2024. április 13.gyerekekkel járt itt 35Áprilisi nyárban fagyizni szerettünk volna, ide jöttünk.
A választék nem túl nagy, de még elfogadható.
1 gombóc fagyi 500 Ft, 1 roletti 200 Ft.
A fagyi átlagos volt, a hely is.
Ami nem tetszett, a felszolgálók egymással beszélgettek kiszolgálás közben, így várni kellett a fizetésre.
Az udvaron a székek eléggé megviseltek.
2024. március 19.gyerekekkel járt itt 45 A szállodában félpanziós ellátást vettünk igénybe, így két reggelit és két vacsorát töltöttünk az étteremben. Az étel választék a 4 csillagos besorolásnak megfelelő. Reggelinél és vacsoránál is bőséges választék volt, semmi nem fogyott el (6-tól lehet vacsorázni, mi 7-1/2 8 között voltunk) töltötték folyamatosan.
Mindkét este volt vega főétel is. Az ízek is rendben voltak, volt klasszikus és különlegesebb étel is. Ami nem tetszett: "vadászni" kellett a felszolgálóra, ha italt szerettünk volna rendelni a vacsorához.
2024. március 19.gyerekekkel járt itt 55 Olyan helyet kerestünk, ami kisebb gyerekeknek ( kisiskolás és ovis) is ideális. A Visi (mint Visegrád) Mókus játszóház nagyon bejött a gyerekeknek. A wellnessben is jól érezték magukat. Külön dicséret illeti az animátor lányokat, nagyon türelmesek voltak a gyerekekkel.
Minden nap van gyerek foglalkozás, délelőtt kézműves program, délután vizes játék és a játszóházban kincskeresés vagy hasonló. Különösen ajánlom a szállodát azoknak, akik ovis, kisiskolás örökmozgókkal érkeznének. De láthatóan a nem gyerekekkel érkező felnőttek is jól érezték magukat. A szobák kényelmesek voltak, az étkezés a 4 csillagnak megfelelő. A személyzet segítőkész.
2024. március 15.gyerekekkel járt itt 55Szép, gondozott, tiszta az erdő.
A játszótér nagyon tetszett a gyerekeknek.
A belépő 2 felnőtt + 3 gyerek 2000 Ft, nyugdíjas vagy diák jegy 500 Ft.
Jókat lehet sétálni.
Sajnos a kisvasútat megszüntették.
Ajánlom mindenkinek a látogatást.
A parkolás ingyenes, a bejáratnál van egy kertészet, sok szép virággal.
2024. március 5.a párjával járt itt 55Zalakaroson, az Ófaluban találtunk rá erre a kis kápolnára sétánk során.
Sajnos, bemenni nem tudtunk, de kívülről körbejártuk, nagyon kedves kis kápolna.
Érdemes elsétálni erre.
2024. március 5.a párjával járt itt 55 Fő profiljuk a rétes, bár tortafélék is vannak. Közel 30 féle rétes közül választhattunk, amikor egy vasárnap késő délelőtt ott jártunk. Volt klasszikus túrós, káposztás, mákos, és minden féle-fajta "megbolondított" túrós-gyümölcsös, felsorolni is nehéz a bőséges választékot. Nehéz választani!
Az árak 750-850 Ft között voltak. Jó nagy szelet, és még langyos is volt. Helyben fogyasztás is lehet, sokan azonban elvitelre kérik. A kiszolgáló hölgy nagyon kedves volt. Ajánlom mindenkinek, máskor is betérünk.
2024. február 28.a párjával járt itt 55Kora tavasszal még nem jártam itt.
Most meglepetéssel láttam, hogy az Éger tanösvény aljnövényei között telis-teli van tavaszköszöntő tőzike virággal.
Érdemes megcsodálni!
2023. november 26.a párjával járt itt 55 Keszthelyen, ha tehetjük, mindig lesétálunk az Erzsébet királyné sétányon keresztül a Balaton partra. A Keszthely felirat már évek óta itt van, innen szép látvány a Keszthelyi öböl, a hullámzó Balaton. Több hattyú, vadkacsa úszik ki a part szélére, és érdemes a mólón kisétálni a hajóállomáshoz.
A parkban rózsalugasban is gyönyörködhetünk, most, mikor ott voltunk novemberben, akkor is nyílt néhány.
Érdekes
2023. november 26.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sokszor mentünk el mellette, mindig megnéztük és mi sem tudtuk megfejteni, miért van itt, a parkoló és a játszótér mellett. És hol használták korábban szüretek idején? Jó lett volna működés közben is látni!
A közelben, a Bodahegyi úton évekkel ezelőtt sokkal pezsgőbb élet volt, több étteremmel. Erről már csak a zárt ajtók, és a környező fák tudnának mesélni. . .
2023. november 26.a párjával járt itt 55 Keszthelyen járva, a Főtér sarkában pillantottuk meg ezt a kedves helyet. Már a neve is különleges és hívogató. Sok-sok finomnak ígérkező péksütemény közül egy túrós táskára és egy croissant-ra esett a választásunk, friss, finom volt mindkettő. 2 presszókávé és 2 péksütemény 3. 060 Ft volt, ebből a sütemények 7-800 Ft között.
A kiszolgálás kedves volt. Mikor ott voltunk, sokan bejöttek és a különleges, kovászos kenyerekből, péksüteményekből vásároltak. Kiülős része is van, de a novemberi hidegben kellemesebb volt a benti asztaloknál.