2017. május 11.a párjával járt itt 55 Az épület, a szobák, kifogástalanok, de a legnagyobb előny a közvetlen átjárás a fürdőbe. Sajnos a szálloda wellness részlegében nincs gyógyvíz, inkább gyermekeknek való. Januárban ingyenes volt a szauna program, most 400 Ft, de nem működött. Újdonság a textilmentes szauna, de sok értelmét nem látom.
A reggeli és a vacsora választéka bőséges és igényesen elkészített. A személyzet nagyon udvarias. Pl egy gyümölcs kivitele az étteremből nem kifogásolt, ellentétben más szállodákkal, ahol ezt drasztikusan megtiltják, természetesen nem étel kivitelre gondoltam. Eddig kétszer voltunk itt, de valószínűleg még jövünk.
Colosseum Wellness Hotel válasza
Tisztelt Batternay László!
Örömünkre szolgál, hogy már kétszer is szállodánkat választották kikapcsolódásuk helyszínéül.
Köszönjük a dicsérő szavakat mellyel éttermünk kínálatát jellemezte. Szállodánkban a szauna felöntések továbbra is ingyenesek vendégeink részére.
A 400 Ft-os szauna programot a Szent Erzsébet Gyógyfürdőben tudják igénybe venni csakúgy mint a textilmentes szaunát.
Bízunk benne, hogy hamarosan harmadjára is vendégeink között köszönthetjük Önöket.
Üdvözlettel,
Colosseum Hotel vezetősége