2014. február 24.egyedül járt itt 45 Nagyon örültem, hogy végre nyílt Budapesten egy olyan gyorsétterem, ahol finom, és a körülményekhez képest friss tengeri ételt lehet megkóstolni. A választék azért nem olyan hatalmas, de az ételek íze nagyon finom. Én egy doboz rántott királyrákot ettem steak burgonyával és koktélszósszal. Minden isteni finom volt, de nem laktam jól.
Sajnos ez az egy bajom van vele, hogy nem lehet jól lakni és eszméletlen drága. Úgy fizettem ezért a kis adagért 1600 ft-ot, hogy még üdítőm sem volt. Jó igaz a tengeri ételek sokkal drágábbak. Azért még szerencse, hogy SZÉP kártyát elfogadnak :)
2014. február 19.a párjával járt itt 55 Már háromszor is jártam a Vapianoban. Megunhatatlan. Nagyon tetszik az étterem kialakítása, mert amellett, hogy speciális hely, mégis egy kicsit gyorsétterem jellegű. Nagyon szuper és egyedi ötlet, hogy látom azt, ahogy a vacsorámat elkészítik, így azt is, hogy mit tartalmaz. Az ember így abban is biztos lehet, hogy amit eszik, az friss.
A salátájuk valami isteni finom már önmagában is! A tészták és a pizza szintén hozza az olasz ízeket. Nagyon tetszett, hogy sokféle utalványt elfogadnak. Az ár érték arányt tekintve vannak csak fenntartásaim, mert ugyan isteni finomat lehet itt enni, de az adagok, nem egészen felelnek meg az árnak. Mindemellett mégis azt mondom, hogy érdemes kipróbálni Én függő lettem :)
2014. február 19.a párjával járt itt 45 2 éjszakás pihenést foglaltunk Lillafüredre, melynek gyöngyszeme ez a Palota Szálló. Valami gyönyörű helyen van, rengeteg a látnivaló a környéken, és friss a levegő. Nagyon tetszett, hogy belül megőrizték a szálloda hagyományait, emellett mégis modern és felszerelt. A szobák tágasak és csodás kilátás nyílik a tóra.
A wellness részleg teljesen felszerelt, és 3 szauna is működött. Nekem kifejezetten tetszett, hogy van csendes wellness időszak, így a felnőttek kellőképpen ki tudnak kapcsolódni a medencékben. A vacsora különleges volt, az ízek frissek és finomak. A reggeli is nagyon finom volt, de mivel nem voltunk olyan sokan a szállodában, így nem volt olyan bőséges. Viszont nagyon jó figyelmességnek tartom, hogy volt laktózmentes tej. A hely szerintem igazi nászutas, romantikus szálloda. Igazi feltöltődés!
2014. február 12.barátokkal járt itt 45 Nagyon hangulatos étterem. Már belépve hozza az olasz stílust, amit imádok: olasz zene szól, olaszos dekoráció, és az illatok is ezt idézik. Nagyon tetszett benne, hogy friss alapanyagokból dolgoznak, ez érezhető az ételek ízén. A pincérek nagyon készségesek és kedvesek. Az adagok elfogadhatóak, bár én kisétkű vagyok, úgyhogy ez nem biztos, hogy mérvadó.
Az árak viszont szerintem irreálisan magasak. Persze ha valaki egy felkapott helyen szeretne vacsorázni, az fizesse is meg az árát. Az árakon kívül mindennel meg voltam elégedve.
2014. február 12.a párjával járt itt 55 Már háromszor is jártunk a Mongolban, ugyanis aki egyszer ellátogat ide, az rájön, hogy itt dupla akkora választék van, mint a Trófeában. Igaz egy picivel drágább, de teljesen megéri, főleg, hogy SZÉP kártyát is elfogadnak. Azért is jó, mert rengeteg olyan ételt lehet megkóstolni, amit nem mindenhol ehetünk (pl.
: ló, kecske) és különleges ízeket. Emelett persze a házias ízek kedvelőinek van hagyományos rántott és sült hús is. A desszert választék is bőséges. A pincérek annak ellenére, hogy rengeteg vendég van, odafigyelnek arra, ha az embernek elfogy az itala.
2014. február 12.a párjával járt itt 55 Nagyon szeretjük ezt a helyet! Elegáns, csupa különleges étel az étlapon, mégis megfizethető. A pincérek nagyon udvariasak, kedvesek, jó fejek, de nem tolakodóak. Az adagok nagyok, mi mindig elcsomagoltatjuk a negyedét. Nem vagyok nagy sushis, de a lazacos az nagyon finom. Egy baja van, hogy eldugott helyet van, mi is csak azért ismerjük mert csepeliek vagyunk.
Jobban kellene magát reklámoznia, mert megállja a helyét a jobb belvárosi éttermek közt is.
2014. február 12.a párjával járt itt 45 Nagyon szép a szálloda. A wellness részlege szinte minden igényt kielégítő. A gőzfürdő beindítása kicsit macerás volt és hamar kihűlt, szerintem erre valamilyen más megoldást kellene kitalálni. Minden esetre nagyon jó, hogy a wellness sokáig nyitva van, így akár vacsora után is le lehet ugrani.
A vacsora bőséges, volt hal, tészta, disznó, csirke, és desszertnek még fagyi is! A 2 éjszakás wellnesst kupon oldalon vásároltuk, így az ár-érték arányt tekintve teljesen megérte!
2014. február 12.a párjával járt itt 55 Nagyon kellemes wellness szálloda! Igényes, nagyon szépek a szobák (a legegyszerűbb szobában is pezsgőfürdős kád van). A wellness részlegen nagyon tetszett, hogy ingyen lehetett gyógyfüves teákat inni. A kültéri medencénél elhelyezett nyugágyakban a legjobb aludni! Külön kiemelném a reggelit, ami mindent tartalmaz, ami szem szájnak ingere.
nem tudnék mondani olyan reggeli fogást, ami nem volt itt megtalálható. Az egyik kedvenc szállodám, már háromszor is jártam itt.
2014. február 12.a párjával járt itt 55 Csodaszép egyedülálló helyen van, gyönyörű a kilátás. A wellness részleg is minden igényt kielégítő. Különösen tetszett, hogy a jakuzziban ülve az óriási ablakokon keresztül csodálhattuk a kilátást a Mátrára. A reggeli bőséges, a vacsora pedig isteni finom! ! Olyan bőséges volt a vacsora, hogy nem is tudtunk mindent megkóstolni.
A szállás mellett található vadaspark pedig külön élmény! Ajánlom mindenkinek!