2015. november 21.a párjával járt itt 35 Párommal 5 napot töltöttünk a szállodában. A szoba elképesztően kicsi volt, alig volt hely ahová pakolhattunk volna, gyakorlatilag ha én az előtérben voltam a párom már nem tudott kijönni a szűkös hely miatt. A fürdőszoba életem legapróbb fürdője volt, a vizes ruhákat/törölközőket gyakorlatilag nem tudtuk hol megszárítani, mert nem volt hely.
A törölközőszárító pedig a kádban volt, így zuhanyzás közben folyamatosan azt locsoltuk. Sem a fürdőszobai sem a szobai szemetesben nem volt zacskó ahogy egy előző komment már említette. A másik nagyon fura dolog a gurulós ágy. A kétágyas szobában össze voltak tolva az ágyak, de a felső 2 láb helyett kerekek voltak rajta, így folyamatosan elcsúsztak az ágyak egy-egy átfordulásnál, illetve az ágyból TV nézés esélytelen volt, mert ahogy felültünk az ágyban a háttámlának támaszkodva azonnal kicsúszott az ágy alólunk. A wellnessben jó, hogy sokáig van nyitva, szerencsére mi hétköznap mentünk, így sokan sem voltak. A medencék hőfoka tökéletes, nem túl hideg az úszómedence sem. Gőzfürdő egy nap sem működött. A reggeli/vacsora nem volt rossz, de különösen mély nyomot nem hagyott. Volt 1-2 szörnyű rossz ízű dolog, de mindig találtunk finom dolgokat is. A tojássaláta például ilyen volt. Az minden reggel kellett :)
Összességében ha a szoba nagyobb, komfortosabb lett volna, élvezhetőbb lett volna ez az 5 nap.
2015. május 11.a párjával járt itt 35 2015. áprilisában jártunk itt, épp a lobby felújítás közepén :)
Az ételek minősége és mennyisége szuper volt, igazából ez húzta fel az összebenyomást. A szoba maga szép volt, de rögtön az érkezés után realizáltuk, hogy a wifi nem működik. Pontosabban a folyosón működik, de a szobában már nincs jel.
Rögtön éttermet akartunk keresni, de így nem tudtunk. Jeleztem a recepción, de gyakorlatilag nem törődtek vele. Szintén jeleztem, hogy az erkélyajtó ki van szakadva a helyéről, bár nagyon óvatosan, de megoldottuk, hogy kimenjünk rajta,a szoba a Balatonra nézett. A wellness részleg jó, az este 8-as zárást elég korainak tartom lévén, hogy wellness szálloda. Este szerettük volna megnézni, hogy hogyan jutunk el másnap a Tapolcai tavasbarlangba, illetve mit érdemes még megnézni, mert kirándulós napot terveztünk, de a wifit egész tartózkodás alatt csak a folyosón lehetett használni, ami elég kényelmetlen, tekintve hogy sem asztal, sem szék nem volt, csak egy emelettel lejjebb. A minibár és a szobaszerviz szörnyen túlárazott. Az összbenyomás ezért csak átlagos.
2014. február 16.a párjával járt itt 45 A recepció kedves volt, gyors be-és kijelentkezés. Mi az Erzsébet szárnyban voltunk, ami a régebbi, de nem bántuk, mert bár a szobák kevésbé újak voltak, tisztaság volt mindenhol, az Erzsébet szárnyban van a reggeli és a vacsora is, illetve annak nagyobb sokkal a wellness részlege.
Itt van az úszómedence, 2 infrakabin, 1 jakuzzi, és egy pezsgőfürdő(bár az sosem működött), egy fitness terem, amit azért fel kellene újítani( futópad, bicikli hiányzik, de itt van még egy finn szauna és a gőzfürdő is. A felújított Zsuzsanna szárnyban van egy nagyobb pezsgőfürdő, egy kisebb, és aromakabin finn szaunával. Ott mindig sokan voltak. A reggeli és a vacsora tekintetében szuperlatívuszokban lehet csak beszélni. Általában a reggeli ugyanaz volt, a vacsora salátákból, levesekből, és meleg ételekből állt. Ha minden ételből csak egy kicsit ettünk akkor is tele lettünk. Reggelinél egy negatívum volt, hogy csak margarin volt, én személy szerint a kalácshoz szeretek vajat enni, de az sajnos nem volt. Ami még nagyon pozitív volt, hogy köntösbekészítésnél figyeltek arra, hogy nekem m-es, a páromnak xl-es köntöst adjanak. Ilyet máshol még sosem tapasztaltam. Programok tekintetében voltunk üveget fújni, amit haza is hozhattunk, megnéztük az Ilona-vízesést, bár oda az út sokszor sziklákon és patakon át vezetett, így többször komolyan át kellett gondolni hogyan jutunk tovább. Négykézláb fán mászás és egyebek :) Voltunk Recsken, az emlékmúzeumban, Sirokon a várban. Összegezve csodálatosan jól éreztük magunkat a 4 nap alatt. Egyetlen negatívum van még, hogy a mi szobánkban az ágyak rettenetesen kényelmetlenek voltak, alvásra kevéssé alkalmasak. Puha, rugós, kissé kifeküdt matracok, és minimum egy plusz párnát érdemes kérni, mert azok is nagyon vékonyak.