2018. március 3.a párjával járt itt 35Többször fagyiztunk már náluk, széles választék, az Árkádban itt a legjobb a fagyi szerintem.
2018. március 3.egyedül járt itt 35Nekem túl sós volt a pizzájuk, a szendvicsek megfelelők, ha erre járva éhes vagy és nincs idő leülni, ez is egy lehetőség.
2018. február 27.családjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Februárban óriási nagy a pangás. Ottjártunkkor ebédidőben nem volt vendég.
Pizzát rendeltünk, gyorsan hozták, nem mirelit volt.
Semmi extra, amit ki lehetne emelni.
Amolyan átlagos.
2018. február 25.családjával járt itt 55Ezúttal nem csak a szállodai vacsora-ízutazást élveztük, hanem a la carte ebédet is fogyasztottunk.
Vacsoránál és a la carte étkezésnél is egyaránt hibátlan kiszolgálás, széles választék, finom ízek.
Csak dícsérni tudom.
2018. február 22.a párjával járt itt 35Elég drágán mérik a fagyit, ahhoz képest a nagy átlagost hozzák.
Amikor mi arra jártunk, a választék is szűkös volt.
2018. február 22.a párjával járt itt 55Az Aqua Sol csapata mindent megtesz azért, hogy a vendégek jól érezzék magukat.
Kedves fogadtatás, segítőkész személyzet, profi konyha és étterem.
Mindig örömmel jövünk!
Évekkel ezelőtt már értékeltem a szállodát, továbbra is maximálisan meg vagyunk elégedve.
2017. november 12.gyerekekkel járt itt 55 Korábban már többször meglátogattuk és nagyon kedveljük a szálloda wellness részlegét, ezúttal egy rövid hétvégi pihenésre is kipróbáltuk a szállodát. A személyzet kedves, udvarias, a szoba tiszta és kényelmes. Bababarátnak jelzi magát a szálloda, bár ennek érdekében még lehetne javítani.
Kellemes meglepetés volt az étteremben a sok "bababiztos" műanyag gyerektányér és evőeszköz. Van külön gyerek étlap, gyerekek kedvenc étkeivel. Sajnos azonban a büféasztalos vacsoránál és reggelinél már kevésbé figyeltek arra, hogy a kicsiknek is legyen megfelelő étel, nehéz volt választani a velünk lévő bölcsiskorúnak. Felnőtteknek viszont az ételre nem lehet panaszuk. Kicsit hiányzik egy gyerekmedence, de már egy totyogós korúval is lehet pancsolni az élménymedencében, ami kellemes hőmérsékletű. A játszóház nagyon jó. Mindent összevetve, ajánlható a szálloda minden kisgyerekes szülőnek, nagyszülőnek, biztos jól fogják magukat érezni.
2017. október 8.gyerekekkel járt itt 35 Egy napos októberi délelőtt jártunk itt. Hatalmas tömeg volt, így a játszótéren a játékokhoz, hintákhoz alig lehetett hozzáférni. Akár jó ötlet lehetne, hogy a kicsiknek ingyenesen használható műanyag motorok vannak, de akkor arra is oda kellene figyelni, hogy használhatatlanokat selejtezzék ki.
Elég nehéz elmagyarázni egy kisgyereknek, hogy amire ráülne, az rossz, használhatatlan, nem tud vele játszani. A gyerekjegyet (2 éves kortól 700 Ft) drágának tartom, mi pont egy bölcsis korúval mentünk. Azt sem értem, miért kell 300 Ft-ot fizetni a parkolásért a a bejárattól több száz méterre lévő réten, sárban. És 2017-ben bankkártyát is el lehetne fogadni. (Ja, és nyugtát is lehetne adni! ! ! , nem csak egy színes szórólapot)
2017. augusztus 23.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Budapest 16. kerületében, Mátyásföld kertvárosában van ez az étterem-pizzéria, ahova esti órákban tértünk be. Nyár lévén a saroképület előtti kertben, az utca mellett is voltak asztalok, így kellemesen szellős volt. Sok foglalt asztal volt, láthatóan kedvelt hely. A pizza kellemes volt, jó ízű, vékony tésztás, nem okozott csalódást.
Ár/érték arányban is megfelelőnek tartom: 1390 Ft volt egy 32 cm-s Margherita pizza, 1490 Ft a sonkás, 1590 Ft-ért pedig már többféle pizzájuk is van. A felszolgálás udvarias, a kiszolgáló hölgy kedvességét külön kiemelem.
2017. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 55 Minden mérlegelve: nagyon kellemes hely kisgyerekekkel. Az apróságokat nyáron külső árnyékolt és belső, télen is üzemelő fedett medence is várja. Egy kiscsúszda jó lett volna a kisgyerek medencében, mert a gyerek élménymedence csúszdája nagyobbacskáknak való.
Negatívum, hogy kicsit kevés volt az árnyék a közel 40 fokos kánikulában, mire mi 11 körül odaértünk, az ingyenes napernyőket elfoglalták a látogatók. A medencék vize tiszta, a környezet gondozott, a kiszolgáló helyiségeket is rendszeresen és rendesen takarítják. A strandos önkiszolgáló étterem is hozza az elvárt "strandos" szintet, a választék kielégítő, a minőséggel sem volt gond, bár én kicsit drágának tartottam az 1700 Ft körüli főételeket.