2020. január 12.a párjával járt itt 55 Nem első alkalommal voltunk a hotelben. Megtapasztaltuk, hogy nem egyformák a szobák, de tisztaság szempontjából remek volt mindegyik. Parádi víz, arany hímzéses fürdőköntösök, törölközők ízlésesen bekészítve. Minihűtőben ásványvizek. Tv, ha valaki azzal szeret pihenni, bár ez alkalommal nagyon pici volt, ami a szoba méretéhez indokolatlan.
Elé kell ülni, ha látni is akarja valaki, ágyból nem nézhető. Ilyet nem kellett volna berakni ilyen nagy méretű szobába. A wellness részleg nagyon jó mindkét szárnyban. Játszórész gyerekeknek, felnőtteknek. A léghoki sajnos mindkét helyen rossz volt, pedig azt sosem hagyjuk ki sehol a bowlinggal együtt. A fittness teremben sajnos inkább testépítőknek és alakformálóknak való sporteszközök vannak. Nincs gyalogló vagy futópad, szobakerékpár, ami szinte mindenhol alapfelszerelésnek számít, hisz azt mindenki tudja használni napi szinten egy kis könnyű testedzés gyanánt. Azt eddig minden hotelben találtunk és sokakkal együtt örömmel használtuk, ez nagyon hiányzott. Senkit nem láttam egyszer sem a fittness teremben, valószínű ez lehet az oka. Ezt nagyon sajnáltuk. Az ellátás megfelelő volt, mindenki talált magának olyat, amit szeret, még a vegetáriánusok is. Megfelel a 3 csillagnak. Azok a dolgozók, akikkel találkoztam kedvesek és segítőkészek voltak. Összességében ismét pozitív élményekkel gazdagodtunk és biztos vagyok benne, hogy visszatérünk. Csodálatos táj, csodálatos épületegyüttes, rengeteg lehetőség bent is és a környéken is. Minden évszakban van valami szép, valami más, ami miatt érdemes elmenni.
2018. augusztus 25.a párjával járt itt 45 Nem első alkalommal töltöttünk pár napot a panzióban és tudom, hogy visszatérünk. Tisztaság, kényelmes alvási lehetőség, minden szobához nagyméretű hűtő, wifi, síkképernyős tv, nagyon jól felszerelt konyha. Nagy előnye, hogy a fürdő mellett van. Kedves vendégnek érezheti magát mindenki.
A vendéglátók igazi vendéglátók, bármikor lehet keresni őket, ha valami kérés van. Sokfelé jártunk már, és ez a hely előkelő helyet foglal el a rangsorban. Szívesen ajánlom ezt a szállást bárkinek.
2018. június 23.a párjával járt itt 45 Első alkalommal jártunk Csongrádon. Véletlenül esett a választás a Fortuna Panzióra, ami jó döntésnek bizonyult. Csend, madárcsicsergős reggelek, kényelmes alvási lehetőséggel. Tisztaság rendben. Alapfelszereltség minden helyiségben a klíma, ami a nagy melegben nagyon kellemes hőfokot biztosít. Síkképernyős tv, hűtőszekrény a szobákban.
Az egész épület dizájnja tetszetős. Az udvaron grillezési, bográcsozási és parti lehetőség csocsóval. Konyha is elég jól felszerelt, könnyen meg lehet oldani az étkezéseket. A hölgy alkalmazott, akivel naponta találkoztunk éreztette, hogy kedves vendégek vagyunk. Ajánlom bárkinek ezt a szállást.
2018. január 2.a párjával járt itt 45 Decemberben pár nap az Erkelben, ahonnan közvetlen az átjárás a várfürdőbe. Valószínű, hogy visszatérünk. Az ételek finomak voltak, a választék megfelelő. Cukorbetegnek sem kellett külön kérni semmit, volt diabetikus reggeli és teljes kiőrlésű pékáru, ami sok helyen sajnos még mindig nincs. Svédasztalos reggeli, vacsora.
Ha időben mentünk étkezni még sorba sem kellett állni. Összességében jól éreztük magunkat.
2017. július 6.a párjával járt itt 45 Nagyon szép parkban elhelyezkedő retró szálló. Kár, hogy csak minimálisat fordítottak eddig a felújításra, mert ilyen csodás adottságok igen kevés helyen vannak. Kényelmetlen ágyak kispárna nélkül és borzasztóan nehéz, legalább 40 éves paplanokkal. A pihentető alvás kizárva. Olyan mini hűtő, amiben alig fér valami.
Sok helyen jártam, de ennyire minit még sehol nem láttam. A nyári melegben egy kis hűtött gyümölcs nagyon jó lett volna. A svédasztalos reggelinél volt választék bőséggel, pékáruból legalább 8-10 fajta és teljes kiőrlésű is, ami nagyon dicséretes. A fürdőszoba is felújított, de nem valami sikeres munka lett a végeredmény. Rendeltetés szerűen használni nem nagyon lehetett. Az erkély vaskorlátja rozsdás maradt, ami nem egy "épületes látvány". Nagyon vegyes érzésekkel töltöttük el a nyaralást. Én biztos nem megyek vissza. Másoknak is úgy ajánlanám, hogy gyönyörű helyen lévő, de nem minőségi hely.
