2023. január 3.a párjával járt itt 45 Parkoló hely kevés , beállások szűkek, az 1500 Ft/éjszaka túlzás . Az étterem kajái jók voltak , de reggelinél nincs meleg tej csak hideg , kakaót nem lehet készíteni , volt vacsora amikor nem volt gyümölcs , reggelinél többször is volt, hogy semmilyen joghurt nem volt kitéve .
A szobánk olyan volt hogy minden sóhajt hallottunk ami a másik szobában történt , gondolom Ők meg a mienkét . Egy szimpla 2 cm vastag ajtó volt közöttünk , mindez 3 éjszakára 325000 Ft volt. Minden elismerésem a szilveszteri zenekaré , mi többször lepihentünk az este folyamán , a zenekar ( 3 tagú) végigállta az estét , volt hogy folyamatosan zenéltek 1,5 órán keresztül , én nem beszéltem összesen 20 percet ők pedig folyamatosan énekeltek . . . az éttermi személyzet kifejezetten "szeretetre méltó" volt ! ! !
2021. október 28.a párjával járt itt 35 A welness részleg azért kicsi , a víz hőfoka nekünk az állítólagos 34 fok nem elég . Egyetlen ennél melegebb medence van aminak az átmérőja 3 méter. Egymásba lógnak az emberek . . . . természetesen ez nem gyógyvíz volt csak melegített. Az étterem kellemes volt , a kiszolgálás szintén .
A reggelinél hiányoltuk hogy halat nem lehetett találni csak a klasszikus tojás , kolbász , virsli stb. . . .
2019. augusztus 21.a párjával járt itt 45 A környezet, az elhelyezkedés igazán természetbarát volt. Jól illeszkedett a hagyomány a modernebb megoldásokhoz. Az étkezés az remek volt . Sok helyen jártam már de a legjobb szó , az hogy ötletes és izgalmas volt , ez mellett természetesen finom is . Azoknak ajánlanám elsősorban akik jól megvannak egy helyen és nem akarnak messzire kóvályogni.
Az igazi kihívás a kerékpározás volt a környéken. Még GPS-el is kihívás volt biciklizhatő utat találni bár első látásra rengeteg ut van. Ha pontos térképpel és javasolt kerékpár túrautvanalakat dolgozna ki a szálloda sokat segítene a kerékpározás szeretőknek . Nagyon melegben akik kisgyerekkel vannak azok helyben nem tudnak pancsikálni mert erre nincs lehetőség, csak felnötteknek . Mindenképpen egyszer megéri ide látogatni ! !
2019. május 17.a párjával járt itt 45 Húsvétkor voltunk itt csodálatos volt maga a falu. Szerettük hogy ki vannak írva a nővények nevei . Sajnos úgy tünik hogy mostmár sohasem fog a wellness részleg működni ,mi szerencsések voltumk úgy kb . 10 évvel ezelött amikor az még müködött. Igazi élmény volt télen a hóban átsétálni a fürdő épületébe . .
Az étterem ételei elfogadhatóak semmi extra de élvezhető. Amikor mi voltunk kissé döcögösen ment az étterem , mert a félpanziós ellátásban részesülökkel akik svédasztalról választhattak nem igen törödtek , így gyakran hiányzott étel a választékból . Az igazi negatívum az volt hogy az ital fogyasztást a félpanziós keretek között is azonnal ki kellett fizetni nem lehetett a szobához/házikóhoz iratni . A másik negatívum az volt hogy bejelentkezéskor azonnak kérték hogy fizessük ki a teljes számlát előre . Az indok az volt hogy egy vendég kapcsán nagy veszteség érte őket mivel az illető egy hétig volt náluk és fizetés nélkül távozott. Akit ezek a dolgo nem zavarnak bátran vegye igénybe a szolgáltatásaikat mivel a környezett feledhetetlen . . .