!
2022. november 17.a párjával járt itt 55 Disznóvágás programon vettünk részt, ezért az étterem és konyha egy külön értékelést érdemel. A program jól szervezett volt, az étterem csapata nagyon jó hangulatot teremtett. Már érkezéskor friss-meleg házi pogácsával kínáltak.
A disznóvágás napján a hurka, kolbász, friss töpörtyű és kemencében kisült kovászos kenyér mellett annyi finomság közül lehetett választani, hogy nem tudtuk mindegyiket megkóstolni. Köszönjük ezt az élményt és a sok jóízű, igazán házias ételt.
2022. november 17.a párjával járt itt 55 Ködös-borongós őszi napokat töltöttünk a Kastélyszállóban. Az időjárás nem kedvezett, de mi nagyon jól éreztük magunkat. A szobánk szép, kényelmes és nagyon tiszta volt, az étteremben kedves felszolgálók, bőséges választék és remek ételek vártak. Amikor nem esett az eső, sokat sétáltunk az őszi kastélyparkban.
A hűvösebb időben jól esett az igényes és tágas wellnessben szaunázni és pihenni. Vendégszeretetből, vendéglátásból csillagos ötöst érdemel a Kastélyszálló teljes személyzete! Mindenkinek ajánlom a Fenyőharaszti Kastélyszállót!
2022. augusztus 28.családjával járt itt 35 Egy Illy presszókávé 750, a kávétejszín hozzá, 1 db 150 Ft. Vagyis 900 Ft. Érdekességként megjegyzem, hogy egy nagy, szándékosan nem megnevezett hipermarket oldalán ma ugyanebből a kávétejszínből egy levél, vagyis 10 db 199 Ft! ! ! Ez durva lenyúlás. 3 desszert (1 gesztenyepüré, egy somlói + egy mákos desszert), 3 kávé, egy műanyag palackos Szentkirályi ásványvíz összesen 7.
100 Ft. Aránytalanul és indokolatlanul drága. Kiszolgálás a pultnál. Minden friss volt, ezért csak annak merem ajánlani, aki hajlandó megfizetni. De jó az árakra előre felkészülni! Augusztus végi vasárnapon jártunk itt, fagyi alig volt. Vevő meg szintén nem volt jellemző, de ilyen árak mellett ezen nem kell csodálkozni.
2022. június 15.családjával járt itt 55Iskola utolsó hete volt, és egy helyi általános iskola elsősei éppen itt fagyiztak nagy örömmel, felszabadultan. Láthatóan nekik is ízlett a fagyi. . .
Ahogy nekünk is. Bőséges választék, finom fagyik. Egy "felnőtt" gombóc 400 Ft, de szerintem megéri.
Kedves, udvarias kiszolgálás. Ajánlom minden fagyikedvelőnek, aki erre jár.
2022. június 15.családjával járt itt 45Elsősorban pizza van, de vannak gyors kaják is. Helyben fogyasztás, illetve elviteles hely. Van benti asztal, illetve az üzlet előtt is asztal. 3 alap margharita pizza ( 28 cm-s) 3 fél literes ásványvízvíz helyben fogyasztással kb. 5800 Ft volt. Gyorsan megkaptuk a pizzát, vállalható minőségben, a kiszolgálás is elfogadható volt.
Ajánlom.
2022. június 15.a párjával járt itt 35Kb. két éve véleményeztem, akkor csodálatos, gondozott volt a rózsakert.
A rózsák most is szépek. Csak éppen itt-ott, több ágyásban a gaz magasabb, mint az ott lévő bokorrózsa.
Nagyon elszomorodtam a látványtól.
Korábban gondozottabb volt.