REALITÁS

REALITÁS adatlapja

6Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2018.11.12
Utoljára itt2022.07.05

Néhány kiemelt értékelés

2019. január 18.a párjával járt itt
Kellemes szálloda, udvarias pincérek, gyakorlatilag negatívumot nem tudok írni. A wellness is megfelelő, tiszta, bő szauna választék, az úszómedence- benne a szabályozható vízsugár- kiváló. A szoba kényelmes, az ágyak jók, a tisztaság is rendben volt. Az étkezésnél a reggeli, és a vacsora bő választékú.
Szörnyű 2018. november 12.a párjával járt itt
Udvariatlan ,,recepcíós", a kiadott szoba állapota bosszantó volt ( olvasó lámpa hiány,fürdőszobába nem folyt le tusolásnál a víz, a fürdőszoba ajtaja beszorult, a harmadik emeletre tettek, pedig a lenti szinteken is volt hely a lift nélküli épületben)! Panaszt tettünk emailen -kétszer is-, válaszra sem méltattak!
2019. december 3.családjával járt itt
Többedszer jártam itt,megvoltam elégedve, szokásos színvonal a tisztaság , szolgáltatás, étterem terén. Udvarias a személyzet, a recepció, a szálloda fekvése kiváló. A téren zengő harang szólhatna jó pár decibellel halkabban, így nem hallatszana be a szobákba, és nem zavarná a vendégek nyugalmáta kora reggeli óráktól késő estig.
Hotel Írottkő válasza
Kedves Vendégünk!

Nagyon szépen köszönjük részletes visszajelzését szállodánk felé. Észrevételeit jelezzük illetékes kollégáink felé, s reméljük, hogy a későbbiekben ilyen nem fordul elő.

Szeretettel visszavárjuk Önöket!
2019. december 11., Hotel Írottkő