2017. február 20.a párjával járt itt 45 Az étterem a Hámori tó és a Palota Szálló között rendkívül szép helyen fekszik. Igen ismert és kedvelt hely lehet, mert hiába a februári hideg, elég sokan voltak. Élő zene mellett rendeltük meg az ebédünket az ízlésesen megterített és ragyogóan tiszta asztal mellett kilátással a tóra.
A pincér rendkívüli figyelmessége, kedvessége már jó indításnak számított. A pisztráng, az áfonyás mártással tálalt vadszeletek nagyon finomak voltak. A mennyiség pedig olyan bőséges volt, hogy el kellett csomagoltatni. Igaz, hogy az ár kissé magasabb, mint az átlag, minőségileg nagyon topon vannak. Ajánlom jó szívvel mindenkinek.
2016. november 5.a párjával járt itt 45 Egy születésnap alkalmából döntöttünk arról, hogy valami különlegeset fogyasztunk. Ismeretlen volt számunkra ez az étterem, de jó választás volt. Tisztaság mindenhol. A pincérre sem kellet sokat várni, szinte azonnal jött. Kérdéseinkre készségesen válaszolt, segített az ételek kiválasztásában is, amiről nem igazán tudtuk mily módon készülnek.
Sikerült is valóban különlegeset választani. Olyat, amilyet az ember otthon nem biztos, hogy elkészítene. Az ételek ízletesek voltak. A díszítés lehetett volna tálaláskor kreatívabb és gazdagabb.
2016. november 5.a párjával járt itt 45 Véletlenül akadtunk erre a Wellness Villára. Elég messze van a Szalajka völgytől, de csendes hely. A szoba meglehetősen aprócska, ami nem előny, de tiszta. A fűtés szabályozható, ami viszont jó, mert mindenki olyanra állítja, amilyenre szeretné. Az ágy kényelmes volt, ami szintén jó pont. A fürdőszobába jó lenne egy polc, az nagyon hiányzott.
Erkélyes szobát kaptunk az emeleten, ahonnan a kilátás nagyon szép. Este viszont nagyon sötét van, nincs közvilágítás, igen nehéz odatalálni. A wellness részlegben nem volt fűtés, nagyon hideg volt. Van egy helyiség, ahol felmosók, létra, stb, az lett volna talán valamikor a gőzkabin a csempézés megítélése alapján. A svédasztalos reggeli lehetett volna kicsit bővebb választékú. A személyzet átlagos, nem jobb, mint a legtöbb helyen, itt is van köztük nagyon segítőkész, és van, aki csak úgy elvan. Ezeket az észrevételeket összevetve inkább egy átlagos, közepes minősítésű szálláshelynek tekintem. Ha valaki megkérdezné, hogy ajánlom-e, a tapasztalataim ismertetése mellett mondanék igent. A döntés már nem az enyém.
2016. október 19.a párjával járt itt 35 Szeptemberben üdültem ott a párommal és naponta itt étkeztünk. Egy átlagos, elég nagy forgalmú önkiszolgáló étterem, ahol folyamatosan pörög az élet. A minőség elfogadható, a sült libacomb és gulyásleves kifejezetten ízletes volt, emellett gyorsan túl lehet lenni az étkezésen, nem kell sóvárogva várni a pincér megjelenésére.
Éppen ezért szívesen látogatott, sok-sok ember fordul meg ott rövid idő alatt. Azt láttuk, hogy nagyon népszerű hely. Ár-érték arányban is teljesen megfelelő.
2016. április 11.a párjával járt itt 45 3 napot töltöttünk egy "ad hoc" döntés után a hotelben. Megérkezéskor látszott, hogy ráférne már egy felújítás. Aztán ugyanezt belül is éreztük. Szép tágas belső közösségi helyek, ehhez képest elég kicsi szoba, amiben sajnos hűtő nincs. A 21. században egy vendégeket fogadó vállalkozásnak alapvető, sőt nélkülözhetetlen berendezés.
Nyáron emiatt ilyen helyre semmiképp nem ajánlatos menni. Jó a wellness részlegük. Nagy előny, hogy saját medencéi vannak. Az éttermi ellátás nagyon szuper volt, köszönet a séfnek érte. A recepciós lányok kedvesek voltak, segítettek a helyismeretükkel a látványosságok megismerésében. Ezek a pozitívumok némiképpen enyhítettek a hiányosságokon, de vannak dolgok pl. a hűtőszekrény, amiket még ez sem pótol. A néhány negatívumot leszámítva jól éreztük magunkat. Ha felújítják, azt gondolom visszamegyünk.