A recepción kedvesen fogadtak, elláttak a kellő információkkal. A szobát könnyen megtaláltuk, megfelelő méretű, erkélyes, tiszta. Zárható szekrény nem volt, nyitott polcos és akasztós szekrények vannak ( széf van az értékeknek) és 1-2 fiók. TV megfelelő, bár szerintem több német nyelvű csatorna van, mint magyar. . . . igaz, nem számoltam:) A minibár elég szegényes, 2 üdítő, 2 ásványvíz volt benne. . . . mi mondjuk ritkán használjuk, így minket ez nem zavart ( szerintem mást se nagyon). A fürdő is megfelelő, tusfürdő, hajszárító, pohár, törölköző, tisztaság. Az ágy megfelelő méretű, a matracok kicsit puhábbak, mint amit megszoktunk, de azért jól aludtunk. Nekünk tetszett a wellness-részleg, a medence vize meleg volt, az élményelemek többé-kevésbé működtek, kicsit gyenge volt masszázsok, fúvókák erőssége. A jacuzzi is kellemes. A szaunák, gőz, infraszauna szintén. Kipróbáltuk a masszázst is, kellemes hangulatú szobában halk zene, jó illat, ügyes masszőr. Tényleg lehet apróbb hibákat találni, ha valaki azt figyeli, de mi semmi komoly hiányosságot nem tapasztaltunk. Az étterem nagyon hangulatos, az ételek nagyon finomak voltak minden étkezésnél. A vacsora bőséges, változatos, 2 féle leves, 4-5 féle főétel, desszert, sütik, gyümölcsök, finom saláták. A reggeli szintén, ami csak reggelire elképzelhető, sokféle péksütemény. A mi csomagunkban volt egy "pasta ebéd" is, semmi extrára nem számítottunk, de kellemesen csalódtunk. Leves, 3 féle főétel, desszert, saláták volt a választék. Hétfő este lementünk a bárba is, ami szintén nagyon hangulatos, finom koktélokat ittunk. Férjem felfedezte kedvenc belga sörét a kínálatban amit sajnos melegen hoztak ki. Igaz a kedves felszolgáló hölgy annyira sajnálta, hogy elnéztük neki :), bár ha szól,hogy nincs behűtve, talán mást választunk, nem egy 1400. -ft-os meleg sört. . . . Kisgyerekeseknek jó választás, mert hatalmas játszóház van a földszinten. Sok kisgyerekes család volt akkor is, így mindig mindehol akadt egy síró-kiabáló kisgyermek. . . . . Minket nem zavartak. Nagyon jól éreztük magunkat, szívesen ajánlom másnak is.