2019. szeptember 22.a párjával járt itt 35 A Holstein borda bőséges, 2 szelet, 2 tükörtojással 1199, a hozzá való sült krumpli 650. A gyenge műanyag késsel alig lehet vágni. Van Hawaii csirkemell is, szintén 1199. . A párolt rizs száraz,. A kiszolgálás gépies, a tálcák széle össze-vissza töredezett. Ja, és véletlenül sem ajánlották az árban kedvezőbb menüt.
Legközelebb mást választok, ha a Pólusban járok. Ajánlottként csak azért jelöltem,
hátha másnak bejön. Sajnos,a Pólusban túl sok lehetőség nincs.
2019. szeptember 21.egyedül járt itt 45Itt kevesebben vannak, mint a Szamos másik, szintén a Sugárban található egységében. Igaz, a választék is kisebb. Minőség itt is a megszokott Szamos.
Kiszolgálásra sem lehet panasz.
2019. augusztus 11.egyedül járt itt 55Rákosmente legjobb cukrászdája.
Szélső fagyiválaszték, friss finom sütik.
Mindez kedves kiszolgálással párosul.
És évek óta a legjobb a környéken!!!
2019. július 30.gyerekekkel járt itt 35Az étel itt is "Mekis". Vagyis, pontosan tudom, ha Mekibe jövünk, mire számítsunk. Nincs meglepetés, nincs csalódás.
A kiszolgálás sokkal gépiesebb volt, mint abban a dunántúli McDonald's van, ahol nem túl régen jártam.
Nagy a külső tér, de nincs gyerekjátszó sajnos.
A környéken népszerű.
2019. július 29.gyerekekkel járt itt 45 Nyári hétköznapon, délidőben jártunk ott. Meglepően sok külföldi vendég volt. Annak ellenére, hogy a kiszolgálás pörgős, gyors volt, a lányok le sem álltak egy pillanatra sem, kb. 10 percet vártunk. az ételre. Szerencsére, a kinti csúszda lekötötte a gyerkőcöket a várakozás alatt. A menü "Mekis", de ugye ezért jön ide az ember.
A kiszolgáló lányok kedvesek, gyorsak voltak. Nekik külön elismerés, ahogy állták a sarat.
2019. július 28.gyerekekkel járt itt 55A Café Trieste központi helyen, a Gyógyfürdő bejáratához közel található.
Nagyon finom a fagyijuk, bőséges a választék. Egy kedves fiatal hölgy szolgált ki, az öt szivecskés megérdemli.
2019. július 26.a párjával járt itt 25 Egy kellemes szolnoki ebéd után már csak egy hűsítő fagyi hiányzott a kánikulában. Sajnos, ebben a fagyizó án nem találtam meg. Az ár 250 Ft/gombóc, akár kedvező is lehetne. A zöldalma ízetlen, cukros valami, és jégdarabok voltak benne, az eper is hasonló. Pedig olasz fagyizónak hirdeti magát. . .
Erős negatívum: a fagyistölcsért papírszalvétával szokták máshol megfogni a felszolgálók és úgy kiadni. Itt a pulton sem volt szalvéta kitéve. . .
2019. július 26.a párjával járt itt 55 A Balalajka orosz bisztró igazi betekintést ad a házias orosz konyhába. Egy kedves pár, Kátya és András volt a vendéglátónk, vagyis a tulajdonosok. Mi borscs levest és Szibéria pelmenyit választottunk. Olyan finom volt mindkettő, amilyet utoljára egy moszkvai, kivételesen jól főző orosz háziasszony konyhájában volt szerencsém kóstolni.
Amíg vártunk a forró levesre, káposztás pirogot is kaptunk, az is szenzációs volt. A bisztró kicsi, és nagyon barátságos, ízlésesen berendezést. Gratulálok Kátyának és Andrásnak és sok sikert, sok vendéget kívánok!
2019. július 23.gyerekekkel járt itt 35Sajnos, több, mint egy éve folyt el egy éjjel alatt a tó vize, és azóta sem sikerült a lyukat bedugózni, vagyis a hibát kijavítani, hogy ismét legyen termál tó.
A gyerek játszótér az építés miatt nehezen megközelíthető.
A tanösvény nagyon szép, sok infóval. Tőzike Tündér is vár mindenkit.
Kellemes, árnyékos sétára ajánlott a környezet.
És talán egyszer nem csak száraz tó lesz. . .
2019. július 23.gyerekekkel járt itt 55Szerintem nagyon drága a komplex belépő a magyarországi látogatóknak
4800 Ft-os napi teljes árú belépő jegy eléggé húzós. A szolgáltatás jók.
Sok a medence, kint a strandon és bent az élményfürdőben. De árban amit elkérnek, az szerintem nagyon túlzott.
A fürdő egyébként tiszta, rendezett, és ez a kiszolgáló helyiségekre is igaz. A strand rész is szép, sok az árnyék.