2018. augusztus 9.a párjával járt itt 45Finom volt a presszó kávé, jó a kiszolgálás. Remek választék kenyérből, péksüteményekből, Lipóti színvonalon.
2018. augusztus 8.a párjával járt itt 45Jó ötlet a Félegyházi Pékségtől, hogy az üzletekben kávézó sarkokat is kialakítanak. Wi-Fi is van, a mai kor elvárásainak megfelelően. Az orosházi, Kossuth Lajos utcai üzlet előtt asztalok, napern, ők is vannak. A szendvicsek, péksütemények frissek, a kiszolgálással is meg voltam elégedve.
2018. augusztus 8.a párjával járt itt 55Nyári melegben jól esik egy finom, hűsítő gyümölcsfagyi.
Orosházán a Hóvirág Fagylaltbárban találtunk rá. Csupa gyümölcsös, igazi gyümölcsszemekkel, gyümölcsdarabokkal! A kiszolgálás is kedves volt, az ár pedig nagyon barátságos, 180 Ft/gombóc.
Ajánlom mindenkinek!
2018. augusztus 7.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda éttermében a félpanziós reggeli és vacsora után érdemes kiülni a tóparti teraszra, ahol a reggeli utáni kávét is el lehet fogyasztani vagy vacsora után el lehet beszélgetni. Nyugalom szigete 😃.
Az étteremben a felszolgálás gyors, udvarias. A büféasztalos reggeli és vacsora választéka átlag feletti, gondolnak a vegetáriánus vendégekre is.
2018. augusztus 7.a párjával járt itt 55 Nagyon kellemes, emberi a gyopárosfürdői strand. A parkfürdő és az élményfürdö is tetszik. Egy augusztusi kánikulai napon sem volt nagy tömeg és árnyékot is lehet találni. Tetszik az is, hogy sok gyerekmedence van. A gyopárosi tó partján, festői környezetben helyezkedik el. Érdemes meglátogatni!
Talán a 34 fokos kánikulában picit hűvösebbek lehettek volna a medencék. De azért kellemes volt.
2018. augusztus 7.a párjával járt itt 55Jó szálloda, közvetlenül a gyopárosfürdői tó partján. Személyzet kedves, udvarias. Jó, hogy közvetlenül át lehet menni a fürdőbe.
Az ételek választéka kiemelkedő, főleg a reggeli.
Csak dícsérni tudom.
2018. július 24.családjával járt itt 45 A szolnoki Reptárban tett séta után itt meg lehet pihenni és az éhségét is csillapíthatja minden nagy és kis pilótajelölt. Mi 1490 Ft-ért ettünk vasárnapi menüt (a legényfogó leves kimondottan finom és tartalmas volt), nagyon gyorsan megkaptuk. Vannak hamburgerek, gyerekmenük és felnőtteknek való ételek is.
Hangulatos és tetszett az étlap kiírás: pl. a kétfedelűek azok a hamburgerek, a "Kis pilótáknak" Csőrikét ajánlanak hasábburgonyával, a az "Elfogó vadász" felnőttek a BBQ kapitányt kóstolhatják. . Tankolás címszó alatt pedig természetesen az italválaszték van.
2018. július 24.családjával járt itt 35A tiszakécskei fürdőben a helyi étkezési lehetőségek közül legtöbben az önkiszolgáló éttermet választják, így ebédidőben sokat kell sorba állni. Ülőhely viszont van bőven.
A választék átlagos,hagyományos strandos: levesek, pörköltek, sültek, palacsinta. A kiszolgálók gyorsan dolgoznak, rajtuk nem múlik.
Ár/érték arányban és ízvilágában is elfogadhatónak tartom.
2018. július 24.családjával járt itt 45 A tiszakécskei fürdőben járva megéheztünk. Az önkiszolgáló részen hosszú sor volt, így inkább a "beülős" éttermet választottuk. Strandos étteremhez képest széles a kínálat, a pizzák mellett sok frissensült is van. Hárman három félét választottunk. A főételek 1450-1900 Ft között vannak + 500-650 a köret, így fejenként egy főétel savanyúsággal 2500 Ft-ra jött ki.
A minőség elfogadható volt, bár a párolt rizs kissé száraz. A kiszolgálás nagyon pörgős, gyorsan megkaptuk az ebédet. Mindent összevetve, érdemes máskor is ezt az éttermet választani.
2018. július 22.a párjával járt itt 55A Herendi porcelán és a Minimanufaktúra számomra maga a csoda. Már kisgyerekként nagyon tetszettek a herendi porcelánok. Bámulattal adózom azoknak a szorgos kezeknek, akik elkészítik a herendi porcelánokat és festik a meseszép mintákat.
A Minimanufaktúrában megleshetjük a NAGY TITKOT, a herendi porcelán titkát.
Mindenkinek ajánlom a látogatást, nem fog csalódni.