2015. december 8.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Családi wellness hétvégére mentünk a családdal Egerbe és fergeteges élmény volt. Szüleim már többször jártak ebben a szállodában, ezért tudtam hogy rossz nem lehet. Először is ami megfogott, hogy csodálatos környezetben tölthettük a hétvégét. A szálloda mögött található Érsekkert csodálatos volt illetve a belváros közelsége is szuper volt.
Megérkezéskor, a recepción felajánlottak nekünk, egy olyan lehetőséget, hogy a szálloda vendégei színházjegyet kapnak az aznapi Annie musicalre amit az Érsekkertben adtak elő! Tehát ingyen és bérmentve külön szórakozási programot biztosítottak nekünk. A wellness részlege a szállodának nem túl nagy és nem is túl kicsit, olyan pont jó. Tökéletes arra, hogy a zsúfolt hétköznapokból egy kicsit kikapcsolódjon az ember. Az ételekkel volt egy kisebb problémám mindössze, nem volt túl nagy választék a vacsoránál, de természetesen ami volt az nagyon finom is volt! :) A személyzet kedves, segítőkész és mosolygós. A szobák jól felszereltek, tiszták és hangulatosak. Engem általában a kilátás nem nagyon szokott érdekelni, (nyilván ne egy pöcegödörre nézzen) de itt még az is szupi volt mert az Érsekkertre volt a kilátás. Összességében, egy nagyon kellemes helynek tartottam, ahova szerintem érdemes elmenni, pároknak és családoknak egyaránt.
2015. január 3.családjával járt itt 55 Nem hiába, az egyik legszínvonalasabb hely amit valaha láttam. Gyönyörű, tiszta, kellemes, hangulatos. A wellness részleg fenomenális. A kedvenc része a trópusi zuhany stb. Megéri az árát, hiszen a magas kiadásért cserébe egy abszolút kikapcsolódást kaphatunk. A szobák ízlésesen vannak berendezve és jó tágasak.
A Zalakarosi strand egy "köpésnyire" van a szállodától. Mi félpanziós ellátással voltunk a családommal. Reggel bőséges reggeli fogadott minket. Mindent találtunk mi szem szájnak ingere, szerintem senki nem maradt éhes. A strandon oldottuk meg az ebédet egy laktató lángossal (bár a reggeli után nem nagyon fért az ebéd) a vacsora pedig szintén fergeteges volt. Az élőzene meg megadta a kellemes hangulatot hozzá. Egyetlen negatívumot tudnék felhozni, szerintem a wellness nyitva tartást kitolhatták volna, egy jó kis éjszakai fürdőzésre.
2015. január 3.családjával járt itt 55Az étterem hangulata egyedülálló. Eszméletlen jó, olyan mintha egy kalózhajó világába csöppentem volna. Családi vacsorákat szoktunk tartani ott. Az ételek változatosak, finomak és gyönyörűek:)Tiszta, igényes hely. Gyerekek számára is élvezhető mert a hely varázsa őket is leköti. Mindenkinek ajánlom, legalább egyszer ki kell próbálni a kalózvacsorát!