2014. január 15.a párjával járt itt 55 Több alkalommal voltunk a szállodában. A szálloda szép, a szobák kényelmesek, bár engem zavar a msdón található üvegajtó. A fürdő rész nagyon tetszett, bár a medencékről leváló csempedarabok nem túl esztétikus látvány. A konyha korrekt. Volt, amikor elégedettek voltunk a felszolgálókkal, volt amikor nehezen lehetett elérni őket, és csk a vacsora végén érkezett meg az ital.
Téli hidegben jobb szállodát eddig nem találtam, ez a szálloda a viszonyítási alap.
2014. január 6.a párjával járt itt 35 2013. decemberében töltöttünk három napot a szállodában. A kiszolgálás gyors, korrekt, a személyzet nagyon kedves, a pincérek az idősebb korosztályt képviselik, barátságosak, de nem tolakodók. A hármas épületben a szoba elég retro hatású, de nagyon tiszta. Saunalepedőt nem lehet kapni, csak a fizetett ceremónián.
Az étterem két részből áll, és csak az egyikben van a svédasztal elhelyezve, ami elég bosszantó, ha a terem legvégéből kell az előtéren át az étellel átsétálni. Kétszer sorba kellett állni, hogy bejussunk az étterembe. Az ételek jó minőségüek, finomak. Az italok ára elfogadható, kb. mint hasonló szállodákban. A Fürdő rész jó, bár nem kiemelkedő, nagyon zsúfolt /valószínüleg az ünnepek miatt/, de nagyon tiszta. A szálloda nagy előnye az elhelyezkedése.