2014. október 6.családjával járt itt 55 A szálloda gyönyörű helyen fekszik, nagyon szép a kilátás a várra és a városra. Gyalogosan is minden könnyen megközelíthető. A személyzet kedves és segítőkész, a szobák tiszták. A reggeli és a vacsora bőséges, nagy a választék és ízletesek az ételek. A wellness részlegen valóban ki lehet kapcsolódni.
A kisgyerekek sem unatkoznak a rossz időben sem a kis gyereksaroknak köszönhetően.
2013. október 11. járt itt 45 A testvéremmel töltöttünk a szállóban pár napot és maximálisan meg voltunk elégedve. Nekünk a szobánk berendezése nem nagyon tetszett, mi inkább a modernebb bútorokat kedveljük, de az ágy nagyon kényelmes volt és ez azért feledtette velünk ezt a pici problémánkat. Egyébként sem azért mentünk, hogy a szobában üldögéljünk.
A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt, az étteremben a kiszolgálás gyors volt annak ellenére, hogy sokan voltak. A welness részleg tiszta és mindig volt tiszta törölköző, ami számunkra fontos. El is határoztuk, hogy a jövő nyáron a gyerekeket is elhozzuk.
2013. június 11.gyerekekkel járt itt 25 A tisztaság rengeteg kivetnivalót hagy maga után. Mi 3 napot töltöttünk ott, de egyetlen napon sem takarítottak ki a szobában és az ágyakat sem vetették be. A második napon a padló már tiszta por volt, igaz amikor megérkeztünk akkor sem gondoltam azt, hogy itt takarítottak volna. A fürdő nagyon kicsi, a zuhanyfüggöny sínje le volt szakadva, a fürdőkád koszos volt.
Az egyik szobában volt állólámpa, de nem volt konnektor, ahova be lehetett volna dugni. Abban a szobában más világítási lehetőség nem volt. A lépcsőháznál a hatalmas ablakok koszosak voltak. Az erkélyünkön a takarítást hírből sem ismerik. A jakuzziba bejutni lehetetlenség volt, ha mégis sikerült valami csoda folytán kifogni, hogy csak páran voltak az embernek már nem volt gusztusa bemenni, mert koszos volt a víz. A svédasztalos reggeli kritikán aluli. Minden nap ugyanaz a 3 féle ócska felvágott. Választék nem volt.
Hotel Lidó Siófok válasza
Kedves Értékelő!
Nem vagyok benne biztos, hogy a Hotel Lidó Siófokban járt!
A szállodában nincsen jacuzzi, tehát oda nálunk biztosan nem kellett sorban állni. A fürdőszobáinkban nincsen fürdőkád, csak zuhanyzó. A szobáinkban pedig nincsen állólámpa, hanem az ágyak felett két éjjeli lámpa a plafonon egy lámpatest és az ablak előtt egy neoncső található.
A reggelinél 6 fajta szalámi van kint (ezek is naponta változnak), nem 3. Ezenfelül sült szalonna, sült kolbász, virsli, kétféle rántotta, egyik nap főtt tojás vagy tükörtojás, 4-5 fajta gabonapehely és müzli, 4 fajta sajt, 3 fajta üdítő, joghurtok, zöldségek stb.
Napi takarítás van a szobákban és a takarítónők csak akkor nem mennek be, ha kint van az ajtón az erre kérő tábla.
Amennyiben nálunk voltak, örültünk volna, ha akkor még érkezéskor jelzi, hogy gond van, mert csak akkor tudjuk a gondokat orvosolni.
2013. június 18., Hotel Lidó Siófok, tulajdonos
2013. június 11.családjával járt itt 35 A szálló tisztasága hagy némi kivetnivalót, legalábbis ami a szőnyeg tisztaságát illeti. Az ágy előtt hatalmas foltok éktelenkedtek és látszott, hogy az előző vendégek merre közlekedtek a szobában. A svédasztalos reggeli kifogástalan volt, mindig volt többféle péksütemény, felvágott és a gyümölcsök is frissek voltak.
A recepciósok mindig segítőkészek és barátságosak voltak. Hiányoltuk a légkondit, mert a legnagyobb melegbe voltunk. Érdeklődtünk, hogy esetleg ventilátort lehetne kapni, mire közölték, hogy a mienk a legnagyobb szoba, így azt sem kapunk. A szobában a hűtő nem hűtött hanem inkább fűtött. Az első nap betett ital a harmadik napra lett egy kicsit hidegebb.
2013. június 11.gyerekekkel járt itt 55 Mi sem mutatja jobban azt, hogy mennyire elégedettek vagyunk a szállással, mint az hogy már 3 éve ide járunk. Mindhárom alkalommal ugyanazt az emeleti részt kaptuk meg. Külön öröm volt számunkra, hogy egy kicsiny konyha is tartozott a szobákhoz. Úgy is mondhatnánk, hogy egy kicsi lakást kaptunk teljesen felszerelve.
Tiszta, családias környezet,az udvar mindig rendezett, a medencék mindig tiszták voltak. Számunkra külön pozitívum a gyerek jakuzzi, amit imádtak a gyerekek. A szobák minden kényelmet kielégítenek. Mindig tiszták voltak és néha olyan érzésünk volt, mintha kis manók szorgoskodnának, soha nem zavartak minket. A svédasztalos reggelinél minden nap más és más került az asztalra, nem volt egyhangú az étkezés. Mindenben a segítségünkre voltak, bármit kérdezhettünk mindig tudtak segíteni. Nem kell külön kerékpárt bérelni, mert ez ingyen járt a szálláshoz.