2021. szeptember 11.a párjával járt itt 45Kávézni tértünk be, de pékárut is vettünk. Tiszta hely, udvarias és kedves személyzettel.
A kávé finom volt, a pékáru választék a többi Félegyházi Pékség kínálatához hasonló.
A hely tiszta, az asztalok is tiszták voltak.
Szombaton 13 óra után voltunk ott, kenyér, zsemle és többféle finompékáru akkor is volt, pedig 14 órakor zárnak.
2021. szeptember 11.a párjával járt itt 55 Két év után ismét "vendégségben" voltunk Kátya és András kicsiny birodalmában. Már a fogadtatás elbűvölő volt, orosz szokás szerint kenyérrel, sóval és vodkával kínálták a belépő vendéget. Na zdarovje! Háziasszonyunk, Kátya segítségünkre volt az ételek, házigazdánk András pedig az italok kiválasztásában.
Levest most rasszolnyik és a klasszikus borscs leves közül választhattuk, a rasszolnyik telitalálat volt. Fűszeres, ízes, pikánsan savanykás, ahogy kell. Piroggal és fekete orosz kenyérrel kínálták. A pelmenyi most is finom, autentikus volt, ahogy korábban is! A zakuszkát (ha magyarosan mondom, előétel, de az orosz konyhában ennél sokkal nagyobb a jelentősége) kihagytuk, hiszen tudtuk, a leves és a főétel is tartalmas lesz. A desszertet, süteményt már nem tudtuk bevállalni, mert a leves és a főétel is tartalmas volt! Gyakrabban kellene ide járni, hogy az étlapot végigkóstoljuk! Érdemes asztalt foglalni!
2021. augusztus 22.családjával járt itt 35Többször voltunk már itt a korábbi években, de idén kicsit csalódás volt.
Ami a leginkább lehangoló, az a játszótér állapota, kopott, töredezett fészekhintával. Felújításra, gondozásra szorul!
A Gondozók most is lelkesek, kedvesek.
2021. augusztus 22.gyerekekkel járt itt 45Van gyerekek kedvére bolognai spagetti, de a rántott sajt is jó.
Napi menüt is kínálnak ( leves, főétel), méltányos áron.
Reptár látogatóknak érdemes kipróbálni.
A kiszolgálás is gyors volt.
2021. augusztus 22.gyerekekkel járt itt 55Lenyűgözők a kiállított repülők. Ezúttal a hangárban található akadálypálya volt a sztár.
De a játszóteret is nagyon szeretik a gyeekek. Kicsiknek, nagyoknak nagy élmény a Reptár.
2021. augusztus 20.a párjával járt itt 45A pizza jó volt, bár a miénk kicsit túlkészült. A kiszolgálás is megfelelő. És nem utolsó sorban árban is barátságos. Lehet elvitelre is kérni és akkor a strandon a " saját pokróchoz" elvinni.
2021. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 55 Az önkiszolgáló étterem és a hozzá tartozó egységek ( lángosos, gyros-os) új és szép külsőt kaptak. Most Éva mama házias konyhája névre hallgat az étterem. Kiszolgálás is megfelelő, gyors. Az ételek izletesek voltak, átlag strandos önkiszolgáló éttermi színvonal felett. Kiemelem a rántott cukkinit, friss olajban, ropogós panírral sütve, jobbat én sem sütök.
Főétel körettel, salátával kb. 2500 Ft, viszont a 3 fogásos napi menü (leves, főétel, desszert) nagyon méltányos, 1200 Ft.
2021. május 14.a párjával járt itt 55Csodálatos környezetben egy igazi mesevilág. Friss levegő, madárcsicsergés, hatalmas, 13 hektáros park, kényelmes szobák, színvonalas konyha, és nagyon jó wellness részleg.
Mindenki nagyon kedves és segítőkész.
A Kastélyszállóban minden gondját-baját el tudja felejteni az ember.
Ajánlom mindenkinek!
2020. október 12.a párjával járt itt 45 Mostanában többször vásárultunk itt elvitelre. Klasszikus tortát ne keressen senki. A süteményeik többsége nem a klasszikus vonalat képviseli, a választék széles. Amit vásároltunk, mindig friss volt. Kicsit drága szerintem. Sajnos, az idei ország tortát, amit az itteni cukrászmester álmodott meg, most sem sikerült megkóstolni, mert elfogyott, mire odaértünk.
A pogácsájuk továbbra is finom. És ami dícséretes: mindenki maszkban van a pult mögött.
Érdekes
2020. október 8.a párjával járt itt 45Október elején voltunk Keszthelyen. Valahogy a koronavírus miatt most az ember nem szívesen látogatja a múzeumokat, zárt helyeket.
Így csak a Kastély parkjában sétáltunk, a Kastélypark látogatása ingyenes volt (megjegyzem, a belépőjegy húzós, pl. Kastély + 5 kiállítás 4400 Ft).
A Kastélypark ápolt, szép, kellemes volt a sétánk. Ősszel is kellemes a séta.
Remélem, máskor is vissza tudunk ide térni.