2018. június 16.a párjával járt itt 45Finom a fagyijuk, 270 Ft/gombóc ár-érték arányban is megfelelő.
A fagyispultban a kiszolgálás kicsit gépies volt.
2018. június 14.a párjával járt itt 55Nagyon finom kemencés kacsacombot ettünk, forrón érkezett, kellemesen fűszerezve. A hozzá tartozó párolt káposzta és cikkburgonya is telitalát volt. A kiszolgálás kedves, gyors. Csak ajánlani tudom mindenkinek, érdemes meglátogatni!
2018. június 8.a párjával járt itt 35Ismét Cegléden jártunk, igy a korábbi jó tapasztalat alapján bementünk és francia krémest kértünk. A krém gumiszerű volt, mintha olcsó pudingot használtak volna és citromos beütéssel. Nem méltó a cukrászdához.
Ajánlani csak a korábbi látogatás alapján merem, de a francia krémest nem!
2018. május 19.a párjával járt itt 45Pogácsát vásároltunk, friss és finom volt, bár a 3 000 ft/kg kicsit drága.
A kiszolgálás megfelelő volt.
2018. május 19.gyerekekkel járt itt 45Pozitívum, hogy gyerekmenü is van, ami kisétkű felnőtteknek akár ebédre is megfelelő. Pl. egy szelet rántotthús, körettel. A kiszolgálás kedves és gyors. Amíg vártunk, a velünk lévő gyerek egy kisasztalnál tudott rajzolni.
Az előző esti szállodai félpanziós vacsora nem volt 4*. Vegetariánus vendégekre egyáltalán nem gondolnak! ! !
2018. május 4.családjával járt itt 55 Korábban a cukrászdát értékeltem, most hidegtál rendelésre kipróbáltuk a különálló egységként üzemelő Szépréti salátabárt. Érdemes volt! Friss, finom és ízléses hidegtálakat rendeltünk a vendégeinknek, mindenkinek nagyon ízlett. A hatszemélyes hidegtál bőséges volt. Külön kiemelem a fetás sonkatekercset!
Ajánlom másnak is, aki szereti a hidegkonyhai készítményeket! Ui. : A sütemény továbbra is a legjobb a kerületben!
2018. március 20.a párjával járt itt 45 Klasszikus büfékínálat: hamburger, hot-dog, pizza, sült krumpli és társai. Az óriás hamburger 940 Ft, sajtburger is hasonló. Gyorsan elkészült minden, bár nem voltak sokan a fürdőben, amikor ott voltunk. A környezet kellemes, tiszta, a kiszolgáló lányok kedvesek, udvariasak.
Ajánlom, ha valaki nem egy komplett ebédre vágyik, csak gyorsan bekapna valamit nap közben, hogy utána ismét visszatérjen a fürdő attrakcióihoz.
2018. március 15.a párjával járt itt 55A zalakarosi Gránit Gyógy- és Élményfürdő nagyon kellemes hely, érdemes meglátogatni.
Elsőre kicsit labirintusnak tűnik, de ötletesen színes lábnyomok vezetik a látogatókat, merre kell menni az élményfürdő vagy a gyógyfürdő felé.
Igazi gyerekparadicsom, de a felnőttek sem unatkoznak.
A tisztaság megfelelő, a személyzet is kedves, udvarias.
2018. március 7.a párjával járt itt 45 Egy bőséges hajdúszoboszlói szállodai reggeli és büféasztalos vacsora között nem szoktunk délben ebédelni, de azért valami éhségűzőre szükség van. Ezt az éhségűzőt legtöbbször a Balmaz Sütöde üzletében találjuk meg. Frissen sütött sajtos óriási pogi 78 Ft (langyos volt! ), nyerő volt a pizzás csigájuk is (ez is meleg volt még!
! ! , az árára nem emlékszem, csak arra, hogy baráti volt), de vettünk gazdagon megrakott szendvicset is, 450 Ft körüli áron. Barátságos a kiszolgálás.
2018. március 3., kollégákkal járt itt 25Gépies kiszolgálás, nem is olcsó. Egyser próbáltam, nem nyerte el a tetszésemet.
A környéken [moderálva - a szerk.] sokkal kellemesebb önkiszolgáló éttermek vannak.