2017. június 10.gyerekekkel járt itt 55 Először jártunk Visegrádnak ebben a patinás szállodájában,ahol a személyzet nagyon kedves, az ételek finomak és változatosak, a wellness részleg is nagyon tetszett. Feleségemmel és lányaimmal pihentünk itt május 19-21. között. Nagyon jól éreztük magunkat, júliusban újra elutazunk ide.
Az ott töltött napok kiváló élményt jelentettek nekünk, mindent elárul az első benyomásainkról,hogy kisebbik lányom,aki 13 éves, sírva jött el,hogy még maradni szeretne,miért utazunk haza ? ! A szálloda minden igényt kielégítő, a panoráma gyönyörű,mindenkinek csak ajánlani tudom.
2013. december 27.gyerekekkel járt itt 55A Wellness-részleg jó, a park gyönyörű,az ételek finomak,változatosak. Egész családunk talált kedvére valót a kínálatban,a kiszolgáló személyzet mindenhol nagyon kedves volt. Biztos,hogy vissza fogunk menni jövőre is. Nagyon szívesen ajánlom másoknak is. A környéken kiváló túrákat lehet tenni, Ausztria közelsége is vonzó. Bécsben nagyon tetszett a kastély.