2016. június 9.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Két éjszakát töltöttünk Egerszalók Sweet Life Apartmanban Érkezéskor kérni kellet a köntöst meg az ajándék bort de ettől eltekintve , kedvesek voltak és segítőkészek a reggeli bőséges friss és ízletes volt első nap, másnap reggel már nem volt annyira választékos mintha a megmaradt gyümölcsök joghurtokból lehetett válogatni (hiányoltuk a rétest a hideg felvágottakat választékát és a zöldséget paradicsom hagyma paprikát igaz sokan voltak de szerintem pótolni lehetett volna ) ,a kávé nem volt finom de minden más jó volt .
Lent Wellness részleg is nagyon jó kikapcsolódást nyújtott hatalmas jakuzzi,szaunák kellemes hangulat világítással ami 10-ig ingyen igénybe lehetett venni . Szobák tiszták újszerű bútorokkal tágasak és sarok káddal is kérhető . Összességében jól telt de még vannak hiányos dolgok amit remélhetőleg javítani fognak mivel még nincs befejezve a Apartman fogadó és lehetőségük van még tanulni a hibákból .
2016. május 10.a párjával járt itt 35 A hely kis csendes falu nem sok látnivalóval de hangulatos és jó kis boltokkal kedves emberekkel! A szálloda viszont nagyon ódon hangulatú belülről a recepció hagy kívánnivalót maga után a spa része nekünk tetszett de kicsit szegényes és pincehangulatú! Szobák kicsinek mondhatóak de alapvetően tiszták!
A parkolóban sajnos szeméthegy volt mikor megérkeztünk nem túl idilli ilyet látni megérkezéskor, amit távozásig ott láttunk! Sajnos a kaja nagyon silány volt nem azt kaptuk amit ígértek svédasztalos helyett inkább csak pár dologból lehetett választani, vacsorára ízetlen és nagyon nehéz kaja volt és az is túl későn, pörkölt és sült csülök nagyon zsírosan, amitől forgolódsz egész éjjel! Az árban legalább a fürdőbelépő bele volt foglalva így megéri mert a relatíve közvetlen bejárás a fürdőbe hidegben nem nagy élmény de fürdőköpenyt mindenképpen vigyen magával a látogató! A víz kitűnő tényleg érezhető a hatása kellemes kikapcsolódást nyújt! Végszóra, ajánlom a helyet de változtatás kell még a tökéletes élményhez! Kellemes pihenést az odalátogatóknak!