2016. szeptember 30.családjával járt itt 55 Szüleim már régen is imádtak a Capriba járni, nincs ez máshogy most velem se. A város legjobb cukrászdájának mondhatom. Talán ezt köszönheti a pazar elhelyezkedésének is. Évek óta változatlan minőségű finomságokkal, kedves személyzettel várja a vendégeket, mióta az eszemet tudom.
Régen a fagyi volt a kedvenc, mára azt leváltották a jobbnál jobb sütik, főleg a somlói.
2016. augusztus 25.családjával járt itt 45 5 éve minden évben egyszer eszünk itt. Sajnos azt tapasztalom, hogy egyre rosszabb. Hátszínt rendeltem közel 3000 Ft-ért kaptam egy kisebb tenyérnyi méretű kissé rágós húst. Bár a köret (parasztburgonya) bőséges volt. Maga az étel finom volt, de pár éve volt ennél jobb, több is. Viszont koktélban verhetetlen, igazán finomak.
A tisztasággal nincs különösebb gond, bár a pálmán lakó pókok igazán érdekesen mutattak. A kiszolgálást nem lehet szidni, kedvesek és igyekeznek mindenre figyelni.
2016. május 8.barátokkal járt itt 55 Kissé eldugott helyen található, valószínűleg ez is adja a roppant kellemes hangulatát. Az ajtón belépve egy nagyon kellemes helyre érkezünk. A falon gyönyörű festmény található, maga az étterem pedig borospince hangulatot kelt. /Bár vigyázni kell jobbra a tükörrel, aki először jár az étteremben könnyen optikai csalódás érheti.
Érdemes inkább balra indulni. / Illetve van egy kis rejtett terme, ahol még különlegesebb hangulatban fogyaszthatjuk el a kirendelt ételt. Csúcsidőben mindig telt ház van, sokan elvitelre is kérnek ételt. Ez köszönhető az olcsó de annál finomabb, hagyományos házias ízű ételeknek is. Az adag hatalmas, szerintem a legéhesebb ember is jól lakik vele. A kiszolgálás gyors, pörgős és barátságos. Igazán belevaló csapat áll az étterem élén. Ugyan csúcsidőben kissé nehezen tartják ezt az állapotot, van mikor nincs szabad asztal mivel azokat kissé lassan szedik le. Mentségül talán fontosabb, hogy a már helyet foglaló éhezőket kiszolgálják. Személy szerint nekem Pécs első számú étterme. Ajánlom mindenkinek, aki nem luxus körülményre vágyik, inkább egy barátságos kellemes hangulatú ebédére/vacsorára.
2016. április 3.családjával járt itt 55Rendkívül kedves volt a személyzet. Az ételek bőségesek és finomak voltak. A szoba és a hotel gyönyörű. A wellness része kicsit kicsi, a medence vize nem túl meleg. Az úszómedence tökéletes volt. A parkoló a hotel alatt van, ahol biztonságba tudhattuk autónkat, illetve közvetlen a szoba szintjére jutottunk lifttel.
Számomra egy felejthetetlen élmény lett az ott töltött pár nap.