2014. július 5.családjával járt itt 55 Nagyon finom a halászlé és más halétel is! Aki ezeket szereti, mindenképp térjen be! :-) A hely hangulatos, sok régi tárgy, emlék van a falon a hosszú ideig (és tudtunk szerint újra) tulajdonos család hagyatékából. Érdemes ezeket megnézegetni, a pincérekkel elbeszélgetni (közvetlenek és közlékenyek), amíg várunk az étkekre.
A mosdónál vigyázz a váratlan lépcsőre! :-) Egészében véve csak ajánlani tudjuk!
2014. július 5.családjával járt itt 55A családi szálloda a belvárosban van, minden főbb látnivaló pár perces sétával elérhető, mégis nagyon nyugodt és csendes a hotel. A tulajdonosok kedvesek, finom svédasztalos reggelit készítenek, amihez saját termesztésű gyümölcsöket kínálnak. A kert kellemes, van medence is, minden szobához erkély tartozik. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2014. július 5.családjával járt itt 55 Nagyon tiszta, nyugodt szálloda, abszolut csendes környéken. A belvárosban van, a főbb látnivalók pár perces sétával elérhetők, és a buszmegálló is közel van a távolabbi városrészek (pl. Zsolnay-negyed) ill. a kirándulóhelyek (Tettye, Misina) felé. A tetőtéri szobák nyáron sem melegek a klíma miatt.
A svédasztalos reggeli bőséges, választékos, ízletes. A személyzet segítőkész. Csak ajánlani tudjuk!
2014. július 5.családjával járt itt 55Közvetlenek a vendéglátók, mintha vidéken járnánk. :-) Mindig nagyon finom a főztjük, érdemes telefonon lefoglalni az ebédet, nehogy pont előttünk fogyjon el! A mátrai borok, a frissen sült rétes v. palacsinta kiváló ráadás. :-) Sokszor jövünk ide családilag is! Csak ajánlani tudom! Remek kirándulási lehetőségek, túraútvonalak vannak a környéken. :-)