2016. szeptember 21.a párjával járt itt 45 Feleségemmel most augusztusban töltöttünk el 7 napot a hotelben. udvarias segítőkész személyzettel találkoztunk. Az ételek finomak és változatosak voltak. Reggel és este menü választásos volt. Sok féle finomságból lehetett választani. Meleg étel és hidegtálak is voltak. A kiszolgálást egyetemistákkal oldották meg.
A fiatalok udvariasok és előzékenyek voltak. Sok család pici gyerekkel érkezett, de semmilyen fennakadás, probléma nem merült fel.
Nereus Park Hotel válasza
Kedves Vendégeink!
Köszönjük szépen dicsérő szavaikat, örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat szállodánkban. Reméljük egy legközelebbi alkalommal is vendégeink között köszönthetjük Önöket!
Üdvözlettel: Borbély Gáborné/Nereus Park Hotel***
2016. szeptember 27., Nereus Park Hotel, értékesítési vezető
2016. szeptember 21.a párjával járt itt 55 Az étterem megnyitásától kezdve évente legalább 4-5 alkalommal, szinte minden évszakban jártunk itt. Gyors, figyelmes előzékeny kiszolgálás, nagyon változatos, jóízű ételek, melyeket elég gyorsan készítenek el. A várakozási idő is gyorsan telik. Már többször voltunk itt nagyobb társasággal is. Mindenkinek ajánlom aki erre jár.
Nyáron az udvaron kialakított kerthelységét ajánlom, mert tágas, hangulatos, a pince jó kialakításu, külön teremmel is rendelkezik ezért nagyobb rendezvényre is ajánlom.