2020. augusztus 21., kollégákkal járt itt 55 A Herendi múzeum, Mini manufaktúra és a csodálatos ajándékbolt meglátogatása után nem szabad kihagyni azt az élményt, hogy Viktória vsgy Apponyi mintás porcelán mokkáscsészéből megigyunk egy jó presszókávét, esetleg szintén herendi porcelán tányéron tálalt finom tortaszelettel kényeztessük magunkat.
Én általában félve fogom meg a csészét, tudván, hogy mi az értéke. A kedves kiszolgálás mellett a porcelán adja meg a hely különlegességét. Szívből ajánlom!
2020. augusztus 21., kollégákkal járt itt 55 Önkiszolgáló étterem a dolgozóknak, de kirándulók, múzeumlátogatók is igénybe tudják venni. Több főétel közül lehetett választani, azon belül kis adag és nagyobb adag. Finom, ízletes, jó értelemben vett igazi házias ízekkel. Toronymagasan az általam ismert budapesti gyorséttermi vagy átlagos déli menüs szint felett.
Gratulálok a séfnek! Ár/érték arányban is igazán kedvező. Kirándulók figyelmébe ajánlom! ! !
2020. augusztus 21.családjával járt itt 55Itt lehet megkóstolni a legfinomabb kemencés kacsacombot. Ízesen fűszeres, porhanyós, ahogy kell. A többi étel is finom volt.
Csak gratulálni tudok az állandó magas minőségért a Kilátó borozó tulajdonosának és az egész csapatának.
Ha tehetjük, minden évben meglátogatjuk, és nem csalódtunk még egyszet sem.
A kiszolgálás kedves, udvarias, viszont érdemes előre asztalt foglalni.
2020. augusztus 2.gyerekekkel járt itt 55A koronavírus járványt követően elsősorban a kültéri helyeket látogattuk.
Repülőgépek impozánsak, és a velünk lévő ovis korúak gyorsan felfedezték a reptár szuper játszóterét.
Nagyon biztonságos kisebbeknek és nagyobbaknak is ez a játszótér,
így ez a játszótér volt számunkra a nap fő attrakciója.
Hazafele ajándékboltba is bementünk, az egy kicsit drága szerintem.
2020. február 29.a párjával járt itt 55 A Tuzson János Botanikus Kert a óstói erdő szomszédságában, a Nyíregyházi Egyetem mellett található. Februárban igen kellemes sétát tettünk, a belépőjegy is barátságos, felnőtteknek 500 Ft. A tavaszi munkálatokat még nem kezdték meg, és csak néhány koratavaszi cserje, valamint egy kis részen hóvirág virágzott.
A dolgozókon, és az itt lakó két páván kívül csak mi ketten voltunk a kertben. Ennek ellenére kellemes, nyugodt hely. Bízom benne, akkor is lesz lehetőségem meglátogatni a gyűjteményt, amikor virágba borul a rózsakert. A kerti padok felújításra szorulnak.
2020. február 23.a párjával járt itt 35 Aki egész napra tervezi a Nyíregyházi fürdő látogatását és nem visz magával elemózsiát, itt csillapíthatja éhségét. Ez az egyetlen lehetőség a téli szezonban. Tipikus strandos kaja, semmi extra. Rántott hús, rántott sajt körettel, savanyúval 2000 Ft felett.
Pozitívum: a pénztárban belépéskor, illetve a szállodában, ahonnan át lehet járni a fürdőbe, karórát adnak, arra terhelik a fogyasztást.
2020. február 22.a párjával járt itt 55 A Hunguest Hotel Sóstó éttermét a szállodai félpanziós étkezés keretében vettük igénybe, azonban az itt tapasztalt magas színvonal megér egy külön értékelést. Az étterem hatalmas üvegablakaiból a fürdő előtti parkban lehet gyönyörködni. A berendezés nincs túlbonyolítva, egyszerű, letisztult. És a lényeg: a vendéglátás!
Szerencsésen ötvözik a nyírségi konyha hagyományos ételeit a modernebb ízekkel. Minden este volt egy tartalmas, ízes leves (pl. Kötött-tészta leves, borscs, nyírségi savanyú káposzta leves) és a vegák kedvére egy kellően sűrű krémleves (pl. narancsos sárgarépa krémleves, édesburgonya krémleves). Főételek között is megfért egymás mellett a hagyományos és a modern. Finom porhanyós húsok, zöldségköretek (kedvencem a züldség spagetti és a sültzeller krém volt), polenta és tócsni. Desszertek között minden este volt pohárkrém, és a gyerekek között népszerűségnek örvendett az amerikai palacsinta készítő automata. A kiszolgálás udvarias, pörgős. A csévingeket gyorsan utánatöltik, ha kell, az üres tányérokat is gyorsan elviszik. Gratulálok a szállodának, az étteremnek, és külön a séfnek, aki egy új szállodában bevállalta a különleges fogásokat.
2020. február 21.a párjával járt itt 15ZigZag 2015-ben írt véleményt erről az önkiszolgáló étteremről. Véleményével 2020-ban is maximálisan egyetértek.
A kínálat: jó korán sütött rántott húsok, rántott sajt, köretek, és társaik.
Aki nem az éhenhalás szélén áll, sétáljon néhány száz métert, mert a főtér közelében több vendéglátó egységben, akár olcsóbban, nagyon kellemes, ízletes menüt (leves, főétel, savanyúság)talál, akár frissen kisütött rántott hússal.
Mi szerencsére továbbálltunk, és sokkal jobbat találtunk.
2020. február 21.a párjával járt itt 55 Tavaly ősszel nyitott Nyíregyháza-Sóstófürdőn ez a szálloda. Februárban jutottunk el ide. Nagyon jól éreztük magunkat. A szállodában van egy saját szauna részleg, reggel 7 és este 9 között nyitva (90 fokos kültéri szauna, 70 fokos bio szauna és egy infra szauna+ hozzá egy jakuzzi). A szállodai árban az Aquarius fürdő napi (többszöri)belépőjegye is benne van.
A fürdő is nagyon kellemes. A szállodában nagy a tisztaság, minden apróságra figyelnek. Modern berendezés, modern és kényelmes bútorok. A szálloda dolgozói kedvesek, figyelmesek. A recepciós hölgyek is profi módon teszik a dolgukat. A vendéglátás (a választott csomagban félpanzió volt) kiemelkedő. Szerencsésen ötvözik a hagyományos szabolcsi ételeket a szállodai félpanzióban egyáltalán nem megszokott, újszerű fogásokkal! Gondolnak a vegákra, és a különböző ételallergiásokra is. A szállodától gyalog elérhető a Nyíregyházi Állatkert, vagyis Sóstó Zoo, nem szabad kihagyni! Sajnos, a szintén rövid sétával elérhető múzeumfalu februárban zárva volt, szívesen meglátogattam volna. Érdemes beülni az autóba, és Nyíregyháza városközpontjában tenni egy sétát,nagyon szépen fel vannak újítva az épületek, itt is tisztaság és rend mindenhol.
2020. február 20.a párjával járt itt 45A tóparton található étterem fűtött teraszán ültünk le, kilátással a tóra. Sok időnk nem volt a tavat nézni.
A megrendelt pizzát nagyon gyorsan megkaptuk. Igazi olaszos vékonytésztás, kellően ropogós volt.
Itthoni viszonylatban átlag feletti.
A kiszolgálás is megfelelő és pörgős volt.