2021. július 2.a párjával járt itt 552021. május végén jártunk férjemmel a Hotelben. Teljesen megújult,gyönyörű és kényelmes szobát kaptunk. Minden nagyon szép és modern. Kinn az udvaron még folynak a munkálatok,de nem volt zavaró. Az ellátás is rendben volt,teljes ellátást kaptunk, dicséret a szakácsnak,minden nagyon ízletes volt! A személyzet is nagyon kedves, figyelmes! Ha tehetjük szívesen visszamegyünk!
SunGarden Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük szépen az értékelést és a kedves szavakat, örülünk, hogy az elsők között üdvözölhettük Önöket megújult szállodánkban a tavasszal.
Reméljük, a jövőben újra vendégül láthatjuk majd Önöket!
2021. november 2., SunGarden Wellness Hotel, PR manager
2021. június 30.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2021. májusban jártunk férjemmel a hotelban. Az ellátás kitűnő volt, az asztalokra viszont várni kellett, sokan voltunk a Pünkösdi hétvége miatt. Sajnos az idő nem kedvezett számunkra,így csak a wellness részt tudtuk használni. Az úszómedence vize kellemes volt,és nagyon jó hogy nem túl mély, így mindenki számára megfelelő.
Nagyon jó lenne egy pezsgő medence viszont! A kinti rész igazi gyermek paradicsom, csúszdával, medencével, dézsazuhannyal felszerelve. A szoba kényelmes és tiszta. Nagyon jól éreztük magunkat máskor is szívesen visszatérnénk!
2020. december 18.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2020.szeptember elején jártunk a hotelben férjemmel.Minden tökéletes volt, szuper wellness, saját partszakasz napágyakkal,szépen rendben tartott kertrésszel,kertibútorokkal.Finom,válltozatos ételek, kedves személyzet! Ha tehetjůk újra megyůnk!
2020.novemberében jártam férjemmel a hotelben .2 éjszakát töltöttůnk ott, és mindennel nagyon elégdettek voltunk.Kiváló wellness,finom ételek, kedves személyzet.Mindenkinek ajánlom,jövőre újra megyůnk!
2020. szeptember 2.gyerekekkel járt itt 45 2020. július közepén jártunk férjemmel, és unokákkal a hotelben. A szálloda nagyon modern,és igényesen berendezett. Junior lakosztályt foglaltunk, mely tökéletesen megfelelt számunkra. A szobában,és a szálloda bármely részén tisztaság fogadott! A személyzet kedves, az étel választék bőséges és finom volt.
Sajnos a wellness részlegen az úszómedence nagyon mély, vize nagyon hideg volt,így szinte senki sem használta. Emiatt mindenki a pezsgő medencére várt, ami viszont kicsi a vendégek számához képest! Minden más tökéletes volt,ajánlom mindenkinek.
2020. augusztus 30.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2020. június végén jártunk párommal a hotelben, és 2. éjszakát töltöttünk ott. A szálloda tiszta,a szobánk kényelmes volt, gyönyörű kilátással. A személyzet kedves, és az ellátás is megfelelő,finom ételekkel. Figyeltek az asztaltávolságra és a fertőtlenítésre. A wellness részleg is tökéletes kikapcsolódást nyújtott. Egyszóval,máskor is szívesen visszamennénk, és másoknak is ajánlom!
2020. augusztus 29.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2020. június elején jártunk férjemmel a szállodában, és 2. éjszakát töltöttünk ott. Tóra néző szobát kaptunk ,mely nagyon kényelmes volt,gyönyörű kilátással! A szálloda szépen felújított, és nagyon tiszta. Figyeltek a fertőtlenítésre,asztaltávolságra,de nem volt zavaró! A személyzet nagyon kedves, az ellátás is tökéletes volt, finom ételekkel!
Sajnos a Balatonba nem tudtunk fürödni, de a szálloda wellness részlege kárpótolt bennünket. A strand pár perc sétával elérhető,de nem volt még igazán strand időnk. Egyszóval minden együtt van egy szuper nyaraláshoz, és jövőre biztosan visszatérünk! Mindenkinek szívből ajánljuk!
2020. augusztus 29.a párjával járt itt 55 2020. június elején jártunk férjemmel a szállodában, és 2. éjszakát töltöttünk ott. Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Aránylag kevés vendég volt a szállodában,és mindenütt figyeltek a tisztaságra,távolságtartásra, fertőtlenítésre. Az étkezéseknél a személyzet szolgálta ki a vendégeket, ami egyáltalán nem volt zavaró,inkább szokatlan.
A személyzet kedves udvarias,az ételek finomak. A programok , lovagi torna, középkori lakoma, lovaskocsikázás szuper volt! Nagyon tetszett a személyzet korhű ruhái! A wellness részleg is kitünő, de erre sajnos nem sok időnk jutott! Mindenkinek szívből ajánlom,és ha tehetjük mi is újra visszatérünk,de minimum 3. éjszakára!
2019. november 14.gyerekekkel járt itt 452019. októberben jártunk családdal a hotelben. A környezet gyönyörű,szép és egyedi stílusú hotel,jó levegő! Tágas étterem, finom reggelik és változatos vacsorák,kedves személyzet. A wellness részleg is megfelelő. Nagyon jó elfoglaltságot jelentett 2. éves unokánknak a bambikuckó. Nagyon jó kirándulási lehetőségek. Szuper 3. napot töltöttünk a hotelben,ha tehetjük újra visszatérünk.
2019. október 12.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2019. szeptemberében, 3 éjszakát töltöttünk férjemmel a hotelbe, és teljes megelégedéssel távoztunk. A wellness és a saját strand minden igényt kielégítő, az ételek választéka és ízvilága kiváló! A szoba tiszta és kényelmes. A személyzet kedves és figyelmes. Ár-érték arányban megfelelő, jövőre újra megyünk családdal! Másoknak is szívből ajánljuk!