2020. január 6.gyerekekkel járt itt 25 Az unokáimmal szerettem volna eltölteni pár napot egy gyerekbarát szálláshelyen. /3és 7 évesek/. A szobánk 2 különálló és 1 db pótággyal volt berendezve. Az ágyak kopott műbőr borítással,rendkívül kényelmetlen keskeny matraccal voltak ellátva,a párna szivacsdarabkákkal volt bélelve a takaró nehéz.
Szerettem volna pihenni,de ez nem volt az igazi. Sok szállodában megfordultam már bel és külföldön egyaránt,de ilyet nem tapasztaltam! ! ! Az ételkínálat nem megfelelő/pl nem attól lesz gyerekbarát,hogy dínókat kínálunk ,egészségesebb hal,vagy hús helyett. Nagyon szegényes volt a reggeli is. Szerettem volna ,ha a gyerekek találkoztak volna Elefannival,de napközben erre nem volt lehetőség. Összességében ebben a kategóriában ár -értékarányban többet vártam ettől a szállodától! ! !
Velence Resort & Spa válasza
Tisztelt Török Terézia!
Tisztelt…. !
Nagyon sajnáljuk, hogy kellemetlen élményekkel távoztak tőlünk. A szálloda konyháján dolgozók többsége régi csapattag nálunk, akik kínálatukkal, minden alkalommal megpróbálják minél változatosabban, minél szélesebb réteg igényeit kielégíteni.
Sajnáljuk, hogy ez alkalommal a kínálat nem tökéletesen passzolt az ön igényeihez, egyúttal bízunk benne, hogy következő itt tartózkodásakor az ételkínálat tekintetében visszanyerjük pozitív véleményét. Szállodánk kabalafigurái naponta kétszer tesznek látogatást a Játékszigeten, Ele-Fülöp többnyire délelőtt, Ele-Fanni délután megy, hétvégén, kiemelt időszakokban pedig a minidiscoban is együtt táncolnak a gyerekekkel. Ezeknek a programoknak az időpontját a szállodában kihelyezett plakátok és szórólapok is tartalmazzák.
2020. február 12., , Velence Resort & Spa