2018. március 31.a párjával járt itt 15 35 éve járunk Cserkeszőlőre - a Touringban most voltunk először és utoljára. Kifogtuk a lehető legrosszabb időpontot, hiszen azért választottuk ezt a szállást, mert úgy tudtuk, hogy zárt folyosón keresztül lehet megközelíteni a téli fürdőt. 3 hónappal ezelőtt foglaltuk le a szállást és nagy reményekkel utaztunk Cserkeszőlőre.
Rögtön el is vették a kedvünket azzal a hírrel, hogy átépítés miatt nem lehet közvetlenül átjárni a fürdőbe, hanem csak utcán át, sőt a fürdő egy része is zárva lesz. Erről a jelentős változásról persze nem értesítettek, pedig ha megteszik, akkor fel lehet készülni rá. A reggeli is kényszermegoldással történt, a konferenciateremben került sor az étkezésre. Mélységes csalódás volt a szoba is - kaptunk egy kb. 6 m2-es szobát (ágyak egymás végében, kb. 20 cm átmérőjű TV-t (programválaszték nélkül: lehetett nézni az M1-et és a Dunát), igen-nagyon retró fürdőszobával. Mindezt 15. 000 Ft/éj áron, ami kritikán aluli. 2 éjszakát akartunk maradni, másnap hazamenekültünk! ! ! Soha többet Touring Hotel! (Az elhelyezkedés minősítése csak a "lehetett volna" miatt 4-es, ténylegesen 2-es! )
A cserkeszőlői fürdő persze továbbra is nagyon jó, de ezt hosszú évek óta tudjuk.
2018. január 31.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda ajánlata alapján a wellness-részleg miatt választottuk a Venus Hotelt. Örültünk, hogy a hotelen belül van termálvizes medence, és a hőfoka is megfelelő volt. Az alagsorban lévő medencéket lifttel könnyen meg lehetett közelíteni. Több szauna is van - működtek is. A jacuzzi sajnos nehezen (túl magas lépcsőkön) és balesetveszélyesen közelíthető meg.
Az étterem kínálata vasárnap este elég gyenge volt (a hal túl sósra sikerült, a sertéssült viszont kemény volt). Hétfőre több vendég érkezett, ekkor jobb volt a kínálat. A reggelik nem voltak túl "érdekesek", a kedd reggeli kisebb konyhatűz sem dobta fel a hangulatot. A szobák szépek, tiszták, az ágyak kényelmesek voltak. A személyzetet előző értékelők nagyon dicsérték. Mi ezzel nem voltunk elégedettek sajnos. Összességében jól éreztük magunkat!
2017. november 22.a párjával járt itt 25 Gyenge kezdés után némi javulás. . . Azért választottuk a Hajnal Hotelt Mezőkövesden, mivel 36-38 fokos termálvizes benti medencéket ígértek közvetlen átjárással a hotelből. Az első napon sajnos csak kb. 32 fokos volt a benti medence vize. Az udvari medence vize meleg volt, de a szeles novemberi napon igen kellemetlen a vízből kijönni.
A reklamációk után másnapra már volt egy megfelelően meleg vizes medence. A szoba nagyon retró, kicsi, a TV képernyője pici, a fürdőszoba szintén. Kárpótlásul a reggeli és a vacsora finom volt, bár a választék csekélynek mondható. A recepció és a személyzet - a tulajdonos kivételével - egyáltalán nem volt barátságos. A 2 éjszakás csomag ára 2 főre 39. 900 Ft-ért túl magas, az ár-érték arány jónak nem mondható. Kár, hogy csalódnunk kellett!
2017. szeptember 26.a párjával járt itt 45 A cserkeszőlői fürdőt már régóta ismertük, a szállodában viszont most voltunk először. A szoba nagyon kellemes volt - kár, hogy a tetőtéri ablakból nem lehet kilátni. Az erkélyes szobák bizonyára sokkal kellemesebbek. A reggeli jó, hogy már 7 órától igénybe vehető. A választék nem volt túl bőséges, de éhen nem maradtunk.
Vacsorára jobb volt a választék. A fürdő kiváló, kellemes a többféle hőmérsékletű, sok medencés választék. A téli fürdőbe való átjárást szerencsésebb lett volna zárt folyosóval megoldani. Amit még meg kell jegyezni: az a falu egyes részeinek elmaradottsága. A 44-es úton való megérkezés nem valami reménykeltő. A fürdő jobb, szebb vezető utat érdemelne.
2017. szeptember 26.a párjával járt itt 35 Egerbe mindig szívesen ellátogatunk, hiszen szép város, kellemes történelmi emlékekkel. Szálláskeresés közben a Minaret Hotelre bukkantunk, mely a belváros közelében van. Az ablakból a bekerített, felújítás alatt álló Minaret látható. Jó időben jókat lehet sétálni a városban - ezt ki is használtuk.
Ha felújítják a szállodát, akkor biztos jobb élmény lesz az ott az ott lakóknak.
