2014. március 20.a párjával járt itt 45 Az étteremhéten jártunk a Hemingwayben. Először is nagyon szép helyen van, belülről is nagyon elegáns és hangulatos hely. Az Ár/érték arányban kicsit drágállom, de az ételek egyébként nagyon különlegesek és finomak. A felszolgálás is teljesen rendben volt, azzal az egy kivétellel, hogy a menüválasztásos forma miatt most kivételesen gyártósorosra sikeredett, egyik fogást azonnal hozták a másik után.
Persze ez csak az étteremhét miatt volt így, tudom, de azért figyelhettek volna arra, hogy két fogás között elteljen legalább 5 perc. . Egyébként minden szuper volt!
2014. március 12.a párjával járt itt 55 Ahhoz képest, hogy háromcsillagos szálloda, szerintem simán hozza a négycsillagos szintet. Modern, felszerelt, a wellness részlegből csodás kilátás nyílik a Balatonra és a kikötőre. Sok extrát kaptunk, például masszázskupont, ami nagyon kellemes volt, illetve egy páros privát jacuzzizást a kültéri jacuzziban. Ez is nagyon szuper volt!
Nagyon jó, hogy ingyen lehet biliárdozni, vacsi után jó levezetés. Nagyon kis családias szálloda, de színvonalas. A vacsora mindenkinek a kedvére szolgál, van hal, tészta, saláta, és még fagyi is volt. A reggeli is nagyon bőséges. Jó ár/érték arány!
2014. március 12.családjával járt itt 55 Nemrég jártunk az Aquarell Hotelben, és nagyon tetszett, nem bántuk meg, hogy ezt a hotelt választottuk. Először a wellness részleget emelném ki, ami minden igényt kielégít, az óriás élménymedence a legszuperebb, így ha sokan vannak a szállodában, az emberek akkor sem egymás hegyén hátán vannak a wellnessben. A szauna is nagyon szuper!
A szobák tiszták, modernek, a személyzet is nagyon készséges. A másik kedvencem a büféasztalos étkezés. Nagyon bőséges volt az ételválaszték, és a vacsora is nagyon változatos. Nagy előnye a szállodának, hogy közel van az állomáshoz, és a csúszdaparkhoz is.
2014. március 11.egyedül járt itt 45 Ma jártam először az á table francia pékségben. Nagyon gusztusos péksütiket és szendvicseket csinálnak, és a kenyerek, bagettek is finom ropogósak. Kellemes, kicsi reggeliző hely, a péksütik mellé nagy italválaszték is van (forró csoki, tea, limonádé stb. ). Az én péksütim valami isteni finom volt, teljesen érezhető az eltérés a sima szupermarketben vásárolt friss pékárukhoz képest.
Omlós, jó minőségű alapanyagokból készülnek. Viszont két bajom van a hellyel: egyrészt nagyon drága, és hozzá még a péksütik sem olyan nagyok. Viszont óriási ízélmény, ha az ember nem jut ki Párizsba, érdemes ide ellátogatnia!
2014. március 7.a párjával járt itt 55 A Torkos csütörtök alkalmával látogattunk el a helyre, és meg kell mondjam az egyik kedvencem lett. Arra számítottam, hogy mivel előkelő helyről van szó, majd nagy tányéron kis adagok lesznek, de pozitívan csalódtam, kellemes adagok voltak, és minden étel valami isteni finom volt. A pincérek pedig lesték az ember minden kívánságát.
Nagyon tetszett a zenekar élő játéka, mert hangulatossá varázsolta a vacsorát, a néptáncosok előadása, pedig szuperül kitöltötte azt az időt, amíg a következő fogásra vártunk. Az árak persze magasabbak az átlagnál, de az étterem meg is szolgál érte. Szuper hangulat, szuper étterem! ! Ajánlom mindenkinek!
Mátyás Pince Étterem válasza
Kedves Hölgyem/Uram!
Köszönjük szépen a pozitív visszajelzést.
Nagy örömünkre szolgált, hogy elégedetten távoztak éttermünkből, s egy ilyen forgalmas napon is elnyerte tetszését az ételek ízletessége, mennyisége, s kiszolgálásunk minősége egyaránt. Bízunk benne, hogy a közeljövőben ismét vendégül láthatjuk Önöket éttermünkben!
Köszönettel és üdvözlettel:
Mag Nikolett, értékesítési vezető
2014. március 11., Mag Nikolett, értékesítési vezető
2014. március 6.a párjával járt itt 55 Én egyszerűen imádom ezt a helyet, mert nagyon hangulatos, és egyedi. Persze csak azok ajánlom, akik a finom ételek mellett jól szeretnének szórakozni a spontán műsorokon, ami mindig jól sikerül. A pincérek nagyon kedvesek, udvariasak, az ételek pedig nagyon finomak bőségesek!
Két személyes tálat rendeltünk, de nem tudtok megenni, annyi minden volt rajta, és nagyon gusztusos volt a látvány. Az árak picit magasak, de megérte, mert abszolút elégedetten távoztunk.
2014. március 6.a párjával járt itt 55 Nagyon szeretjük a Király utcai trófeát, mert hangulatos és elegáns, illetve jó az elhelyezkedése. Itt is mint minden Trófeában degeszre esszük magunkat. Az ételek finomak és jó minőségűek, nagy a választék. A frissen sütést különösen szeretjük, mert sokféle különlegességet van lehetőségünk megkóstolni.
Egy a baj vele: ha az ember gyakran visszatér egy idő után egyhangúvá válhatnak az ételek és az ízek, mert a kínálatban nem nagyon van változás. De időnként visszatérőknek ideális :)
2014. március 4.a párjával járt itt 55 Szeretem az olyan helyeket, amelyeknek egyedi hangulata van, és ezt a Nagy Levin nagyon hozza, az étlapon és a berendezésben is tükrözi a Rejtő Jenő témát, emellett otthonos és hangulatos a hely. Az adagok nagyok, az ízek különlegesek és finomak. Házias ízek keverednek extra finomságokkal.
Sajnálom, hogy átköltözött egy új helyre, az előző helyszín elegánsabb és csendesebb volt, de ez nem von le az értékéből. A kedvencem a házi almás pite, azt érdemes kipróbálni!
2014. február 27.családjával járt itt 55 Az egyik kedvenc helyem Budapesten. Kis külvárosi, családias hangulatú étterem. A pincérek nagyon barátságosak és készségesek, az ételek olyan óriási adagok, hogy nem bírtam megenni, az ízük pedig nagyon finom, házias. Gyönyörű kerthelyiség tartozik az étteremhez, így nyáron még kellemesebb.
Itt tartottuk az esküvőnket is, amit eszméletlen jól megszerveztek, mindenki elégedett volt a hellyel és az ételekkel is. Ár érték arányban szuper, teljesen megfizethető. Családi rendezvényekhez abszolút ideális!
2014. február 25.a párjával járt itt 45 Azért szeretem ezt a helyet, mert nem puccos, így egy hétköznap munka után be lehet térni és egy jót vacsorázni. A hely egyszerűen van berendezve, egyszerű hétköznapokon alig vannak, pedig nagyon finomak az ételeik, és nagy adagokat lehet enni! Az ételek felét mi például mindig hazavisszük.
Ha már itt eszik az ember érdemes a Bécsi szeletet megkóstolni Bécsi salátával, nagyon nagyon finom! Az étterem elhelyezkedését, azadagokat és az ételek minőségét nézve pedig abszolút reális áraik vannak.