2016. december 8.a párjával járt itt 55 Rendszeresen járunk a Hotel Aqua Solba, mondhatni ez a kedvenc szállodám. Nekünk természetes, hogy a lobbyban is nagyon kedves, előzékeny a felszolgálás, ahogy az egész szállodában. A kínált termékek, és az árak egy 4*-os szállodai lobby bár kínálatának megfelelők és kiemelem, hogy igen-igen finom kávét főznek.
Délután-estefele igen nagy a zsongás, vacsora után sokan leülnek még beszélgetni egy pohár sör vagy bor mellett. Minden összevetve, kellemes hely egy nagyon jó szállodában.
2016. november 24.családjával járt itt 25 Novemberben sok választása nincs az embernek, ha az AQUA Palace (egyébként nagyon jó) szolgáltatásait veszi igénybe, és megéhezik. Az ételek konzerv és levespor ízűek, a rizs, galuska szikkadt, talán nem is aznap készült. És ráadásul ár/érték arányban nem mondható olcsónak. Korábban egyszer-kétszer már étkeztünk itt, akkor ennyire nem volt negatív az élmény.
A mostani volt az utolsó alkalom, legközelebb előrelátóan szendviccsel készülünk. . .
2016. október 18., kollégákkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Munkám során jutottam el Debrecenbe és az ittjartam. hu-n kerestem egy olyan helyet, ahol meg tudunk ebédelni a kollégákkal gyorsan, ár/érték arányban kedvezően. Jó választás volt! Bőséges volt a választék, folyamatosan töltötték a csévingeket. Az ételek is ízletesek voltak.
Amit hibának tartok:
sajnos, az asztalokról nem takarították le az előttünk étkezők által otthagyott morzsákat, és az üvegpoharakat is hiányoltam, az ásványvizet üvegből ittuk, colához szívószálat adtak. A szebb napokat is megélt Hotel Aranybikának az üvegterme még mindig nagyon szép és hangulatos.
2016. október 12., kollégákkal járt itt 55 Munkahelyi feladataim miatt jártam Szombathelyen és az ottani kollégák ajánlották figyelmünkbe. Először is meglepődtem: asztalra kellett várni, annyi vendég volt délidőben. Egy udvarias felszolgáló (vagy főnök? ) gyorsan intézkedett és lett asztalunk.
A választék meglepő, kétféle levesből és legalább 12-15 féle főételből lehetett választani a déli menüben, frissen készített ételek is voltak benne. Van napi és heti ajánlat, séf kedvence, valamint olyan ételek is, amelyek standard szerepelnek a kínálatban. A válaszék minden igényt kielégített. A felszolgálók gyorsak, udvariasak. Az adagok óriásiak, árban is barátságos. Ajánlom mindenkinek, aki Szombathelyen jár!
2016. október 11.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A környéken volt dolgom, és rövidre szabott ebédidőben látogattam meg a Hamvich-et. Korábban az ittjartam. hu-n láttam róla értékelést. A felszolgáló srác elmondta, hogyan készül a híres Serrano sonka. Látszott rajta, hogy szereti, amit csinál! A szendvicsek frissen készülnek, kívánság szerint hidegen vagy melegen.
A felszolgáló srác által ajánlott Hamvich szendvics Serrano sonkával és finom sajtokkal volt rétegezve, paradicsomkarikákkal, ruccolával. A többféle kenyérből választott paradicsomos ciabattában különlegesen finom volt, megérte az árát!
Hamvich válasza
Köszönjük szépen a szép szavakat!
2016. november 16., Hamvich, tulajdonos
2016. október 10.a párjával járt itt 35 Korábban már ettem rétest a Szegeden a Klauzál téri rétesboltban, ezért mentünk be, amikor Szegeden jártunk. Hát most nagyon nem jött be. A káposztás rétes, amit kértem, minimálisan fűszerezett, vagyis inkább ízetlen. Egyszerű és vastagabbra szeletelt párolt káposzta, rétes bundában, és még ki is hűlt, mire kiszolgálták.
Ár/érték arány elfogadható lenne, ha ízlett volna. Talán legközelebb. . . Vagy csak én szeretem, ha a rétes forró és kellően fűszeres? Csak a régi emlékeim miatt ajánlom kipróbálásra másnak ezt a rétesboltot. . .
2016. október 9., kollégákkal járt itt 45 Munkahelyi kiküldetésben jártunk Pécsett és a pécsi kollégák ajánlották ezt a cukrászdát. Háromféle süteményt kóstoltunk, mindenki mást-mást és mindhárman meg voltunk elégedve. A sütemények frissek, ízletesek voltak. Csak kevés asztaluk van, a kiszolgálás a pultnál van, viszont láthatóan jelentős az elvitelre kiadott sütemények aránya.
Egyedül az apró, illetve teasüteményeket hiányoltam. A cukrászda parkolódíjas övezetben található, de a vendégek számára külön parkoló áll rendelkezésre, ahol a behajtáskor kapott zseton érvényesítése esetén díjtalan a parkolás. Ha Pécsett járok, máskor is meglátogatom.
Érdekes
2016. október 9.a párjával járt itt 45 Az épület igazán szép. Ami számomra a legszínvonalasabb volt a Makói Gyógyfürdőben, az a szaunapark. Sok különböző hőfokú szauna van, mindegyiket ki sem lehet próbálni egy nap alatt. A levendulás gyógynövényes szauna volt a kedvencem.
Kellemes pihenést nyújtanak a gyógymedencék és az élmény medencék is, utóbbinak élvezhetőségét némileg csökkentette hogy a fürdőkultúra napját túlhangosított zenével kísérték (pedig a fürdőkultúra a pihenésről szól). A fellépő sportoló gyerekek viszont ügyesek voltak.
2016. október 9.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
www. ittjartam. hu nyerteseként megnéztem a korábbi látogatók véleményét a szállodáról és ezért nagy várakozással érkeztünk ide. Nem csalódtunk. A szobák elegánsak, tiszták és kényelmesek. A recepciósok kedvesek és amiben kértük, segítettek. Az étteremben példaértékűen kedvesek és udvariasak a felszolgálók.
Tanítani kellene ezt a hozzáállást! ! ! Az étkezésből a reggelit emelném ki, friss, meleg péksüteményekkel igazi kényeztetés. Nagyon jó a szauna is. Jól éreztük magunkat! Köszönjük!
2016. szeptember 30.a párjával járt itt 35 Egy szeptemberi szombaton voltunk az Aréna Plázában vásárolni. Dél körül megéheztünk és az Il Treno Expressz szelet pizzájánál kötöttünk ki. A görög vega (paradicsom, oliva, feta sajt) pizzát kértünk, ami jó választásnak bizonyult: forró volt, frissen készült. Az ár/érték arány is megfelelő.
Az Il Treno tisztaságával nem volt gond, azonban a plázás étkezőhely asztalainak tisztasága kritikán aluli volt.