2013. október 14.gyerekekkel járt itt 45Október elején, egy hétvégén átutazóban voltunk Karcagon, így a Sárgaház étterembe mentünk ebédelni. Az ételek nagyon finomak voltak, az étterem szép és hangulatos, a felszolgáló kedves, udvarias. Egyetlen problémánk volt csak, hogy nagyon sokat kellett várni az ebédre és már nagyon éhesek voltunk! :)
2013. augusztus 23.gyerekekkel járt itt 55 Már kétszer is jártunk a hotel Lidoban. Először csak kettesben a férjemmel, másodjára a kisfiunkat is vittük, mert gyönyörű hely Miskolctapolca. A szállással nagyon elégedettek voltunk. A személyzet kedves, a szoba tiszta és kényelmes, a fürdőszoba tágas, a kilátás csodálatos. A reggeli bőséges és finom volt.
Nagyon jól éreztük magunkat! ! ! Remélem még újra nyaralhatunk a Lido hotelben! .
2013. augusztus 23.gyerekekkel járt itt 45 Július végén nyaraltunk 3 napot a hotelben, a férjemmel és a kisfiammal. A szoba bár kicsi, de kényelmes, hiszen napközben keveset tartózkodtunk ott, mert sokat kirándultunk. A fürdőszoba nagyon kicsi és harmonika ajtós! ! ! Zavaró hogy a szembe falon, magasan van a villanykapcsoló, én alig, a kisfiam sehogy sem érte el.
Az ágy nagyon kényelmes puha, ágynemű, törölközők, köntösök tiszták. A világítás viszont gyenge, és elkelt volna egy éjjeli lámpa is. A reggeli finom és bőséges volt, a kiszolgálás kedves. Bár a kávéért külön fizetni kellett. A medence és jakuzzi fantasztikus volt! ! ! Mi szívesen maradtunk volna még, nagyon jól éreztük magunkat! ! ! Ja, a kisfiam üzeni:Sajnos hiába lestük a mókusokat, lehet hogy nyaralni mentek. . . :)
2013. augusztus 23.gyerekekkel járt itt 55 Július végén Mátrafüreden nyaraltunk a férjemmel és a kisfiammal. Első estén a Benevár étteremben vacsoráztunk, amit már az interneten kinéztem, mert szép kártya elfogadó hely. Benevár-tálat rendeltünk. A vacsora bőséges és nagyon ízletes volt, a kiszolgálás gyors, udvarias.
A következő napokban a nyaralásunk alatt, bár vacsora előtt sétáltunk és más helyeket is megnéztünk, mindig a Benevár étterem teraszán kötöttünk ki, és az étlapról még sok fajta ételt kipróbáltunk. Minden nagyon finom volt és hatalmas adagokat kaptunk. Nagyon szép helyen van, Jó a kiszolgálás, isteni finomak az ételek, szép a berendezés, és jók az árak, szóval nagyon jó hely! ! ! :)