2019. április 23.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Három nagy gyerekkel töltöttünk 3 nap 2 éjszakát a hotelben. A szobák jól felszereltek, kényelmesek. Nagyon jó, hogy a fedett folyosón át lehet menni a szomszédos fürdőbe, ahol sok csúszda, különféle kinti-benti medence található. A szállodának van külön jól felszerelt wellnesrészlege is, ami gyerekmentes, így tökéletes kikapcsolódást nyújt, ha egy kicsit elvonulnák.
Úszómedence, két nagy pezsgőfürdő, szaunák. Az ételek kitünőek, mindenki talál kedvére való fogást reggelinél, vacsoránál egyaránt. A személyzet figyelmes. Ajánlom másnak is, mi is visszamennénk!
2018. április 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
4 nap 3 éjszakát töltöttünk a hotelben, amely több épületből áll, nagyon szép környezetben, a híres Szépasszony-völgy szomszédságában. Mi a wellness részleggel rendelkező épületben kértünk szobát, ami jó választásnak bizonyult, mivel így nem kellett a hűvös időben köntösben járkálni az épületek között vagy napjában többször átöltözni.
A szobába lépve (emeleti szoba balkonnal) az ágy közvetlenül az ajtó mellett található, ez nem igazán tetszett, de kényelmes volt, tisztaság mindenhol. TV, wifi működött, a minibár feltöltve, a fűtést lehetett szabályozni, viszont kevés konnektor volt, az ágy mellett csak egy az egyik oldalon és a tévénél. A svédasztalos reggeli kifogástalan, vacsorára többféle 3 fogásos menüből lehetett választani, minden nagyon ízletes, szépen tálalva. Az étterem is nagyon hangulatos, tetszett a terasz, az időjárás miatt még nem üzemelt, de jó időben kellemes lehet. Nagyon szép a kert, az épületek, az udvaron egy kis kápolna. A parkolás az udvarban fizetős. A wellness részlegen minden megtalálható, hatalmas úszómedence, nagy melegvizes élménymedence, jakuzzi ( + a kinti medence, pancsoló). Szaunák, jég- és sószoba, aromakabin stb. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, folyamatosan takarítanak, ellenőrzik a medencéket. Egerben rengeteg a látnivaló, a környéken számtalan kirándulási lehetőség, a pincék pár perc sétára találhatók. Szívből ajánlom, mi biztosan visszamegyünk még! ! !
2017. október 18.gyerekekkel járt itt 55 Szeptember elején jártunk a szállodában, 3 nagy gyerekkel, így összenyitható, családi szobát kértünk. A hotel felé vezető út igen vadregényes, hangulatos erdei aszfaltos út. Érkezésünkkor kellemes csend, nyugodt környezet, gyönyörű rönk épület fogadott minket az erdei tisztáson. A recepción megkaptuk a szobakártyákat, a szükséges információkat.
Elsőre kicsit bonyolultnak tűnt a szobákhoz vezető út ( a kő épületben voltak a szobák) de utána már könnyen eligazodtunk. A szobák nem túl nagyok, de kényelmesek, tiszták voltak. Minibár feltöltve. A wellnessrészlegben minden megtalálható, gőz, infraszauna, finn szauna, egy kisebb medence, kinti jakuzzi. Szerencsénkre abban az időpontban kevés vendég volt, így mindent tudtunk várakozás nélkül használni, de ha sokan vannak, szerintem eléggé zsúfoltság lehet. Különösen tetszett a relaxációs szoba a fűtött kőágyakkal, kellemes hangulattal, és a kinti jakuzziból élvezni a természetet, a szép napsütést. Kint egy kicsit messzebb a wellness részlegtől található egy hatalmas úszómedence, és egy gyerekpancsoló, napágyak, napernyők, bár, körben a hegyek, nagyon hangulatos, nyugodt minden. Az ételekkel meg voltunk elégedve, finomak voltak, és mindig találtunk kedvünkre való fogást, de inkább átlagosnak mondanám a kínálatot és a tálalást is, mind a reggeli, mind a vacsora tekintetében. A személyzet kedves, figyelmes. A környéken nagy kirándulásokat lehet tenni, vadállatokat is láthatunk, a hotel vendége esténként egy róka volt :) Sok lehetőség van a szállodán belül is kikapcsolódni, bowling, pinpong, darts, stb. , játszótér. Aki el szeretne vonulni a világtól egy igazán eldugott helyre, csendre, nyugalomra vágyik, azoknak ajánlom. Térerő és mobil internet alig-alig. Mi nagyon jól éreztük magunkat, visszamennénk.
2017. január 17.családjával járt itt 45 Novemberben töltöttünk 3 nap 2 éjszakát a szállodában. Könnyen megközelíthető helyen van, a főút mellett, de nem zavaró a forgalom zaja, igaz, oldalra néző szobát kaptunk. A fiatal recepciós hölgy nagyon kedvesen fogadott minket, minden információval, a környékről térképpel ellátott. Végig mosolygós, segítőkész volt.
