2017. augusztus 20.a párjával járt itt 45 Augusztus 20. előtti szombaton jópáran álltunk sorban a pékségben, annak ellenére, hogy a kiszolgálás igazán pörgős volt. Vettünk több féle kenyeret, dicséretes, hogy kérésre felszeletelik. Jó ízű volt a pongyolás virslijük is. Sokféle szendvicset is kínálnak. A kiszolgálás gyors, udvarias, a környezet is nagyon kulturált.
Kár, hogy nem a lakóhelyem közelében van, különben mindig náluk vásárolnék.
2017. augusztus 16.egyedül járt itt 45A környék legnagyobb forgalmú cukrászdája és fagyizója, egy meleg vasárnap délután garantáltan sokat kell a fagyira várni, mert nagy a sor.
Ár/érték arányban kedvező, 250 Ft-ért nagy adagot adnak. A fagyi nem kiemelkedő, de azért finom.
A kiszolgálás pörgősg.
Többségében hagyományos cukrásztermékeik vannak, és nekem túl édesek, de ez nyilván ízlés kérdése.
Aki erre jár, érdemes kipróbálni a fagyit.
2017. augusztus 15.családjával járt itt 15Tápiószentmártoni nyaralás közben egyszer strand után gondoltuk, hogy rendelünk pizzát a helyi pizzériából, de megbántuk.
A pizza ízetlen volt, és a tésztája sületlen, belül szalonnás-nyers. A kedvezőnek tűnő ár sem kompenzálta a gyenge minőséget.
Az egyetlen pozitívumnak mondanám, hogy a pizzás fiú az ígért időben ott volt.
Biztos nem fogunk náluk több pizzát enni.
2017. május 29., kollégákkal járt itt 35 A hely a környéken dolgozók között láthatóan igen népszerű, ebédidőben teltház volt, elsősorban fiatalabbak látogatják. Vega ismerősömmel tévedtünk be, de az arab konyhában egyikünk sem volt jártas. Sajnos, hiába mondtuk a felszolgáló fiú "miben segíthetek" rutin kérésére, hogy nekünk csak segíteni tud, nem lettünk okosabbak az étlap láttán.
Így tanácstalanul, de gyorsan választottunk valami egyszerűnek tűnőt, az előételszerűk közül. Nem bántuk meg a választást, de a segítség hiányzott, nem volt a felszolgálás professzionális.
2017. május 29.a párjával járt itt 55 Korábban csak késő ősszel vagy februárban látogattuk a fürdőt, most májusban jártunk itt, amikor szinte minden medence már üzemelt. Bőséges víz-hőmérséklet választékkal 26-38 C fok között. A környezet rendezett, karban tartott, látszott, hogy az idei zord tél után gondosan rendbe tették, a padokat újra festették.
Napozó ágy elfogadható áron bérelhető, ha valaki egész napra készül (600 Ft/nap). Ami nekem kisebb kényelmetlenséget okozott, hogy minden medence napos volt, sehol egy kis árnyék (a medencékben). Így szezon elején az ember igyekszik óvatos lenni. De mindent összevetve, nagyon kulturált, kellemes hely!
2017. április 10.egyedül járt itt 45 Átlagos gyorsétterem a Sugárban, a kínálatban nevének megfelelően csirkeételek vannak többségében. Ár/érték arányban is megfelel a környéken fellelhető gyorséttermek kínálatának. A kiszolgálás mosolytalan, gépies, hozza a máshol is megszokott gyorséttermi színvonalat.
A göngyölt csirkemell fetával, cukkinival, és fittness menü keretében barna rizzsel viszont finom volt.
2017. április 7.családjával járt itt 45Mi hétköznap délelőtt voltunk az Árkád Frei kávézójában, de még akkor is nagy volt a zsúfoltság és az ezzel együtt járó hangzavar.
A pultnál készpénzben kell fizetni, majd egyszer szólnak, sorszám szerint, amikor készen van a kávé.
Sajnos, az akkori tapasztalatom szerint lassú és nehézkes volt a kiszolgálás.
A kávé viszont különleges és finom volt, a croissant pedig friss.
2017. április 7.egyedül járt itt 35 Közel van a munkahelyem, előfordul, hogy itt ebédelek. állandóan sokan vannak, és nagy a nyüzsi. Sokaknak persze program, hogy eljönnek az IKEÁ-ba nézelődni, ha gyerekkel jönnek, a játszóházban, játszószőnyegen, gyerekbútorok között tud játszani. . . .
Az ételek minősége, a választék és a kiszolgálás önkiszolgálós színvonalon korrektek, árban is megfelelő,a hely rendben, tisztán van tartva. Csak annak ajánlom, aki bírja, hogy körülötte nyüzgés van.
2017. március 6.a párjával járt itt 55 Csak véletlenül vettük észre a Korona Rétesházat. Maga a hely elég kicsi, egyszerű. A rétesük viszont pont olyan, amilyennek az ember a házi rétest elképzeli, igazi "nagymamám ilyet sütött" rétes. Túrós, mákos, meggyes túrós rétest kértünk, mindegyik kellemesen langyos volt. Egy szelet rétes 230 Ft-ba kerül (még mindig!
), ami nagyon barátságos ár. Kedves volt a kiszolgáló hölgy. Ha erre járunk, máskor is meglátogatjuk a Korona Rétesházat!
2017. március 1.a párjával járt itt 45Télen sokféle süteményt, nyáron ez mellett fagylaltot is árulnak Hajdúszoboszló főutcáján, közel a fürdőhöz (igaz, kissé kiesik, mert nem a sétáló részen, hanem azzal szemben található).
Nekem legjobban az előre csomagolt linzereik tetszenek a sütemények közül, messze kiemelkedik a "nagyüzemi" linzerek közül, pont megfelelően omlós.
Érdemes kipróbálni!