Érdekes
2016. május 19.családjával járt itt 45 Nemrégiben lett felújítva. Érdekes hely, és kellemesen pihentünk! Nekem a kedvencem a szaunaparkja, amit nyári kánikulában nem túl sokan látogatnak. A Kneipp liget része is érdekes, bár úgy tűnt nekem, a látogatóknál kevésbé népszerű. A fürdő nagy medencéiben jól lehet pihenni, jópofa a vízbeeresztés (vízsugárral).
A nagyobbik termálmedencében víz alatti kerékpár is van. Az élménymedence is kellemes. Meglepően széles ételválaszték volt az élménymedence melletti önkiszolgáló étteremben, barátságos áron.
2016. május 15.családjával járt itt 55 Az ország egyik legszebb arborétuma,ha nem a legszebb. Kellemes pihentető sétát tettünk, gyönyörködtünk az óriási fákban. Az Arborétumhoz tartozik a Magyarország helyeit bemutató makettpark, azt is meglátogattuk (külön belépőjegy! ). Az Arborétumban lehet felszállni a Katalin sétahajóra, ez kb. egy órás kirándulás a Holt Kőrösön.
A hajóskapitány nagyon eredeti,jó humorú, érdemes hajókázni is, ha az Arborétumban járunk!
2016. május 15.családjával járt itt 55A Hunguest Hotel Aqua Solban szoktunk pihenni, a szobaárban benne van a belépő a gyógyfürdőbe és az Aqua Palace-ba.
A sok medence minden igényt kielégít.
Nagyon kellemes a szaunaparkja is, nagy szaunákkal, gőzfürdővel.
Egy teltházas, hétvégi szombaton már kicsit sok nekem a zsibongás, ilyenkor szoktunk átsétálni a gyógyfürdő kültéri medencéibe.
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a vizes kikapcsolódást.
Érdekes
2016. május 15.családjával járt itt 45 Tápiószentmárton egy 5 ezres lélekszámú település Budapesttől kb. 55 kilométerre. Kis strandján 4 medence (gyerekmedence, strandmedence, gyógymedence és egy úszómedence) várja a látogatókat. A víz ráadásul gyógyvíznek van minősítve. Elsősorban a helyiek és a közvetlen környékéen üdülővel rendelkezők látogatják.
A strand területe elég nagy lenne a bővítéshez, ami sajnos a mai napig nem jött létre. A környezet gondozott, sok szép virággal, a tisztaság is megfelelő. A pénztáros hölgyek kedvesek. Kellemes kikapcsolódás néhány órára. És bízom benne,lesz még itt fejlesztés!
2016. május 14.egyedül járt itt 55 Először csak véletlenül jártam erre, egy közeli helyen tartott tanfolyam szünetében és rendes kávét akartam inni. A kávé "rendes" volt. Viszont kellemesen meglepett a széles választék, és a finom sütemények. Karácsony közeledett és minis, vagyis falatnyi beigli is volt, szernációs ötlet. Finom sütemények, sok-sok féle aprósütemény.
Amikor erre járok, mindig elcsábulok, sőt, a családomnak is viszek a sütikből. És az árak egyáltalán nem "belvárosiak".
2016. május 13.családjával járt itt 55 A Bocskai Múzeum Retró kiállítását szeretném figyelmébe ajánlani a Hajdúszoboszlóra látogatóknak. A kiállított tárgyak gyerekkorunkat idézték, és rengeteg olyan tárggyal találkoztunk, amire elmondhattuk: "Jé, ilyen nekünk is volt, emlékszel?
"
A legendás piros-fekete műbőr garnitúra, suba szőnyeg a falon, a pedálos Moszkvics autó, Rakéta porszívó, csokipapírok, és persze az úttörő egyenruha meg az iskolai takarékbélyegek. . . Csupa emlék. . . Mindenkinek érdemes elmenni a kiállításra, aki élt a hatvanas-hetvenes években. De gyerekeinknek is érdemes megmutatni, milyen volt anno. . .
2016. május 13.a párjával járt itt 55Tavaly nyáron volt lehetőségünk meglátogatni a cserkeszőlői fürdőt, bár már évek óta készültünk elmenni oda.
Nem csalódtunk.
Nagyon kellemes ez a strand, és ha minden medencét ki szeretne próbálni a látogató, kevés egy nap.
Legjobbak szerintem a nyitott gyógyvizű medencék, de a fedett fürdőben is minden igényt kielégítő medencék sora várja a látogatót
A nagy "családi" strandmedence tetszett a legjobban.
Parkja szépen gondozott és a személyzet is kedves.
2016. május 13.a párjával járt itt 55 Budapest közeli szállást kerestem egy rövid kikapcsolódáshoz. Eszembe jutott a Silvanus, ahol nagyon rég már jártunk. Kellemes meglepetésként pünkösd előtti hétre kedvezményes akció volt. Már telefonos foglaláskor is nagyon kedvesek voltak, érkezéskor hasonlóan. Egy szép,Dunára néző szobát kaptunk.
A szoba tisztasága, kényelme is tökéletes volt. Sajnos, az időjárás nem volt kegyes,így a külső medencét alig volt lehetőség kipróbálni, és a nagyon kellemes, gondozott, a Dunakanyarra néző kertben található napágyak helyett maradt a wellness részleg belső tere. A wellness nagyon kellemes, kikapcsolódásra alkalmas. A szálloda Panoráma éttermében nagy választék várja a vendégeket. Dicséretes, hogy vegetáriánus ételekből is van választék. A személyzet kedves, előzékeny. Jó éreztük magunkat, biztos visszatérünk.
2016. május 9.a párjával járt itt 55 Nyári szezonban legalább 40 féle fagyi van a kínálatukban(tele két óriási fagyispult a jobbnál-jobb ízekkel, gusztusosan tégelybe téve, dekorálva), és nagyon nehéz választani. A klasszikus ízek mellett sokféle variációt is kínálnak, meg vannak trendi fagyikreációk is, és nem valami unalmas gyári alapanyagból készülő fagyi, hanem mind-mind természetes ízek, természetes alapanyagokból.
A környékről sokan járnak ide, egy-egy kánikulai hétvégén sorba kell állni, de megéri! Korrekt süteményeik is vannak, de szerintem a fagyi az igazi erősségük.
2016. május 9.a párjával járt itt 55 Ha Budapestről érkezik az ember, a település elején találja meg a Gombai Cukrászdát, ahova érdemes betérni. Nagy választék és meglepően barátságos árak. Kiemelem a pogácsa választékot: legalább 8-10 féle és frissen sült. A sütemények frissek,finomak és nálam a "krémes-teszt" alapján is dobogós a cuki.
Láthatóan a veresegyháziak is kedvelik, nagyon sokan visznek el tortákat, tortaszeleteket. Ha erre járunk, mindig elcsábulunk.