Az üdvözlőital ( nagyon finom pálinka) is felszolgálásra került. A berendezés és a szoba a kastély jellegéhez igazodik, szerintem szép, stílusos. Az ágy kényelmes, tisztaság mindenhol. Vacsorára tányérszervizes felszolgálás volt, 2 leves, 3 főétel, 2 desszert közül lehetett választani. Változatos, ízletes volt és általában frissen készült, de 2x is előfordult, hogy a köretet vissza kellett küldeni, mert hidegen hozták ki. A desszert lehetett volna változatosabb, többször volt valamilyen pohárkrém. Reggelinél a péksütemények, müzlik, joghurtok, vaj, dzsemek, hideg és meleg italok ki voltak téve, korlátlanul lehetett fogyasztani, a különféle tojásételek, virsli, hidegtál adagonként lett felszolgálva, ki mit választott az étlapról. A wellness részleg külön épületben található, pár méterre a főépülettől. Egy hideg vizes medencéből ( csak bátraknak! ! ) egy infra szaunából ( nem igazán működött) egy bezárt sószobából és egy kültéri jakuzziból áll. Ez utóbbi viszont kihagyhatatlan! Felettünk a vár, előttünk a Duna, mi meg a forró jakuzziban. . . . felejthetetlen. Szerencsére nem sokan merészkedtek ki a hidegbe esténként, így zavartalanul élvezhettük. Elvileg este 10-ig van nyitva ez a rész, de senki nem szólt, ha kicsit tovább maradtunk. A Fellegvár, a Királyi palota, séta a Duna-parton remek kikapcsolódás. 4 csillag és 4 csillag közt is hatalmas különbségek vannak, de ha valaki tudja, mire számíthat, nem fog csalódni. Talán egyszer visszatérünk:)
2016. november 20.a párjával járt itt 45 Párommal jártunk itt, bár annyira nem szeretem a halat, és itt inkább a halételekre helyezik a hangsúlyt gondolom. Nem is halat választottam, rosszul tettem. . . . nagyon kiszárított mandulás csirkemellet ettem. Férjem pacalt evett, melyet kis zománcozott lábaskába szervíroztak, de ízre az sem volt az igazi. A hangulatról cigányzenészek gondoskodtak.
A kiszolgálás udvarias, gyors. Nagyon rámentek a magyaros vonalra ételek és dizájn részéről is, de az igazi magyar ízeket nem tudta visszaadni az általunk kóstolt étel. Visszamennék, de csak halat enni.
2016. november 20.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Októberben a párommal töltöttünk 4 nap 3 éjszakát a hotelban. Érkezésünkkor picit várni kellett a szobára, mert hamarabb érkeztünk, de addig a kávézóban nagyon finom kávét, lattét ittunk. A szoba megfelelő méretű, mindennel felszerelt, kis balkon is tartozott hozzá. Az ágy kényelmes, mindenütt tisztaság. Minibár feltöltve.
A wellness részleg nagy, van gyógyvizes medence is. Sok kezelésre, masszázsra van lehetőség. Minden héten több akciós kezelés van, érdemes kihasználni. A reggeli bőséges, mindenféle hideg-meleg étel megtalálható. A vacsora nem annyira változatos, lehetne több a választék, de nagyon ízletes minden. A wellness-részlegen is van egy étterem, lehet napközben finomakat enni-inni, barátságos áron. Kerékpár kölcsönzésre is lehetőség van, mi éltünk is vele, szép a környék, bár túl sok látnivaló nincs. Szívesen visszamennék.
2016. október 21.a párjával járt itt 45Az "Étterem hét" keretében látogattuk meg a helyet ( előre összeállított menüsor fix áron)
A hely nagyon hangulatos, az ételek finomak, az adagok lehettek volna nagyobbak. A tálalás nagyon szép. A kiszolgálás figyelmes, még a tulajdonos is odajött az asztalunkhoz, kedves gesztus. Ha nem az akció keretében megyünk, akkor is korrektek az árak. A koktélok kiválóak ;)
2016. október 21.a párjával járt itt 45 Az "Étterem hét" keretében választottuk ezt az éttermet. ( Előre összeállított menüsorok, fix áron)
Könnyen megközelíthető és szép helyen van, rálátással egy dunai kikötőre. Az étterem nagyon hangulatos, modern berendezéssel. A kiszolgálás gyors és figyelmes, pedig az étterem tele volt.
Az ételek kiváló alapanyagokból, frissen készültek, és minden nagyon ízletes volt. A tálalás gyönyörű, az adagok nem túl nagyok. . . és az árak elég borsosak.
Érdekes
2016. október 5.családjával járt itt 45 Mi csak a termálfürdő részere váltottunk jegyet, a barlangfürdő részre nem. Hétköznap voltunk, szerencsére jó időt fogtunk ki. Tetszett a medencék teraszos elrendezése, kellemes hangulatú oszlopokkal, árnyékolókkal. A gyógyvizes medencékben nincs sok élményelem, de kellemes meleg a víz.
Vannak csúszdák, mélyvizes ugró medence, ottjártunkkor már nem működtek. Viszont van hatalmas úszómedence, és egy nagy élménymedence, sajnos minden élményelemet nem működtettek. Az öltözőrész tágas, tisztaság mindenütt. A személyzet kedves, segítőkész. Egyszer érdemes eljönni, talán a barlangfürdő látogatással egybekötve érdekesebb program.
2016. október 5.családjával járt itt 35 A várból kijövet megtetszett a hangulatos terasz, így beültünk vacsorázni. Kis várakozás után érkezett is a pincér, felvette az italrendelést, és nemsokára hozta is azokat. Addigra sikerült is választanunk, "csirkemell kecskesajttal és grillezett zöldségekkel"- re esett mindkettőnk választása.
Nem kellett sokat várni az ételre, ami nagyon szépen volt tálalva, bár mennyiségre nem volt túl nagy adag, de ízre nagyon finom volt. . . . ettünk is volna még belőle, ha többet adnak :)
Kértük a számlát, ami nagy meglepetésemre egy kézzel írt cetlin érkezett, aláhúzva, összeadva. . . ( Egerben más vendéglátóhelyen is tapasztaltam hasonlót. . . . ) 2 üdítő, 2 főétel 5700. - ( másnap a sétálóutcában, igaz más kaliberű helyen desszerttel 2200. -ot fizettünk, és jól laktunk! Igaz, számlát ott se kaptunk, csak kézzel írt blokkot. . . )
A tisztaság megfelelő volt, és a kiszolgálás is.