2017. június 17., kollégákkal járt itt 55 Nagyon jó helyen van. . . közel a buszpályaudvartól. . . . nagyon szép környezetben,csodálatos gesztenyefák mellett. Kedves személyzet. Konferencián voltam a városban és szálltam meg ebben a hotelben immár másodszor. Nagyon jó éttermet fedeztem fel a városban,nem túl messze a szállodától:Retró. . .
Nagyon jó kis boltok vannak a fő utcán,sikerült minden családtagnak egy kis ajándékot venni.
2015. május 28., kollégákkal járt itt 55 Április végén egy munkavédelmi konferencia keretében töltötte megy éjszakát ebben a csodálatos környezetben lévő kastélyban. A szerencse úgy hozta,hogy a palotában lévő szobát kaptam. Amikor beléptem a szoba ajtaján,úgy éreztem,hogy mintha visszakerültem volna a múltba. Teljesen elvarázsolt a szoba csodálatos berendezése.
Az ellátás bőséges,finom volt. A tanulás mellett jutott egy kis időnk a relaxálásra is a területen lévő fürdőkben,valamint a terület bejárására. Úgy gondolom, ide még visszatérek a közeljövőben. . . .
2015. február 26.családjával járt itt 45 Az idén februárban egy hetet töltöttem ebben a szállodában első alkalommal. A terápia centrummal és fürdővel fűtött folyosóval való összekötés végett esett a Panorámára a választás. Nagyon kellemesen csalódtam. Az ételek nagyon változatosak és finomak voltak. A déli levesbüfé is szuper ötlet. . . .
és persze az árak is vonzóak voltak. A hotel nagyon jó helyen van. A szállodában lévő gyors liftek is hozzájárultak a kényelmes pihenéshez. A szálloda személyzete nagyon segitőkész és barátságos volt. Jó volt itt lenni.
2014. november 27.a párjával járt itt 55Kb. egy hete jártam ebben a szállodában immár negyedszer. Mindig nagy várakozás előzi meg az itt töltött napokat. nagyon kényelmes, hogy pár perc alatt elérhetőek a kezelési helyek,a gyógymedencék,uszoda,szaunák. Az ételválaszték bőséges, nagyon ízletes. A kitünő szórakozáshoz hozzájárulnak a hétvégeken megrendezendő táncestek is. jó ide visszatérni
2014. október 28.a párjával járt itt 55 A tokaji szüreti napok alkalmából jártunk az idén először ebben a városkában és töltöttünk el 3 éjszakát a Toldi fogadóban. Nagyon jó választás volt,mert a szállásunk nagyon közel volt a rendezvények helyszínétől,és ha kissé elfáradtunk a finom borocskák elfogyasztása után,napközben is visszatérhettünk a szállásra.
Nagyon finom ételeket szolgáltak fel a kedves pincérek vacsorakor. Jó volt itt lenni.
2014. július 29.családjával járt itt 55 Az idén júniusban látogattam el családommal ebbe a családias nagyon szép szállodába. Hosszas keresgélés volt a miénk. utólag bebizonyosodott,hogy nagyon jó választás volt. A csodálatos kilátás, a közelség a barlang fürdőtől, a finom ételek, italok,a személyzet kedvessége hozzájárultak a kellemes időtöltéshez.
Nagyon jó kis wellness részleggel,szép kertel rendelkezik a szálloda. Hatalmas tágas szobák,szépen felújított fürdőszoba is kellemesebbé tette az itt töltött 4 éjszakát.
2014. április 22.a párjával járt itt 55Idén februárban voltunk három éjszakára az Aphrodite hotelban,amely a családias környezet végett és a személyzet odafigyelése miatt volt emlékezetes. Amúgy is nagyon szeretjük ezt a városkát. sajnos az időjárás nem volt a legjobb,így a garabonciás farmra nem tudtunk ellátogatni. De a finom ételek bizonyítékai annak,hogy valamit nagyon jól csinálnak.
2014. január 22.családjával járt itt 55Tavaly júliusban jártunk ezen a szép vidéken a családommal. A táj szépsége lenyügözött. Nagyon tetszett,hogy minden nevezetes hely, strand szinte egy karnyújtásnyira volt a szállodától. A török fürdő is egy külön élmény volt. Bőséges választék volt mint a reggelire,úgy a vacsorára is. Nagyon finom borokat ittunk. A Szépasszonyvölgybe még biztosan visszatérünk.