2016. május 4.barátokkal járt itt 45 Egy csendes baráti szülinapi ünneplés volt az ok, amiért meglátogattuk az éttermet. Nagyon könnyű odatalálni a mellette lévő MOL kút miatt. Az étterem egy park szélén fekszik, tó, fák meg minden (csak az a fránya útbaigazító MOL kút ne lenne). Az étteremben semmi különleges, minden átlagos, az étlapban nem lehet elveszni és ekkor.
. . megérkezik a rendelt steakem. Egyszerűen leírhatatlanul finom, omlik, kellően véres . . és a gombaszósz rajta egy csoda. Emberek egyen Sutyinál mindenki steaket! A barátaim által rendelt egyéb más ételeknek is jó visszhangja volt. A kiszolgálást a társaság meglehetősen próbára tette, mert kihozattunk, elvitettünk csomagoltattunk stb. és mindezt gyorsan és udvariasan kaptuk. Még valami. Egy napon két csoda. Itt muszáj megkóstolni az általuk kevert limonádét. Ha nem szeretném a bort, a sört, meg a. . . akkor nem is innék mást.