2017. március 12.a párjával járt itt 45 Bikalon nagyon szép vidéki környezetben lehet pihenni, vagy akár aktívan pihenni. Minden napra akad program a nagy alapterületen elhelyezkedő hotelben. Pozitív, hogy a három fürdő kiváló, nincs tömeg. Negatív, hogy sokat kell gyalogolni a szállástól a reggelihez, egyes fürdőrészleghez, ami télen kellemetlen lehet annak, aki azt szereti, hogy minden egy épületben megtalálható.
A szoba tisztasága hagyott némi kívánnivalót maga után (hajszálas szőnyeg, poros lámpa, pók és pókháló). Kedves és segítőkész személyzet, finom és bőséges ételek, korlátlan italfogyasztás - ez utóbbi figyelemreméltó! Összességében kellemes és jó hely!
2014. március 17.a párjával járt itt 45 Szépen felújított szálloda közvetlenül a Balaton partján, remek kilátással a tóra! Az egyetlen hátrány talán, amit tapasztaltam, hogy a wellness részleg nem túl nagy. A szálloda harmadrészt volt tele, s amikor sokan voltak lent a medencénél, akkor például a napozóágyakat mind elfoglalták, nem maradt hely lepakolni a köntöst, törölközőt, s a medencék is ezáltal zsúfoltak voltak néha.
Összességében nagyon kellemes hely (baba és kutyabarát), finom ételekkel, kedves személyzettel! Jól éreztem magam!