2017. július 30.a párjával járt itt 35 Elhelyezkedése jó, a környezet és a hotel szép,de vannak hiányosságok. Például a szobában nem volt szemetes,csak a WC mellett volt egy kicsi a női "dolgok" elhelyezésére. Ottjártunkkor esett az eső,csukott ablaknál be is folyt a víz a párkányra. Légkondícionáló ugyan volt és működött is a szobában,de olyan hangos volt,hogy nem lehetett sokáig elviselni.
Még ez sem lett volna túl nagy baj,de pénteken és szombaton esküvőt tartottak az alattunk lévő étteremben,a pénteki csendben zajlott,de a szombati már nem,annyira hogy hajnali 2-ig nem tudtunk aludni,mert hát a légkondi búg,nem lehet mellette aludni,így maradt a nyitott ablak. Így viszont egész éjjel a dübörgő zenét és a tivornyázók ordibálását kellett hallgatni. Nem utolsó sorban az esküvők idején a zárt parkolóból kiszorultunk,mert az esküvőn részt vevők elfoglalták a helyeket,így a lenti nyitott (nem őrzött) parkolóban "aludt" az autó.
2016. szeptember 9.a párjával járt itt 55Furcsának tartottam,hogy a teniszpálya használatának díja nem volt benne az árban és a vacsoránál az italok sem, bár utóbbi több szállodában divat. A környezet igazán megkapó és nyugodt. A kalandpályát nem lehetett használni,a segwayezést nagyon nehéz összehozni,csak akkor tudunk,ha elég ember jelentkezik a programra. A szálloda szép és kényelmes,az éttermük pazar.
2016. július 19.a párjával járt itt 55Nagy és finom adagok. A gyros isteni,a kiszolgálás is profi, kedvencem egy öreg bácsi, akit már nagyon megviseltek az évek,de olyan udvariassággal szolgált ki minket, hogy én még a koszos terítéket is összeszedtem volna helyette. Egyébként a turistát elbűvöli maga a környezet is, igazi Balatoni hangulat. :)
2016. július 18.barátokkal járt itt 55Kicsit drága a hamburger,bár igaz az adagok hatalmasak és még finomak is. Gyakran benézünk 1-1 gyrostálra vagy hambira.
V8 Vendéglő válasza
Köszönjük az értékelést!Továbbra is szeretettel és finom ételekkel várunk!
2016. július 26., V8 Vendéglő, V8 Ágnes
2016. július 18.a párjával járt itt 55Egyetlen probléma volt,hogy vékonyak a falak. Egyébként tökéletes, az ár érték arány megfelelő,kilátás szuper, személyzet barátságos,wellness szolgáltatás teljeskörű. Imádtuk.
2016. július 18.a párjával járt itt 45A köntösökre 2 napot vártunk,pedig 2 alkalommal is szóltunk érte. A szoba tisztítása nem volt az igazi,a porszívózás kimaradt. Az ételek különlegesek és finomak,de aki a hagyományos ételeket szereti,az éhes marad. A parkoló kicsi, a bár rész és a wellness tökéletes, na meg persze a szép környezet.