2019. február 18.barátokkal járt itt 35 A szobát túl kicsinek (a bőröndöket az ágy alá voltunk kénytelenek rakni,mert máshol útban lettek volna! ) tartottuk a barátnőmmel. A közlekedésnél - az ablak felé kb. 30-40 cm volt a távolság az ágy lábától a TV-szekrényig. Nagyon kellett vigyázni, hogy ne üssük bele a lábujjunkat az ágyak lábába. Én egyszer bele is ütöttem.
A minibárba szinte semmi nem fért be és nem is hűtött rendesen. (Szerencse, hogy éjszakánként hideg volt, így az italokat az erkélyen tudtuk
hidegen tartani). Az ellátás nagyon jó volt, viszont kétszer is sorba kellett állnunk, hogy a vacsorát el tudjuk fogyasztani, mert zsúfolt volt az étterem. A farsangnál a zene és az ének kitűnő volt, viszont nagyon kevés asztal és ülő alkalmatosság volt, hogy pihenni is lehetett volna (idős - 70 éves - korunkra tekintettel). Wifi nem volt a szobában. Ez a barátnőmnek nagyon kellemetlen volt. Egyébként jól éreztük magunkat.