2018. október 23.barátokkal járt itt 45Nagyon kellemes, tiszta szálloda. Sajnálatos módon pár éve épülhetett különleges sportolási lehetőség, ami mára lepukkant használhatatlan.Nagyon kár érte. A wellness tiszta, a medencék élmény elemekkel felszerelve, változatosan mindig működik. A környezet ősszel nagyon szép, tele kirándulási lehetőséggel.
2018. szeptember 5.a párjával járt itt 45 Nagyon aranyos kis szálláshely. Idézi gyermekkorunkat. Mi Jancsi és Juliska mézeskalács házikójában voltunk. Ez év májusában adták át és még kezdetleges néhány dolog. Az apartman szép, kényelmes ágyakkal. A konyha nagyon üres szinte semmi nem volt. Kávéfőző, tea főző edény is egy db. Bár adtak 1 kávét reggel gondolom e miatt kárpótlásért.
Ami nagyon klassz: saját gyógyvize van. 3 külön hőfokú medencével, 1 kinti strand medencével. Közel a nagy gyógyfürdő. A környezet kárpótol a kicsi hibákért.
2017. február 27.barátokkal járt itt 45 Kettő éjszakát töltöttünk barátnőmmel Szilvásváradon a La Contessa Kastélyhotelben. Az udvarházban kaptunk szállást. A szobák kényelmesek, viszont egyetlen dolog nagyon hiányzott. Hűtő szekrény a szobából. 4 csillagos szállodában, még nem találkoztam, hogy nincs hűtő, mini bár. Ez főleg nyáron, nagy hátrány.
Nem a legjobb vezérlésű a szoba hőfoka. Központi vezérlés van, nem lehet egyedileg szabályozni. Ezeket a pici hibákat leszámítva, nagyon jónak értékelem a Hotelt. Kényelmes az ágy, ami nagyon fontos. Kellemes a wellness részleg, nagyon jó az úszó medence, és lazító hatású a sok élmény elem. Ajánlani tudom másoknak, igazán nyáron a táj még rátesz a felejthetetlen élményre.
2017. január 28.a párjával járt itt 55 Igazán kellemes kis szálloda. Mi nem a szálloda részlegében, hanem a közelében lévő bungalóban voltunk elhelyezve. Nagyon tágas kis apartmanház. Nem veszített értékéből, hogy a wellnesst, és az éttermet pár lépéssel a szabadban kellett megtenni, mert télen a csodálatos táj, ezt feledteti.
Szilvesztert töltöttük ott, de nyáron minden képen vissza látogatunk a Tisza tó élményeit is felfedezve. A wellness részlege is kellemes, minden megtalálható. Termál víz, élményelemek, szaunák. Ajánlani tudjuk.
2016. február 3.a párjával járt itt 35 Egy kedves kis aranyos retró szálloda, ami inkább az idősebb korosztálynak való. Egy úgynevezett pót szilveszteren vettünk részt, ahol egy kedves idősebb öreg úr zenél, természetesen ez is az idősebb korosztálynak. A termálvize jó, bár iszonyatos pára van a helységben. A wellness tér elég hideg, sajnos a jakuzzi se működött.
Én egy két csillagosra tudnám értékelni, bár annak ellenére ajánlani tudom, nem gyermekes, idősebb hölgyeknek, uraknak, házaspároknak.
2016. január 4.a párjával járt itt 55 Nagyon tetszett az egész összeállítás, a meghirdetett Kémek éjszakája c. szilveszterben. Minden nap volt valaki meglepetés vendég, és minden nap volt zenés, táncos est. Nagyon kellemes a zenekarjuk. A személyzet oda figyel Pl. ülésrend. Választani lehet ki hol szeretne ülni. Műsor akar-e látni vagy beszélgetni.
A wellness részleg is kiváló, nagyszerű szauna felöntések, gőzkabin és érdekesség is található. A vizi medencék, élményelemek is szolgálják akár felnőttek, akár gyerekek élményeit. A gastronómiai élmények is minden korosztályt kiszolgálnak. Külön diabetikus dolgokra is figyelnek. Változatos, bőséges ételek, és a hazai ízvilágot érvényesítik. Csak köszönet, hogy ott lehettünk. Biztosan megyünk máskor is.
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük értékelését, nagy örömünkre szolgál, hogy az ünnepi programok, fellépők, és az egész szálloda elnyerte tetszésüket. Várjuk Önöket sok szeretettel vissza.
Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
2016. február 1., , MenDan Magic Spa & Wellness Hotel