2024. október 26.a párjával járt itt 55 A Sulyán cukrászdákban (Gödöllő, Veresegyház) októberben tematikus napokkal találkoztunk. Halloween közeledtével ez az ünnep adta a témát, és igazi "krémséges" finomságokkal találkoztunk
Szinte minden sütemény díszítve volt: gumicukor pókkal, marcipán tökkel, szellemmel. . .
Nagyon jópofa volt, és nem utolsósorban a maracujás-pókos pohárkrém és a sima, egyszerű krémes is finom volt. Gratulálok az ötlethez!
2024. október 19.a párjával járt itt 55 A Sulyán cukrászda a veresegyházi piac mellett, bár kissé félreeső utcában van. Szombat délelőtt sokan voltak, elsősorban elvitelre vásároltak. A belső tér elég kicsi, a kiszolgálás kicsit zavaros volt, több sor volt, mint kiderült, az egyik sorban csak előrendelés van.
De utána már gyorsan megkaptuk a kiválasztott süteményeket, amit az őszi napsütésben a teraszon el lehetett fogyasztani. A sütemények meglehetősen jól néztek ki, elfogadható áron és finomak, frissek voltak, a választék meglepően nagy. Máskor is betérünk, ha erre járunk. A süti minőség nálam 5*.
2024. július 10.a párjával járt itt 45 Télen ez a hely van nyitva a Zalakarosi fürdőben, olyankor sokan vannak. Nyáron a teraszra is ki lehet ülni ebédelni. Pincérek szolgálnak ki, nem önkiszolgáló. Mi a menüt választottuk, leves, frissen sült natúr csirkemell, salátaágyon és sült krumpli volt. Gyorsan megkaptuk, jó is volt és a felszolgálók is udvariasak voltak.
A 2 menü, 2 ital és 2 kávé szervizdíjjal 12 ezer Ft volt. Zalakarosi fürdő többi vendéglátó egységéhez viszonyítva is méltányos. Máskor is jövünk ide.
2024. július 6.a párjával járt itt 55Finom fagyikat főznek, bár csak a fagylalt neve szerint lehet választani, kinézete "zsákbamacska", mert a fagyitartók alapból le vannak fedve. Impozánsak a falra kitett oklevelek, amik a cukrászt és fagylaltmestert dicsérik.
Kiszolgálás kicsit lassú.
Nekem külön tetszik, hogy lemérik a fagylaltot, így mi denki annyit fizet, amekkora a fagylaltja.
2x2 gombóc 2. 000 Ft volt, így árban megfelelőnek tartom.
2024. július 6.a párjával járt itt 35 Ebéd után kávét ittunk volna. . . A presszókávéval nem is volt gond, hiszen jó kávébabból, jó presszógépen készült, 750 Ft volt. De a pult elé állva (most jártunk itt először, nem ismertük a "rendet") rendre lettünk utasítva, hogy a rendelés arrébb van.
Valóban, fél méterrel arrébb, ott volt a képernyő, ahol borravalót lehetett volna adni bankkártyás fizetés esetén, meg a POS terminál. Máskor nem itt iszunk kávét Szolnokon, az biztos.
2024. július 2.a párjával járt itt 45Nagykanizsán jártunk, bevásárlás után mentünk be a Kanizsa centrumban található cukrászdába..
Sütik klasszikus vonulatot képviseltek, de a nagy kánikulában a fagylalt vonzóbb volt.
Finom és egy gombóc mindössze 490 Ft.
Ajánlom másnak is.
2024. április 13.gyerekekkel járt itt 35Áprilisi nyárban fagyizni szerettünk volna, ide jöttünk.
A választék nem túl nagy, de még elfogadható.
1 gombóc fagyi 500 Ft, 1 roletti 200 Ft.
A fagyi átlagos volt, a hely is.
Ami nem tetszett, a felszolgálók egymással beszélgettek kiszolgálás közben, így várni kellett a fizetésre.
Az udvaron a székek eléggé megviseltek.
2024. március 19.gyerekekkel járt itt 45 A szállodában félpanziós ellátást vettünk igénybe, így két reggelit és két vacsorát töltöttünk az étteremben. Az étel választék a 4 csillagos besorolásnak megfelelő. Reggelinél és vacsoránál is bőséges választék volt, semmi nem fogyott el (6-tól lehet vacsorázni, mi 7-1/2 8 között voltunk) töltötték folyamatosan.
Mindkét este volt vega főétel is. Az ízek is rendben voltak, volt klasszikus és különlegesebb étel is. Ami nem tetszett: "vadászni" kellett a felszolgálóra, ha italt szerettünk volna rendelni a vacsorához.
2024. március 19.gyerekekkel járt itt 55 Olyan helyet kerestünk, ami kisebb gyerekeknek ( kisiskolás és ovis) is ideális. A Visi (mint Visegrád) Mókus játszóház nagyon bejött a gyerekeknek. A wellnessben is jól érezték magukat. Külön dicséret illeti az animátor lányokat, nagyon türelmesek voltak a gyerekekkel.
Minden nap van gyerek foglalkozás, délelőtt kézműves program, délután vizes játék és a játszóházban kincskeresés vagy hasonló. Különösen ajánlom a szállodát azoknak, akik ovis, kisiskolás örökmozgókkal érkeznének. De láthatóan a nem gyerekekkel érkező felnőttek is jól érezték magukat. A szobák kényelmesek voltak, az étkezés a 4 csillagnak megfelelő. A személyzet segítőkész.
2024. március 15.gyerekekkel járt itt 55Szép, gondozott, tiszta az erdő.
A játszótér nagyon tetszett a gyerekeknek.
A belépő 2 felnőtt + 3 gyerek 2000 Ft, nyugdíjas vagy diák jegy 500 Ft.
Jókat lehet sétálni.
Sajnos a kisvasútat megszüntették.
Ajánlom mindenkinek a látogatást.
A parkolás ingyenes, a bejáratnál van egy kertészet, sok szép virággal.