2017. szeptember 20.gyerekekkel járt itt 55 Másodszor jártunk már itt, azért mentünk el még egyszer, mert maximálisan meg voltunk elégedve mindennel és visszavágytunk a Borókás Vendégházba:-)
A szállásadó kedves, segítőkész, kellően távolságtartó.
Kissé "olaszosan" éljük gyermekeimmel az életünket, de nem szólt érte, sőt, még ajándékkal is kedveskedett gyermekeimnek, és még friss gyümölcsöket is kaptunk a kertjéből:-)
A szállás is szép, tiszta, gyönyörű környezetben, felnézve a Siroki Várra, lefelé gyönyörű panorámával. A ház teljes közműves, mindenünk megvolt, amire szükségünk volt. Köszönjük a szíves vendéglátást és újra vissza fogunk térni :-)
2016. június 27.gyerekekkel járt itt 55 Gyönyörű az elhelyezkedés, nagyon kedves, segítőkész a házigazda. Szép tiszta minden. Sírok látványosságai is nevezetesek,a környék tele élvezetes turisztikai látványossággal. Aki igazi kikapcsolódásra vágyik a nyüzsgő városi élet után, annak jó szívvel ajánlom. Én 3 pici gyerekkel voltam, ideális a ház számukra is.
Őszintén nagyon jól éreztük magukat és jó szívvel ajánlom másoknak is a Borókás Vendégházat és személyzetét!