2019. július 26.a párjával járt itt 25 Egy kellemes szolnoki ebéd után már csak egy hűsítő fagyi hiányzott a kánikulában. Sajnos, ebben a fagyizó án nem találtam meg. Az ár 250 Ft/gombóc, akár kedvező is lehetne. A zöldalma ízetlen, cukros valami, és jégdarabok voltak benne, az eper is hasonló. Pedig olasz fagyizónak hirdeti magát. . .
Erős negatívum: a fagyistölcsért papírszalvétával szokták máshol megfogni a felszolgálók és úgy kiadni. Itt a pulton sem volt szalvéta kitéve. . .
2019. július 26.a párjával járt itt 55 A Balalajka orosz bisztró igazi betekintést ad a házias orosz konyhába. Egy kedves pár, Kátya és András volt a vendéglátónk, vagyis a tulajdonosok. Mi borscs levest és Szibéria pelmenyit választottunk. Olyan finom volt mindkettő, amilyet utoljára egy moszkvai, kivételesen jól főző orosz háziasszony konyhájában volt szerencsém kóstolni.
Amíg vártunk a forró levesre, káposztás pirogot is kaptunk, az is szenzációs volt. A bisztró kicsi, és nagyon barátságos, ízlésesen berendezést. Gratulálok Kátyának és Andrásnak és sok sikert, sok vendéget kívánok!
2019. július 23.gyerekekkel járt itt 35Sajnos, több, mint egy éve folyt el egy éjjel alatt a tó vize, és azóta sem sikerült a lyukat bedugózni, vagyis a hibát kijavítani, hogy ismét legyen termál tó.
A gyerek játszótér az építés miatt nehezen megközelíthető.
A tanösvény nagyon szép, sok infóval. Tőzike Tündér is vár mindenkit.
Kellemes, árnyékos sétára ajánlott a környezet.
És talán egyszer nem csak száraz tó lesz. . .
2019. július 23.gyerekekkel járt itt 55Szerintem nagyon drága a komplex belépő a magyarországi látogatóknak
4800 Ft-os napi teljes árú belépő jegy eléggé húzós. A szolgáltatás jók.
Sok a medence, kint a strandon és bent az élményfürdőben. De árban amit elkérnek, az szerintem nagyon túlzott.
A fürdő egyébként tiszta, rendezett, és ez a kiszolgáló helyiségekre is igaz. A strand rész is szép, sok az árnyék.
2019. július 23.gyerekekkel járt itt 55Kedves, barátságos személyzet, igazi családias hely. Mindenkinek ajánlom!
A NApfény hotel a gyerekek szerint a Napocska szálloda!
2019. június 9., kollégákkal járt itt 55Megint a közelben volt dolgunk egy tanfolyam okán és vegeteriánus kolléganőmmel ismét a Nemsütiben kötöttünk ki. A kismenü (kis adag leves, kis adag főétel, limonádé bőven sok volt ebédre. Ízletes, ötletes. Ahogy kell. A kiszolgáló lányok nagyon kedvesek.
Ha a hözelben dolgoznék, törzsevő lennék.
Sokkal több ilyen hely kellene Budapesten.
Vagy legalább a munkahelyünkön környékén egy.
2019. június 9.a párjával járt itt 55A felszolgált Caffe L'antico kávėból főzött presszó kávé nagyon ízlett. Úgyszintén a frissen sütött croissant is. Nekem nagyon kellemes tapasztalatom volt a baristával: kedves, udvarias, ahogy az ember elvárja. Ha erre járok, biztos máskor is betérek egy finom kávéra!
Másnak is ajánlom ezt a barátságos helyet!!!
2019. június 7.gyerekekkel járt itt 35 Nem a Meki a vendeglátás csúcsa, persze ezzel semmi újat nem írtam. A Happy Meal menü 840 Ft-ért viszont vállalható, ha az ember nagyszülőként egy ovissal ide téved. Pozitív:egy nagyon kedves eladó srác segítette ki tapasztalatlanságom, hogy mi legyen a dobozban. A kiszolgálás is gyors volt.
A választott csirke nuggets jó volt és még játék vagy mesekönyv is járt a menühöz. Ebédidőben nagy a nyüzsgés,zűrzavar az Árkád étkezős szigetén, az asztalokat is önkiszolgáló módon le lehet törölni.
2019. június 4.egyedül járt itt 55A Fruitissimo profilja a frissen facsart gyümölcslevek és természetes alapanyagból készült fagylaltok. A kellemes júniusi melegben eper-málna sorbet fagyit kértem. Fagyi 1 gombóc 260 Ft és blokkoláskor megjelent, hogy "mosoly - ingyen". És valóban, a fagylaltot egy kedves, mosolygós fiatal sráctól kaptam, én is mosolyogtam.
A fagyi gyümölcsös és finom volt.
2019. május 9.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Fagylaltot és újhullámos süteményeket lehet kapni. Sütemények gusztusosak voltak, de most fagylaltra vágytunk. A választék nagy, vannak klasszikus és levendulás-bazsalikomos trendi fagylaltok is. Az egyes tégelyek helyes fém tetővel vannak letakarva, ami jó a higiénia miatt, és kevésbé jó azért, mert az ember csak név alapján tud választani, szemrevételezés alapján nem.
Ami érdekes, nem gombóc, adag ár, hanem dkg-s ár van kiírva, 1 dkg 65 Ft. Ilyennel, hogy Ft/dkg fagyiár, még nem találkoztam. A fagylalt (belga csoki, meggyes joghurt) finom volt. Ketten voltunk, a kétszer 2 íz fagyiért (tölcsérrel, kis szalvétával együtt lemérve) 1. 500 Ft-ot kértek el. Ennyi pénzért sokkal udvariasabb kiszolgálást várna el az ember.