2017. április 11.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szállásutalványt vásároltunk a győri Hotel Konferenciába 2 főre, 2 éjszakára. A szálloda nagyon jó helyen van, a város központja közelében és a pályaudvar sincs messze. Jókat lehetett sétálni a szép tavaszi időben a rendben tartott, kellemes belvárosban. Az épületek rendezettek, az utak is elég jók a városban, a felújítások most is folytak.
A szálloda, illetve a szoba amit kaptunk, sajnos csalódást okozott az erősen retro kinézetével. Sötét szobát kaptunk a földszinten (közel volt egy másik épület, ami árnyékolt). A szobában sem a villany, sem az olvasólámpa nem működött. Az ágy viszont kényelmes volt, jól lehetett aludni. Összességében: ráférne a szobákra egy kis felújítás, Győr megérdemelné a színvonalasabb szállodát ezen a frekventált helyen.
2016. október 25.a párjával járt itt 35 6-7 évvel ezelőtt már voltunk a keszthelyi Helikon szállóban. Legfőbb erénye az, hogy a Balaton partján helyezkedik el. Az elmúlt években inkább romlott az állaga, nem láttunk sok újítást (pl. padlószőnyeg). A szobák erkélye nagyon jó, a kijárat az erkélyre ötletes. Ekkora szállodának már kellene egy wellness-részlet, nemcsak a hideg vizű medence.
Hiányolom a programokat, sok vendég esetén ez indokolt lenne. Az étkezésnél (reggelinél) minket zavart az, hogy több veréb volt bent az étteremben, velük reggeliztünk. A vacsora változatossága sem volt nagy (háromból lehetett választani a meleg ételekből).
2016. május 16.a párjával járt itt 45 Tavaly ősszel (minden előzetes fogadkozásunk ellenére) részt vettünk egy termékbemutató előadáson, ahol ajándékként kedvezményes üdülésre jogosító kupont kaptunk, melyet a parádi Erzsébet Park Hotelben lehet felhasználni. Hittünk is benne, meg nem is, de azt gondoltuk, hogy kipróbáljuk, hátha tényleg elfogadják a kupont.
Csodák-csodája, februárban sikeresen lefoglaltunk egy szobát április 20-23-ig 3 éjszakára. Reméltük, hogy addigra már megérkezik a kellemes tavaszi időjárás, hiszen a környék felfedezéséhez minden utazásunk alkalmával ragaszkodunk. Az időjárás csak részben váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Odaútban meglepődtünk, mert a Kékestető környékét több centis hótakaró borította. A hőmérséklet 5-6 fok volt, viszont szép látványt nyújtott a hófödte táj a kékestetői kilátó tetejéről. Megérkeztünk a hotelbe, ahol az Erzsébet-szárnyban kaptunk egy szép, kellemesen, ízlésesen berendezett szobát. Az igényes fürdőszobában sarokkád van, a WC külön helyiségben található. Jobban örültünk volna, ha parkra néző szobát kapunk. Az út melletti szobába eléggé behallatszott reggelente a forgalom zaja. Hamarosan felfedeztük a szálloda Zsuzsanna-szárnyában található wellness-részleget. Elsőként a pezsgőfürdőt próbáltuk ki. A víz ekkor nagyon melegnek bizonyult, de más alkalommal már kellemes hőmérsékletet tapasztaltunk. Ez nem volt pozitív, hogy a kiírt hőfokot nem sikerült tartaniuk. Az élménymedencét viszont igen kellemesnek találtuk. Szauna, aroma- és sószoba szintén kipróbálásra ösztönözte a szép számban ott lévő vendégeket - így persze minket is. A szállodai félpanziós ellátást dicsérni tudom. A svédasztalos reggeli és vacsora finom volt, melyet a szépen kialakított étteremben kellemes körülmények között fogyaszthattunk el. Amit hiányoltam a szállodában, az a programszervezés. Sok vendég volt, biztosan többen is részt vettek volna egy délutáni-esti közös játékban, meghallgattak volna egy érdekes előadást. Azt reméltük, hogy egy ilyen nagy szálloda már rendelkezik animátorral. A néhány nap alatt - jó szokásunk szerint - szerettük volna megismerni a környéket is. A kocsimúzeumot és a Cifra-istállót most nem látogattuk meg, már többször is voltunk ott. Sétáltunk egy nagyot Parád hosszú utcáján. Megállapítottuk, hogy a településnek még sokat kell fejlődnie ahhoz, hogy "felérjen" a szálloda színvonalához. A közeli kastélyszálló szép látvány, de a volt üveggyár lepusztult épületegyüttese hervasztóan hatott ránk. Összességében kellemes élmény volt az Erzsébet Park Hotelben eltöltött 4 nap. Ár-értékaránya megfelelő volt (kedvezményesen 7250 Ft/fő/éj). Más alkalommal is szívesen eltöltenénk ott néhány napot, sőt SZÍVESEN TESZTELNÉNK MÁS, HASONLÓAN SZÍNVONALAS SZÁLLODÁKAT IS! Hazafelé útban megálltunk a Mátrafüred közelében lévő Sástónál. Meglepően kulturált környezetet találtunk sok szép faházzal, ami nyári szállásnak kiváló lehet.