2015. április 28.a párjával járt itt 45 Mi gyakran járunk le Budapestről ide, sőt 2x ott volt az OEP támogatott kezelésem is ami 2x 15 alkalommal történt, de ezenkivül is szoktunk leutazni 3-4 napra, legutóbb az idén márciusban az elmaradt disznotoros napokra utaztunk le. Az appartmanok jók, kicsit elfogytak már a fogyóeszközként használatos, poharak, kávéfőzők, tea fözök, kevés a tányér, és edényből sincs tul sok, pedig EZ ÖNELLÁTÓS Appartmann .
Jó hogy hütő szekrény mélyhütős, igy félkészételek a mirelitből elférnek 3 napra. Ami nagy cserére várna, az ÖREG TV-k, amin pár adó mostmár bejön, DE TALÁN A FÜLHALLGATÓVAL is ellátott TV-k--nek itt volna már ideje! ---, vagyis csere kellene, SOS! ! ! ! A Tisztaság sajnos nem erényük, a hütök soha nincsenek rendbe rakva--leolvasztva amikor megyünk, én takaritom ki SAJNOS! Minek akkor a takaritÓ? Mi pókhálózunk, sarkokat takaritjuk stb. Erre jobban kellene ügyelni! Köszönjük.
2015. április 28.a párjával járt itt 45 MI SZINTÉN SZERETJÜK A WELLNESS HOTELOKAT! Párommal voltam egy kellemes, 3 napos wellnessre idén tavaly márciusban. Nekunk nagyon tetszik minden, a kiszolgálás elsőosztályú,a személyzet figyelmes, bőoséges a svédasztalos félpanzió,szerintem mindenki találhat fogára való ételt. Mi biztosan leszünk még itt,visszatéruűnk.
A szoba tiszta,az ágy kényelmes. Ami egy kis mínusz,ha lehet így nevezni, én is kicsinövésű vagyok, kissé zavart,hogy a wc kagyló elég magasra van téve,de ez nem olyan nagy probléma. Koszonjuk a kellemes napokat! Zöldség illetve gyümölcsválaszték kevéske volt, igaz nem nyári időszakban voltunk! Köszönjük!
2015. április 28.családjával járt itt 55 Eőször is a választék mindig meglep minket. Az idénynek és az alkalmaknak megfelelő ételek választékkal készültek. Általában vagy külfördi rokonaikat visszük el, vagy szülinapot ünnepelni megyünk oda. Nagyon jó csendes hely, nincs hangoskodó zajongás,noha 1-1 ünneplésnél ez is beleférne! Gyorsak a személyzeti kiszolgálók is.
Tetszik a sok előétel, főétel igen változatos, és a sok sok finom édesség gyümölcs / még szezonon kivül is sok gyümölcs van kirakva! /-- elbüvölt bennünket SZIVESEN megyünk vissza ha alaklom van rá! Köszönjük!